Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Az Invicta erősen nagyon megosztó márka, pedig azt gondolom, hogy kifejezetten jó minőségű órái vannak az Invictának.
A megosztottság a dizájnból és a fura marketing stratégiájukból fakad, szerintem.
A dizájn, -eltekintve a homage formáktól, pl. amit Te is linkeltél egyes modellek esetén sokkal inkább mondható futurisztikusnak mint divatosnak. Biztos jó füvet szívott az a dizájner aki ezeket az órákat tervezte. 50-60mm átmérőjű és 500 gramm!!!!! súlyú órák még a feka repperek között sem állnak jól mindenkinek.
Viszont a szerkezetekkel nem szoktak fukarkodni, Miyota, Seiko,(Japán vonal) és ETA,ISA,Ronda (Svájci vonal) szerkezetek fordulnak meg a palettájukon. Az összeszerelési minőség abszolút 100-as, ha nem hamisítványt fogsz a kezedbe. .....ugyanis erősen hamisítják.
A fura marketing pedig abból áll, hogy a gyári árcédulájukon erősen túlárazzák a modelleket amolyan ajánlott árat tüntetnek fel aminek köze sincs a realitáshoz. Ha megnézed a 99 USD-s óra rcéduláját akkor legalalább 500-700 USD-t fogsz látni rajta, és ez a gyanútlan vásárlót inkább elbizonytalanítja, mint megerősíti a vásárlásban.Az óráimat gyakran adom-veszem. Sorsukat illetően más mondanivalóm nincs!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest