Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz pulutodurumo #5844 üzenetére
Meg nem tudom mi lesz vele, egyelore gondolkodoban vagyok. Lehet rendelek egy reginaldot, az is majdnem ugy nez ki es nem 100 dollar postaval csak 23.
-
titán
-
mefistofeles
addikt
Üdv az idő urainak!
Kaptam már tippet de nem jött be. Nem tudtok olyan illetőt aki segíthetne az órám digitális kijelzőinek a beállításában?
Vagy lehet, hogy hibás? Az analóg mutatós rész baromi pontos, két hét alatt 1-2 másodperc a difi.
(egy öreg órás szakinál már voltam de ő azt mondta, hogy neki ez magas)ja és mielőtt elfelejteném......
Kellemes ünnepeket a topic lakóinak!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Digitalpimp
senior tag
válasz mefistofeles #5854 üzenetére
Szia!
Az enyém úgy működik, hogy ha megnyomom a bal alsót egyszer, akkor bejön a stopper. Utána ha még egyszer, akkor tudom állítani az ébresztőt a jobb felsővel az értéket, a jobb alsóval az órát meg a percet. Ha nem kezded el állítani az ébresztést, hanem megnyomod még egyszer a bal alsót, akkor az időt tudod állítani az előbb leírt módon, sorban az mp, perc, óra, nap, hónap,milyen nap.A 12-24 váltás úgy működik, hogy körbe kell pörgetni az órát kétszer. Ébresztő be-kikapcsolás: jobb felső benyomva tart, mellé a jobb alsó. Remélem segít.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
mefistofeles
addikt
válasz Digitalpimp #5857 üzenetére
Istenkirály vagy! Tökéletes volt a leírásod
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Breki
veterán
Boldog karácsonyt !
Stowa ügyben több privit váltottunk ezért ajánlanám ezt azoknak akiknek tetszett, kicsit más, de a stílus hasonló.
Kicsit olyan mintha a Yazole-t és a Stowa-t mixelték volna GUANQIN stílusban és minőségben.
GUANQIN GQ13007
Mai akció !
[link][ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tobias40
veterán
válasz mefistofeles #5854 üzenetére
Szia!
Erről az óráról dobnál linket ahonnan vetted?
-
titán
Neztem en is ejszaka, szerintem ez kamu akcio, az az elso ora 60 dollar szokott lenni, amit en rendeltem abbol van 10 dollar kedvezmeny. Kozben megint talaltam egy casiot, amirol masoltak casimat, valoszinu ezek casiokrol keszulhettek.
Breki A multkori az durva volt, kivancsi leszek mikor jonnek meg azok az orak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Breki
veterán
válasz mefistofeles #5864 üzenetére
Nem tudtam honnan ismerős, de eztán beugrott
Tiszta szerencse, hogy nem szeretem ha fémszíjjas egy óra.
-
mefistofeles
addikt
-
titán
válasz gipsztigris #5865 üzenetére
Koszonom a tapasztalatokat! El vagyok bizonytalanodva. A svajci oras topikban nem sok jot olvasni rola, mondjuk azt hozza kell tenni, hogy ott ami nem orient, casio, citizen es mas futo marka, azt alapbol szarozzak ahogy olvastam. Emiatt ra sem kerdeztem ott konkretan, csak a keresovel amit talaltam azt olvastam el. Nagyon szep kepek! Mi lett az ora(k) sorsa amugy?
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Ollaaaaa Cadisen 22-ért, csak még kicsit menne lejjebb, hogy biztos ne VÁMolják
Mondjuk kevés visszajelzés van.
-
gipsztigris
addikt
Az Invicta erősen nagyon megosztó márka, pedig azt gondolom, hogy kifejezetten jó minőségű órái vannak az Invictának.
A megosztottság a dizájnból és a fura marketing stratégiájukból fakad, szerintem.
A dizájn, -eltekintve a homage formáktól, pl. amit Te is linkeltél egyes modellek esetén sokkal inkább mondható futurisztikusnak mint divatosnak. Biztos jó füvet szívott az a dizájner aki ezeket az órákat tervezte. 50-60mm átmérőjű és 500 gramm!!!!! súlyú órák még a feka repperek között sem állnak jól mindenkinek.
Viszont a szerkezetekkel nem szoktak fukarkodni, Miyota, Seiko,(Japán vonal) és ETA,ISA,Ronda (Svájci vonal) szerkezetek fordulnak meg a palettájukon. Az összeszerelési minőség abszolút 100-as, ha nem hamisítványt fogsz a kezedbe. .....ugyanis erősen hamisítják.
A fura marketing pedig abból áll, hogy a gyári árcédulájukon erősen túlárazzák a modelleket amolyan ajánlott árat tüntetnek fel aminek köze sincs a realitáshoz. Ha megnézed a 99 USD-s óra rcéduláját akkor legalalább 500-700 USD-t fogsz látni rajta, és ez a gyanútlan vásárlót inkább elbizonytalanítja, mint megerősíti a vásárlásban.Az óráimat gyakran adom-veszem. Sorsukat illetően más mondanivalóm nincs!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Vertigo18 #5874 üzenetére
Még nem hallottam róla,és nem is tapasztaltam ilyet,pedig rendeltem már bőven 22 euro feletti órát,jó néhányat
Pontosítás:
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény (térítésmentesen kapott)
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vámot + 27% áfát számítunk fel
700,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeménytMagánszemély által megrendelt áru (vásárolt áru)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1-700 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt
700,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeménytJa és lehet mókólni a címzésen,hogy magánszemély küldje,meg a ráírt áron is.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Ha Ebay vagy Ali oldalon találok egy órát akkor valahol meg lehet nézni a paramétereit? (pl. méret) vagy rá kell keresni máshol? Én adott oldalon nem találom.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
titán
válasz mefistofeles #5878 üzenetére
A produkt detailsnal megtalalod az adatokat altalaban. Konkretan melyik orarol van szo?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz mefistofeles #5858 üzenetére
Örülök, hogy hasznos volt és sikerült beállítanod.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
trebrona
nagyúr
válasz mefistofeles #5878 üzenetére
Link? Általában lentebb a leírás.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
titán
válasz mefistofeles #5882 üzenetére
Kell venni tízet, és abból kiderül, melyik hármat szereted. És még úgy is baromi olcsó. A maradék hetet meg elajándékozod (amelyik igazán szarnak tűnik, azt olyannak, akit utálsz). Olcsón leszel népszerű hét (hat) embernél.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Breki
veterán
Amst órát rendelt már valaki? Ez most nagyon tetszik.
És ez is
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz gagyilovag #5877 üzenetére
Köszi ezt tudjuk, de jó, hogy így egyben le van írva
Viszont megoldottam és ez egyben példa is miért érdemes mobilról rendelni.
Remélem korábban mikor rendeltem nem volt ilyen, mint itt.Lényeg
Itt és itt gépen nézve CADISEN CDS-9011G US $31.98
Mondjuk azt nem tudom a kettő között mi a különbség
egyiknél:
Color:
steel rose goldmásik:
leather rose goldÉs ugye ugyanaz a strore. Namost ez az óra mobilon 21.40 és mivel nyertem coupont
"You’ve been awarded a coupon of US $1.00 off your order of US $16.00 ore more from iWatches store . Visit iWatches store to view their newest arrivals.
Happy shopping!"ezért végeredmény 20.40 32 helyett !
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Igen azt mobilon elírtam köszi, de akkor se értem miért van kettő ugyanolyan más névvel ugyanaz a store.
Mindegy megkérdezem. Egyébként a Winnert is láttam ma akciósan, de ha rám hallgatsz sokkal szebbek vannak.
Pl ez 16 körül most
Ebből is van arany verzió, de az nekem túl csicsás ez meg akciós bórszíjas és kupon is van.
-
titán
válasz pulutodurumo #5891 üzenetére
És azt szokta jelenteni kínaiul, hogy nem Seiko üveg van benne, hanem bármilyen egyéb ásványi
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz pulutodurumo #5891 üzenetére
Kozben mar leesett mi a fennakadas oka. Mellesleg nem hinnem, hogy ez ebben a topikban, egy ilyen erteku oranal komolyan felmerulhet kerdeskent, hogy mibol van az ora uvege.
-
Vertigo18
addikt
Nekem ezekkel a Dual Time-os órákkal az a bajom, hogy a mutatók a legritkább esetekben fluoreszkálóak. Viszont, ha éjjel benyomom a világítást, és pont annyi az óra, akkor a sötét mutatók eltakarják a digitális részen mutatottakat, így fogalmam sincs hirtelen, hogy mennyi az idő.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Breki
veterán
válasz pprod94 #5895 üzenetére
Iwatches Store-ból ondult ahol a Cadisenek vannak.
De megtaláltam itt olcsóbban, most levelezek velük, mert nekem a sötét színű tetszik és azt szeretném barna bőrszíjjal.
Ezt
[link][link]
https://prohardver.hu/muvelet/hsz/modosit.php?id=2866089.5896
Sajnos Amstból is nagyon sok szép van(#5894) Vertigo18 Na ilyenen még sose gondolkoztam, szerencsére ez nem érint, nem órában alszom és ritkán ébredek fel ha igen akkor se az időt nézem meg, de szerintem ha van háttérvilágítás az ad annyi fényt hogy előtte a mutatók látszódjanak a sötétben.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Ez most fájt...Ennyire nem vagy képben az alapokkal?
"Hardlex, keményített kristályüveg, edzett üveg
Lényegében a kristályüveg egy olyan fajtája, amit a gyártás során 650°C-ra hevítenek, majd hideglevegővel hirtelen lehűtik. Az üvegfelület és az üvegmag hőmérséklet eltérésének köszönhetően alakul ki az edzettség. Az üveg karcállósága, ütésállósága, hajlítószilárdsága, hőmérsékleti ellenálló képessége az eljárás során a többszörösére növekszik."De engedjük el a témakört, nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest