Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
[link]
valaki vett ilyet?
-
trafóóó
tag
válasz
csubuka #5493 üzenetére
Ajánlás után vettem én is.Ahogy néztem 2-3 rétegből van összerakva.
Felül finom tapintású, de el nem tudnám dönteni ,meg nem is értek hozzá hogy igazi bőr e,de ha tippelnem kéne akkor inkább a nem bőr felé húznék.
Az alsó részt azt inkább mondanám bőrnek.
Összességében vékonynak mondanám az egész szíjat,én szeretem.
Nekem kényelmes ennyit simán megért ,nem bántam meg. -
ricsi0307
senior tag
válasz
gipsztigris #5491 üzenetére
Az ilyen tipusú fekete szíjak vajon mennyire kopnak? A Lidl-s órához szerintem pont passzolna, de nekem a fekete jobban tetszik.
-
gipsztigris
addikt
Pedig úgy hívják ezeket a vastagabb szövésű hálós szíjakat! Shark Mesh
A vékonyabb, sűrűbb szövésűt pedig Milanese-nek
-
gipsztigris
addikt
válasz
Bicskás #5488 üzenetére
Így van! Alig van olyan óra amin ne mutatna jól egy mesh szíj.
Itt van ez a military stílusú Bulova és ugyanez az óra mesh szíjjal.
Mintha két különböző óra lenne! -
Bicskás
senior tag
Ezt az órát hordom ezzel a szíjjal
Nekem ez a kombó a boldogság kulcsa, ezeket használom tökéletes megelégedéssel.
A cápaháló szíjat Tigris tanácsára vettem, telitalálat lett, a zöld malomkereket pedig Csizmás vette magának csak mivel ez az óra öt centi ezért az én 22 centis csuklómon csöppöt jobban áll, mint Csizmás normál méretű csuklóján, arra nyilván nagy volt, nekem viszont tökéletes.
-
Breki
veterán
Én ilyen szíjat rendeltem
-
sandró60
addikt
válasz
Mykeee0923 #5484 üzenetére
A fórumban kb féléve írta valaki,hogy egyszerűen levágja a rövidebb részét a nato szíjnak.Ezáltal a csuklón nem áll el annyira.Tehát nem kell"bujtatni"
-
syler123
veterán
válasz
Mykeee0923 #5484 üzenetére
Amire válaszoltam, ott pedig látod majd a képet is.
-
szaszlaci
addikt
válasz
syler123 #5476 üzenetére
Egyszer vettem 22-est, az a vékonyabb volt. Kérdés, hogy ez baj? Igazából hajlékonyabb is, szóval ha téged zavar, hogy eláll, lehet, előnyösebb a vékonyabb.
Néztem, kiktől vettem, de már nem aktívak a hirdetések, és az általános cím alapján nem tudom, épp kitől melyik érkezett.Ami még hasonlóan kényelmes tud lenni, legalábbis ha nincs meleg, az egy merevebb, -- hasonlóan a natohoz -- nem fityegő, a bőrrel nem mindenhol érintkező műanyag szíj. Igaz, ez lényegében a könnyű digitális órák sajátja.
-
syler123
veterán
Én nem így teszem fel, nekem így nagyon eláll a csuklómtól az óra. Amit linkeltél képet, azon a középső kép, horizontálisan és vertikálisan is középső. Na én oda teszem be a csuklómat, ahol ott nyitva van.
Most mértem meg a Megir 2011-nél, a gyári ami rajta van az 22mm-es.
-
Breki
veterán
válasz
syler123 #5473 üzenetére
Csak rendeltem, a választék, kinézet, visszajelzések, képek tájékoztatás részletessége leírások stb.
Konkrétan az a típus olcsóbb volt a márkára kerestem rá.
A tied viszont free shippinges, szerintem csak ez adja a különbséget, minőségben nem jobb csak választékban.
Ha ehhez a megírhez akkor igen
Bár én láttam már 20-at is írva.
-
syler123
veterán
válasz
szaszlaci #5474 üzenetére
Nem tudod melyik eladótól rendeltél normálisat? Mert pont ez a gond, nem az az 500ft amit kidobok, de vagy 10-et meg kellene rendelni hogy kiderüljön melyik eladó árul jobb minőségűt. Mindegy most tesztre berendelem amit linkeltem, aztán elválik.
Amúgy szerintem nagyon kényelmesek ezek a nato szíjak, mintha rajtam se lenne az óra
Én nem úgy teszem fel az órát, ahogy pl ebben a videóban van. 2:22-nél belehúzza a szíj hosszabb oldalát abba a középső részbe, nálam pedig azon belül van a csuklóm, így az óra és a csuklóm között csak 1 réteg szíj van és alul jobb oldalt van kettő. Így nem áll el annyira az óra, mint a videóban látott módszerrel. De szívatósabb így feltenni az órát, mert kétszer kell áthúzni ezen a nem tudom min, csaton vagy minek nevezik
-
szaszlaci
addikt
válasz
syler123 #5473 üzenetére
Nato szövetnél olcsóak közül a legolcsóbbat, amit a kereső dob, és kész! Drágábbak (~10$) valaki szerint vastagabb anyagú, viszont nekem az olcsóak közül (<400 Ft) is volt vastagabb és kicsit vékonyabb, szóval még itt se egyértelmű a helyzet. Ahogy a lukak is vagy körbe vannak olvasztva, vagy nem.
-
Breki
veterán
Én a wish-ről rendeltem kb egy hónapja
Már minden megérkezett, késkészlettől kezdve multifunkciós elemlámpáig amit akkoriban rendeltem csak ez és a másik óra nem.
Az a baj ezzel a szállítási idővel, hogy közben az embernek megtetszik másik óra is amik még jobbnak szebbnek tűnnek.
Úgyhogy ezt és a Current ha megérkezik lehet eladom, az nem működő sub miatt és kamu gombok miatt.
Viszont külsőleg meg mindenki agyon dicséri, így lehet meglátom és..................
Szíjakkal kapcsolatban.
Bumvort és másmilyent én innen rendelnék, ha nem lenne öt hat szíjíjam úton.
Olcsóbb is és elég impozáns a webáruház itt is csak óvatosan körbenézni ! -
Breki
veterán
válasz
Bicskás #5463 üzenetére
Én sajnos nem bírtam ki és berendeltem a fehéret.
Viszont ezt a kéket nem értem itt is van a képek között kék hátterű, de választhatóan csak fekete.
Ez alapján lehet úgy van hogyha ráesik a fény akkor olyan kékes, csak akkor nem értem a másik képen miért emelik ki, hogy DAZZLE BLUE MIRROR
Melyik a kedvenc órád?
És mi az a zöld malomkerék és cápaháló szíj? :-)
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Keresnék "olcsón" szíjat Casio arw-31 típusú órához. -
Bicskás
senior tag
Csodaszépek
Ha nem lenne meg a kedvenc órám ( csak ezt hordom, imádom ) biztos vásárolnék tőlük valami szép zöldséget.
A fehér a királykék párbajtőr alakú mutatókkal elérzékenyülős nálam is
Örülök, hogy a topik visszatalált a helyes útra, már subdial túltengésem volt.
Csizmás & Tigris köszönöm a zöld malomkereket és a cápaháló szíjat, annyi dícséretet kaptak a piacon, hogy csak csuda.
A vásárlóink is naponta jegyzik meg, hogy hmm, milyen csinos órája van fiatalember, meg hasonlók.
Öröm é bódottá…
-
Soká
senior tag
Megnyugtatlak, nem arról a Brooklynról másolták.
Tévedhetek de nem hiszem, hogy egy 1-200 dolláros órát koppintanának.
Ott legfeljebb a kék szín hasonló, egyébként mindenben különböznek. Lásd a 12-es szám kiírása, az arab percek kiírása (5-10-15stb) a tizedek jelzése, a lapos nyomógomb, a teljesen különböző mutatók. Arról nem is beszélve, hogy a subdial nálad a klasszikus mechanikus kiosztást követi (3, 6, 9) a másik meg nem és a kismutatók is teljesen más funkciót takarnak.De ezt csak azért mondom, mert ha koppintásról van szó, akkor azt máshol kell keresni. És nekem a tiéd tetszik, szép tiszta, eltekintve két dologtól:
1. ha jól látom a kismutatók díszből vannak
2. a naptár elhelyezése nem sikerült igazán, kicsit zsúfolt lett ott a számlap.Más. Ilyen van valakinek?
-
-
Breki
veterán
Ilyen órát rendeltem korábban hamarosan meg kell jönnie.
Most szerintem megtaláltam miről másolhattak.
Azért látszik a különbség.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Ilyen nato szíjat vett már valaki ettől az eladótól? Szeretnék egy ilyen színűt venni a Megir 2011-re, de legyen legalább olyan minőségű, mint ami gyárilag van hozzá.
-
Breki
veterán
-
ricsi0307
senior tag
válasz
j.bravo #5443 üzenetére
A csomagban van egy stift kiszedő, 2 stiftel, egy kis műanyag szem kiszedő, meg még egy szíj. Jobban belegondolva, mindezt megkapod 3600-ért már az is jó vétel és van rá 3 év gari. Azzal egyetértek, hogy ez így gyanúsan olcsó, de nekem eddig nagyon jók a tapasztalataim a LIDL-s cuccokkal, faternak van jópár Parkside gépe sokat használjuk őket melóba a másfél éves aksis fúró (behajtó) még mindig életben van, a tokmánya már ugyan nem százas, de amit az a gép kapott ezen nem is csodálkozom. Nekem ennyit megért, a másodperc mutató a jelölésre ugrik, amit a 6000ft-os Megir nem tudott. Eddig egy negatívumot fedeztem fel benne, hogy nehéz a pontos időt beállítani, mert amikor visszanyomod a koronát, kicsit elugrik a percmutató.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest