Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Breki
veterán
Közben a Curren órám még mindig nem jött meg, megreklamáltam:
"Kedves ,
Köszönjük levelét.
Ezúton szeretnénk elnézést kérni, hogy a megrendelt terméket nem kapta meg.
Mivel a rendelkezésre álló nyomkövetési adatok alapján nem tudjuk megmondani, hogy csomagja csupán késik, vagy elveszett, ezért tájékoztatjuk, hogy "elveszett szállítmány" indokkal a pénzvisszafizetési folyamatot az Ön részére elindítottuk.
Általában 5-10 munkanap szükséges ahhoz, hogy az összeg visszaérkezzen Önhöz a bankszámlájára, ezért szeretnénk szíves türelmét kérni.
Amennyiben a rendelt csomag időközben megérkezne Önhöz, kérjük tartsa meg jószándékunk jeléül.
A terméket természetesen újra megrendelheti.
Ha további segítségre volna szüksége, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Köszönjük, hogy a Wish-en vásárol.
Üdvözlettel,
Géza
Wish Ügyfélszolgálati Csoport
www.wish.com/help "Nagyon korrekt volt az ügyfélszolgálat szerintem !
-
ricsi0307
senior tag
Összeszdtem magam felültem a buszra és elmentem az Aldiba megvenni az óra tartó dobozt, 4500 volt a 10 darabos, kívülről baromi gusztusos, ilyen bőrhatású valami, alatta vékonyan szivaccsal párnázva, a beljselye meg bársonyos, és zárható kulcsal. Egy bajom van csak vele, hogy a párnák lehettek volna szélesebbek kb. 5-5 mm van a rekesz oldala meg a szivacs között, de ennyiért benyeli az ember. Holnap ha kisüt a nap lövök róla pár fényképet.
-
vamokrisz
újonc
tegnap megjött a Naviforce 9028-am ma pedig a Megir M2015-öm mindkettő hibátlanul èrkezett es gyorsan
-
-
válasz
ricsi0307 #5590 üzenetére
Kozben rajottem, az volt a gond, hogy a ket nagy kupon vasarlasi limitjet nem erte el az ora, a 2 dollaros pedig a curren storeba szolt, nem ide. Kertem egy kupont a casimahoz es ujra probalva mar ott is volt, igy lett 29.15.
Hu baszki, nagyon orulok most ennek.
Mar hajnali fel negykor mikor lattam Breki linkjet is kineztem az orat, csak reggel elbabraltam az idot.
-
Kedves forumos kollega, koszonom szepen a tippet, rendeltem ebbol az orabol egyet, 29.15-ert (8505 ft):
Mondjuk erdekes, hogy egyik kepen van bal oldalon gomb, masikon nincs, mindegy nem izgat.
Reggel mar tok beleeltem magam, erre lekestem rola. Latom meloban megint kint van, na mondom akkor most megcsipem!
Ez a citizen mar regi kedvencem, csak azota valtoztak kicsit a dolgok es ma mar nem feltetlen vennek ennyiert orat:
Hasonloan nez ki es nem 170 ezer. Hogy citizen-e az meg abszolute nem erdekel.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
ricsi0307 #5575 üzenetére
Csak rendeltem egyet, rengeteg a pozitív visszajelzés, a leírásba a tokra meg a szíjra is "Stainless Steel" van írva, jól is néz ki, és úgy látszik valós az akció, a legolcsóbb helyen is 82$-ért árulják nekem kuponnal 47.92$ lett a vége. Eddig toronymagasan ez a legdrágább "kínai" óra amit rendeltem de nem tudtam ellenállni
Amint megérkezik beszámolok róla, hogy mégis milyen. Vámmal mennyire kell számolnom szerintetek? Gondolom a karácsonyi telefon meg tablet dömpingben nem nagyon fognak vele foglalkozni.
-
Breki
veterán
Itt van egy videó a kicsomagolásáról
Bocsi, most kicsit ugrálok a témák között.
Paganini Design is hasonló
[link]Ez alapján eljutottam ehhez az órához
Ha jól látom ez kisebb, hasonlít nagyon a Benyar-ra három színben van a kismutatókról még nem találtam infót, de mivel minden képen ugyanúgy áll ebből gondolom, hogy csak rajzolt lehet.
És ha már Benyar ez elmaradt
BENYAR COLLECTION -
ricsi0307
senior tag
Erről a Casima-ról valakinek valami infó? Az első veszett jól néz ki, csak kérdés milyen anyagból van, ha jól sejtem ennyiért már járna az acél tok nem?
-
Na megtaláltam az órámat az ebay-en is. Ezek szerint kb. 500 ft-al fizettem többet érte egy magyar webshopban de két nap múlva nálam volt. Egyébként nagyon szép, gondos a kidolgozása, pontos. Brutálisan masszív óra úgy, hogy most nézek valami kis könnyebbet mellé. Sima analóg, fém vagy bőrszíjas cuccot keresek.....
-
csubuka
addikt
válasz
ricsi0307 #5567 üzenetére
Itt néztem a fotókat készítő Megir 2011 birtokos fórumtársaink képeit:
(#5315) gipsztigris
(#5437) syler123
(#5445) trebronaAhogy nézem ez általános helyzet lehet, nem hiszem, hogy csupán a mostani akciósokat érintené amúgy
Jó az, ilyen azt kész.
-
Breki
veterán
-
csubuka
addikt
válasz
syler123 #5437 üzenetére
Itt is megérkezett végre a Megir 2011. Szép, meg korrekt.
-Ámde a Naviforce 9044 Miyota 2115 szerkezetéhez képest hangosan ketyeg, bár normál körülmények között nem hallható, aludni is lehet mellette, csak érezhetően hangosabb.
-A stopper mutatók alapállapotban nem száz százalékosan a megfelelő helyre mutatnak. Ezt nagyon nézni kell mondjuk
-A szíja valóban rövid, nekem ugyan működik, ámde furán néz ki a NATO visszabujtatás nélkül. Amúgy NATO-k között korrekt minőség szerintem, a keménysége és vastagsága okés.
-
Breki
veterán
válasz
Rodzser Mór #5561 üzenetére
Lehet, de nézd meg a digitális kijelző nem az időt mutatja.
Legalábbis a mutatón más az idő, mint amit a szám ír ki.
-
Breki
veterán
Full functional chronograph
Pusher button at 2:00 Starts / Stops Chronograph
Pusher button at 4:00 Resets Chronograph
Chronograph 1/10 seconds sub-dial at 12:00 O'Clock
Chronograph minute sub-dial at 9:00 O'Clock
Chronograph seconds sub-dial at 6:00 O'Clock
Date indication at 3:00 O'Clock
-
Breki
veterán
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #5557 üzenetére
-
Breki
veterán
Ez alapján van remény
-
-
Breki
veterán
válasz
Rodzser Mór #5552 üzenetére
Lehet azért mert az a rész esetleg stopperként funkcionál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest