Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
-
titán
Rakerestem, sajnos nem jutottam elorebb tole, hogy ez most jo-e vagy sem. Arra viszont emlekszem, irtatok, hogy az olcso kinai automatak nem valami tartosak. Orashoz biztos nem viszem, ennek fuggvenyeben mire lehet szamitani veluk? Korabban a jaragarokat nezegettem, arrol nagyon hamar lebeszeltetek.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Nekem ma megjött az óra, amit annyian nézegettünk, én meg is rendeltem ezt a Paidut. Meg kell mondjam, igazán formabontó, a belső kör ugye egyfolytában forog, ahova meg a piros vonal mutat, ott kell leolvasni az időt...
Esztétikailag nagyon ott van, bár a szíja akkora gagyi, hogy behaltam rajta!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Ezüst színűből rendeltem december 5-én és ma jött meg a topik tagsághoz elengedhetetlen szíjat... Nagyon szép, köszönöm a tippet, azt se tudom hirtelen, hogy melyik órámra tegyem fel, annyira elegánsnak tűnik elsőre.
-
titán
Arrol nem tudsz esetleg, hogy kulsoleg mennyire birja az ora az igenybevetelt? Masfel ev tapasztalata azert mar eleg sokat mondo. Az oraszerkezet es a szijnak a festese pl? Csak azert kerdem, mert irtatok a jaragarrol is, hogy borzaszto gyorsan leamortizalodott, rongyosra ment. Ezen kivul talaltam currenrol is kepeket a topikban, ami borzalmasan nezett ki rovid ido utan.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Akkor el vagyok, veszve, mondjuk megfogadtam, hogy addig vámhatáron (áfa) túleső órát addig nem rendelek míg a Casima meg nem jön. Mondjuk ha lenne EU Warehouse kísértésbe esnék.
Másik szerencsémre nem tetszik nekem túl csicsás, de ha meg akarod rendelte te vagy más pl innen, arra figyeljetek, hogy gépről 15,20, de mobil appról sokkal olcsóbb.
De lehet van más hely ahol mégjobb ár van rengeteg találat van ezekből, most annyira nem néztem utána, de sokszor ajánlott app-ból rendelni, jelentős különbségek lehetnek.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
mefistofeles
addikt
-
titán
Koszonom szepen, ez jol hangzik. Ha ugy ranezesre nem latszodott a kopas, akkor olyan nagy merteku nem is lehet az elhasznalodasa. Talaltam a topikban 3 het alatt ronggyakopott curren orat is, emiatt es amit multkor irtatok a jaragarrol, azert korultekintobb vagyok. Meg ha megall az ora hagyjan, de ha putrin nez ki azt fel nem veszem.
-
titán
-
Breki
veterán
Ha ezt látod az oldalon akkor app-al olcsóbb az ár
Akkor bocsi, de ha nem tudtad ezt akkor, jó hogy írtam.
(#5821) schawo Jó nem arra gondoltam, hogy stoppert indít vagy hasonló, csak nekem zavaró lenne, hogy két gomb csak dekoráció teszem azt lehetne háttérvilágítás vagy beállítási szerepe most is van két órám amit részben emiatt akarok eladni. De lehet hülyeséget írok és csak engem zavar ez és ilyen az összes.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
j.bravo
addikt
Urak, ma jött meg egy ilyen.
Van valakinek ilyenje? Ha jól gondolom/érzékelem, két lépcsőben lehet kihúzni a koronát, a szélsőben kell a normál időt állítani, és a középsőben kéne a dátumot.
De a középsőben egy darabig ment a dolog, a második próbálkozásra viszont már nem történik semmi.Tévedek, elrontottam valamit, vagy dispute-ot kéne nyitnom hogy nem 100% a cucc?
Whatever.
-
Vertigo18
addikt
válasz mefistofeles #5817 üzenetére
A vételáron felül? Mire gondolsz? Annyiba került, ingyen volt a posta és nem volt rá se vám, se áfa...
-
titán
-
titán
-
retesz147
addikt
-
titán
válasz pulutodurumo #5838 üzenetére
Talaltam hasonlot reginaldban normalis helyrol:
22-24 dollarok. Nem linkelem az osszeset, akinek tetszik a ferfi oraknal keressen ra a reginald markara es orders szerint hivja le oket, ott lesz az osszes .
amugy talalni ilyen rolex feliratu masolatokrol is videot: [link] [link] [link] [link]
Illetve winner mechanikusban: [link]
retesz147
[ Szerkesztve ]
-
titán
Talaltam meg egy rolex masolatot, invicta pro diver a neve. Lezetik az, hogy ket ev utan igy nez ki?: [link] 80 dollaros ora, amazonon kapni.
Ez az invicta 8926 most nagyon tetszik. Ez a fekete, a 8928 pedig a kek [link]. [link] Nem tudom ezeknek milyen bele lehet, mert kinaiban ez mar brutalisan draga.
Ott a video alatt azt irja, hogy Seiko NH35A automatic mechanical movement. Es tenyleg az van benne: [kép]
Na, megint nem alszok.
A 8926-ra pedig azt irja, hogy miyota 8215 es abban is tenyleg az van: [kép]
Breki mostanaban ne linkelj be orakat mert csodbe megyek!
Digitalpimp
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Ha nem ebben betonozol, miért ne? A 4 éves Oshen órám is egész korrekten néz ki, annyi, hogy a koronáról lekopott a króm, meg a szíja 2 év után kuka. Kb. 2300 Ft volt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
pulutodurumo
őstag
Így ahogy mondod. Eredetileg svájci gyártó volt, csak aztán megvették az amcsik. Jó kis órák, csak nincsenek sztárolva. Meg persze a szerkezet semmi különleges, japán alap kaliber.
De a tulajdonos birtokolja többek közt a Glycine márkát is, az már swiss made meg tízszer annyi mint egy Invicta."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Vertigo18
addikt
válasz retesz147 #5828 üzenetére
Mentek képek!
Lauda: Te sem vagy különb, Brekivel együtt folyton linkelgettek, aztán meg az asztalomon kötnek ki az új órák... Most kérdezte a nejem, hogy mit rendeltem megint, mondom 12 rekeszes óratartót. Erre: "MEGINT???" Igaza van, ha egy órát rendeltem volna, akkor az EGY óra, így viszont valószínűleg van már 12 órám, ami megint nincs rekeszben...
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz petipetya #5846 üzenetére
Korabban az lett megallapitva hogy szep es jo, kiveve, hogy sokat kesik vagy epp siet. Valamint a jobbalso gomb lenyom, Casio felirat kijon teszten sem ment at hasonlo ora.. Inkabb egy igenyes hamisitvany, aminek a pontossagaval bajaid lehetnek.
Sajat kerdes: Van olyan letisztult kinezetu ora, mint a Parnisok, acel tokban, de kvarc szerkezettel? 20-30 ezer lehetne nagyjabol...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Vertigo18 #5845 üzenetére
Borzalom ez a helyzet kulonben. Multkor mondom rendelek yazolekat, konyvjelzoztem egy csomot, majd megint valogattam, utana jott ez a winneres dolog, bar lehet kozte volt valami fellangolas , most eddig meg se yazolet se winnert nem rendeltem, elkezdtem turni ezt a rolexet. Kulonben pont ez a gond vele, hogy nem draga dolgok es az ember meg szeret vasarolni es szep kis orak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest