- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
-
válasz
pprod94 #11047 üzenetére
Ha ilyen pontos, akkor arra nagyon vigyázz rá, nem lesz még egy ilyen szerencsés szerkezeted. A gyártási szórás legjobb 1%-t fogtad ki. A Miyotáim 10 mp körül másznak havonta, de még a 160ezer forintos, 262 kHz-es, 3 kvarckristályos Bulova Precision is 2,3 mp-et siet. A Sunonok 40-et.
-
petipetya
nagyúr
-
oba
addikt
válasz
petipetya #11043 üzenetére
Megnézed a leírásban, hátha írják. Ha nem, vagy nem egyértelmű akkor linkeld be ide és a szakik megmondják. Általában a "japan movt" felirat a számlapon vagy a hátlapon árulkodó lehet, de az sem garancia azért.
szerk.: amúgy 4-5ezerért simán lehet kapni miyota -s órákat
-
petipetya
nagyúr
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik márkákban van Miyota szerkezet? Mert kinéztem ki magamnak egy Ochstin órát, amelyekben a kínai PE90 van. Ha viszont 4-5e Ft-ért kapok Miyota belsős órát, akkor inkább azt venném meg.
-
-
@mriya@
őstag
válasz
Atesz 666 #11033 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket, sok érdekes dolog van benne!
Többek között ír bizonyos "egyperces" kronográfokról is, ilyen lehet akár az is, amit mutattál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #11035 üzenetére
Viszont 17 USD-s áron biztosan nem ilyen órát árulnak.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #11034 üzenetére
Így van! Bonyolultabb kvarc szerkezeteknél megoldották úgy, hogy a központi mp mutató látja el mindkét funkciót is. Stopper és normál másodperc mérés.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Atesz 666 #11033 üzenetére
Nézz meg egy hagyományos kronót, vagy többet. Omega Speedmaster, Rolex Daytona, a saját Seikom. Mind a nagy mp. mutatót használja a stopper funkcióhoz. A segédszámlapos megoldás az újabb "divat". Ugyanis ha a nagy mutató tartozik a stopperhez, akkor van értelme a lünettán lévő skálának.
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
24 órás osztású órát keresek, a SKONE 3828 az majdnem jó csak 12 órás óraként üzemel. Le is írják a lapon és mégis panaszkodnak rá az értékeléseknél.
Nem futott bele valaki hasonlóba a keresgélés, nézegetés közben?
Köszi. -
petipetya
nagyúr
Az Ochstin GQ043C hol jelzi ki a stoppert? A 0-24-es kis számlap nem azt mutatja, hogy hol tartunk egy adott napon belül? Ez az óra hasonló a Ochstin GQ043B-hez, leszámítva a stopperhez tartozó számlapokat. Akkor mégis miért van a leírásban szereplő képen két stopper gomb?
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok,
Vettem megint egy órát és elgondolkoztam, hogy én most vajon az átlaghoz képest sokat költök-e egy adott órára. Saját belátásom szerint még mindig az olcsó kategóriában mozgok. (Árat most direkt nem írok)Kíváncsiságból csináltam egy szavazást, aki rászánja magát a kitöltésre, annak hálás köszönet.
katt -
Breki
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
csingacsgukk #11011 üzenetére
Köszi én is, az már nekem sok. Maradok a max. 40-es toknál és 46 körüli stifttől stiftig méreteknél. Kivéve a Monster, ott a lehajló rövid tokfülek miatt simán belefér a 42-es tok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Digitalpimp #11017 üzenetére
Köszi, ez alapján szimpatikus.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
petipetya #10991 üzenetére
Szia! Megmértem, szerintem ezek azonos tokok lehetnek, csak az Eykinek be van süllyesztve a gombja.
Tok átmérő korona nélkül 41mm.
A fülek távolsága 47mm.
A csat és az első lyuk távolsága 178mm.
Viszont nem 22mm a rávaló szíj, inkább 20mm. Pontosan 20-21 között van. Jó, hogy megrendeltem a 22-es szíjat a leírás alapján. -
petipetya
nagyúr
válasz
csingacsgukk #11015 üzenetére
Így világos.
-
sandró60
addikt
válasz
csingacsgukk #11012 üzenetére
Ilyet fogtam már kézben.A fiamnak is ez van
-
petipetya
nagyúr
válasz
csingacsgukk #11011 üzenetére
Köszi.
De az 50 mm-t nem teljesen értem, mire mondod?
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #11009 üzenetére
Nekem tavasszal meg volt rendelve egy ilyen skmei 9117 a dx-ről, de nem volt készleten. Persze ezt nem jelezték előre (különben nem rendeltem volna meg), és mikor 2 hét után rákérdeztem, szó nélkül visszakaptam a pénzemet. Így vettem helyette a Megir 2011-et a gearbestről, amivel lehet jobban jártam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
csingacsgukk #11004 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #10993 üzenetére
A 1068 igen jól látható, csak túl nagy és merev a tok. Szíj eltörik, már csak motoros óra lehet belőle, kesztyűre varrva /nem is rossz ötlet
/. Azt nem értem, h egy nép, amelyiknek általában vékonyabb a csuklója, mint az európaiaké, miért gyárt ló nagy órákat? Tudom, divat, esetleg kib.-ból.
-
sandró60
addikt
válasz
csingacsgukk #11004 üzenetére
A 3. képet nézve van rendesen benne "anyag"
Gratula -
csingacsgukk
csendes tag
Szélvész gyorsasággal megjött a BENYAR BY-5107M órám.
A feladástól számítva (05.17.) két hétre ideért.
Nagyon tetszik az óra. Nem csalódtam benne.
Persze ebben benne van az is, hogy a másodperc mutató két osztás közé üt
és a percmutató is pont mellé áll.Talán ez könnyedén orvosolható lesz órás által. Majd Megir(om).
A szíj is rendben van. Nem kemény, szépen rásimul a csuklómra[
-
ALgore2
tag
Merre érdemes eladó órát hírdetni jófogáson kívül?
-
Breki
veterán
Megir, Benyar, es Sinobi
És Benyar :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest