Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket.
A fotók jósága relatív, termékfotóként nem adnék ki ilyet a kezem közül Miután este volt, így ezt simán egy külső vakuval derítve fotóztam. De se pauszsátor, se rendes portalanítás - ezt nézzétek el nekem
Az órát nem tudom szétszedni, nincs hozzá eszközöm, de schwabo szerint ugyebár egy Sunon PE90 kell, hogy "ketyegjen" benne. (így elsőre egyébként nekem kompaktnak tűnik a szerkezet, nem éreztem a beállításoknál, hogy vacakul lötyögne, hogy nehéz lenne a mutatót beállítani, hogy elugrana a mutató amikor benyomom a koronát, stb. - de ebben nincs túl nagy tapasztalatom)
Ami a kidolgozottságot illeti, igen is, meg nem is.
Azért a számlapra szitázott fehér elemek homogenitását, pontosságát még lehetne finomítani.
Azért ha itt megnézitek, látszik, hogy a számlap egy műanyag elem, amelyben a festendő részek picit kiállnak. Nos, a szitázásnál nem tökéletes a passzítás, pontosabban a szita már nem tökéletes, mert 5 percnél még minden oké, de 50 percnél (10 óránál) már látszik az elcsúszás. Ez azt is jelenti, hogy ezzel a szitával tökéletes már nem lesz a dolog.
És persze, nem fair a hasonlat, de nézzétek meg az "eredeti" IWC számlapját és egyértelmű, hogy köszönőviszonyban sincs a két technológia:
nagyban
Hozzáteszem, az IWC fotója annyira steril, hogy ez biztosan manipuláció. Csak a fokát nem tudom... Ez valamivel életszerűbb, de csak kicsivel. Hirtelen nem találtam jó minőségű valós, felhasználói fotót, csak ezt.Az órának tetszik a csatja, abban az élrtelemben, hogy egyáltalán nem spóroltak az anyaggal, egy igen vastag darab, már az is eszembe jutott, hogy esetleg ez is valami spiáter, de nem, acélból vala.
Mondjuk, miből tellett volna a feliratot a csat ívéhez igazítani...[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
válasz tobias40 #6401 üzenetére
"te konkrétan honnan rendelted az órát és mennyiért?"
Ó, én elég drágán vettem, most is olcsóbban (18dollár) vesztegetik:
http://www.gearbest.com/men-s-watches/pp_493596.htmlViszont ez érdekes, most beléptem a gearbest fiókomba és ott nyoma sincs ennek a rendelésemnek. Hogy van ez? Pedig paypalról oda utaltam, ez tuti.
[kép]
Szóval, nekem több mint 6000Ft-ba került, ennyiért már itthon is beszerezhető. 6.000Ft
Közben persze van aki a vaterán 8500-ért vesztegeti. (Ami reális ár, ha valakinek azonnal kellene.)Az előbb elírtam schawo nevét, bocs!
[ Szerkesztve ]
-
djherby
tag
Húúú, az nekem is nagyon bejön. Főleg a szíja. Úgy kompletten szép az egész.
Még azon gondolkoztam, hogy mennyi lehet ez az óra, ha "ennyit" tud belőle engedni. Jó, azt tudom nagy kamu az eredeti ára.
Breki: Nem tudom le tudom e majd szedni. Én még ott leragadtam, hogy éles késsel felpattintom. Na jó ez vicc volt. A honlapon nem láttam milyen a háta. Ha pici csavarokkal van, akkor oké. Ha menetes azt nem tudom.
-
Soká
senior tag
"Ilyen strukturált felületre elég nehéz (értsd drága) a festést rendesen felhordani. "
Amire a festék kerül, az nem strukturált. Mondom, a festett részek eleve kiállnak 1-2tizedmm-re az alapból és annak sík a felülete. csak ugyebár úgy szitázni, hogy már eleve "meg van rajzolva" hogy hova kell a festéknek kerülnie, hát nem egyszerű mulatság. Egy sima felületű számlapnál senki nem venné észre ha a festés egy hajszálnyival odébb kerül. És nyilván sok függ a festék konzisztenciájától, egyebektől. Valószínűleg korrektebb műszaki megoldást lehetne elérni, ha a mutatóhoz hasonlatosan egy kis elrekesztett mélyedésbe kerülne a festék. De azt hiszem ez már meghaladja a topik témáját .)
-
xhege
veterán
Ez is Megir 2011 csak elírták?
-
kmate07
csendes tag
Igen, ebben az OCHSTINban egy Sunon PE90 van.
Itt van róla egy kép
Remélem nagyjából látható, bár telefonnal készült...[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
sbe561
tag
Üdv!
Elem, illetve szíj cseréhez milyen szerszámokra van szükség? Szem kiszedéssel érdemes házilag próbálkozni? Aki tud linket ne tartsa magában! Köszönöm!
-
titán
A szamlapos dolgot en is eszrevettem, azonban ezt nem tekintenem hibanak ilyen erteku oranal. Ezert kerulnek ennyibe, mert olcso, hulladek technologiaval keszulnek.
Peldaul a calunkim szija ezerszer jobb mint az eddigieke, nem punnyad alatta a borom, kenyelmes a viselete, szoval vannak etdekessegek.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Én szíjcseréhez ilyet
és ilyet vettem egy helyről
Kettő együtt kb másfél dollár
illetve rendeltem egy ilyen készletet
kb két dollár
#6419 Igen ez a korábbi én is ezen gondolkozom, most jobb ára van már, írhatnátok róla kicsit bővebben illetve ha valaki az újabb fajtából rendelt az is
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
xhege
veterán
Erről a Cadisenről mi a véleményetek?
-
Golyo69
senior tag
válasz trebrona #6417 üzenetére
Tényleg szép kép
Gyári app? Vagy raktal fel más appot?
Vagy vmi beállítás, most van egy, Redmi Note 3 nekem de még nem nagyon foglalkoztam a kamerával...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Breki
veterán
[ Szerkesztve ]
-
BVEKT0R
csendes tag
Sajnos pár hónap után a LongBo órám stopperének tizedes mutatója úgy döntött, hogy neki ennyi elég volt...
Papíron van rá 1 év garancia. Annyira nem zavar hogy visszaküldjem vagy ilyenek, de szerintetek kaphatok ezért valamilyen kupont? Írtam az Ali "dispute" részén az eladónak, hogy mit tudunk tenni, válaszolt is csak nem igazán értem mit is akar "Hello friends, you can always try the button is working, thank you!"
Szerintetek mit lehet tenni? -
BVEKT0R
csendes tag
Lehet igazad van. Megpróbálok írni neki még hátha valami értelmesebbet is kinyög.
Bár nem hiszem, hogy túl jól járna a szervizzel(#6433) schawo
Nem. Szimplán megállt egy helyben 1/10 másodpercre mutatva. Mikor elindítom az órát hallom hogy valami kattog benne. Mintha beakadt volna vagy eltört volna a fogaskerék. Nem tudom, nem igazán értek hozzá, hogy működnek.
A stopper másik két mutatója tökéletesen megy, csak az az egy nem. Csak a hang amit csinál közben zavar meg, hogy ott van egy mutató ami annyit ér mintha ragasztva lenne.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Na úgy néz ki sikerült :-)
Ennek kapcsán, egy új üzletág bontakozott ki előttem, mikor nem az van a képen amit küldenek eredeti felirattal.
pl a küldött illetve ugye küldendő óráról kép
Rolex órát (Y)
[link]
Ár: 14.22 dollárNincs saját tapasztalat, kérjetek saját képet !
[ Szerkesztve ]
-
-
BVEKT0R
csendes tag
válasz BVEKT0R #6431 üzenetére
Az eladó válaszolt a levelemre:
"Hello friends, you can press the two buttons at the same time, you can recover, thank you!"
Nem tudtam az óra ilyen funkciójáról, ti hallottatok már ilyenről?
Minden esetre nem csinál semmit. Nem kezeli egyszerre a két gombot csak az elsőt. -
Roland8622
aktív tag
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Breki
veterán
válasz szbalogh #6443 üzenetére
Nem, direkt írtam, hogy nincs személyes tapasztalat.
Én DW-t szeretnék ott a linken ez van
[link]És a korábban berakott képen lévő várható.
Ugyanitt láttam ezt is, gondoltam hátha mást érdekel.
#6444 schawo Olyat én eddig nem láttam, hogy pl egy nyaklánc van a képen és egy márkás óra rendelhető. Meg nem is igazán értem, hisz pl Nomos simán van.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Roland8622 #6442 üzenetére
Éppen most rendeltem GB-en tizenháromért van és még 195 pontot is engedett rá, így meg van $9,53-ból.
[ Szerkesztve ]
-
-
Soká
senior tag
"Nomos Stowa ismeretlen márkák, nem szúrja ki az aliexpress illetékese."
Ezen azért felettébb csodálkozom. Az említett márkákat nem zavarja a hamisítás? Nem tiltakoznak az Alinál?
Más. Tudtok ajánlani Bp-en olyan üzletet, ahol gombelemeket kapok nagy választékban? Nem értek hozzá, de az az érzésem, hogy az áruházi vegyes gombelem csomagok elég gyatra kapacitásúak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest