Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Ha már ennyire téma ez a bauhaus szellemiségű óra (ami az én szívemnek is kedves) akkor szerepeljen itt egy fotó az eredeti, 1938-as Stowa-ról is. Csak a történelmi hűség kedvéért.
Ebben még kellően domború az üveg és a számlap is, elég vékonyka a korona, és hát a kivitelezés sem olyan hightech mint a mostani fazomok:A Nomos - ahogy elnézem - annyit tett hozzá dizájnban a dologhoz, hogy a sugárirányú arab számoknál a páratlanokat vonalra cserélte.
-
Breki
veterán
Én csak az új kékből, ha lesz.
Utóbbinál figyelj arra, hogy a felső mutató csak dekoráció!
(#6051) Soká Ez még mai szemmel is szép
Valahogy olyan büszke érzés, hogy Stowa-t hordok, ha nem is eredeti. :-)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
konyvest
csendes újonc
válasz Digitalpimp #6046 üzenetére
Na ezt már néztem én is de talán már túl dizájn...
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
konyvest
csendes újonc
válasz gagyilovag #6049 üzenetére
Köszi de közben jobban megnéztem a képeket és rájöttem hogy ez mégsem jó nekem... Nekem olyan óra kéne ami fém szíjas automata mutatja a dátumot fluoreszkáló mutatók vannak benne és átlátszó a hátulja. Ja és max 10e és hamar megjön...talán nincs is ilyen.
-
Breki
veterán
Pont ezt akartam írni
Skimei sokkal gagyibb, már a betűtípusa is. (Elnézést attól akinek tetszik
nézzétek meg a Nomoson a finomságokat színeket kis másodpercmutatót, kis extrakat, másodpercjelölő pöttyöket, nagyobb pöttyöket. :-)
Az egész egy tökéletes színharmónia
[link]De ugye nem teljesen korrekt mert egy párezres és egy többszázezres órát hasonlítunk össze.
De a fehér replika egész jól néz ki.
(#6060) csubuka Biztos van, de én még nem láttam, elvem, hogy a szíj ára ne legyen drágább az óránál. :-) Meg kell nézni a márka Store-ját
(#6061) Lauda Milyen ilyen?
Én innen rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok
Most ilyenből rendeltem kék és barna szíjjal:
2.92 dolláros óraHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
tobias40
veterán
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Roland8622 #6069 üzenetére
Vegyél egy lakk sprayt,és ha megjön,fújd le a házat,mert nagyon hamar kopik a festék.
Amúgy egész jó,
Sajtolt guartz mehanika,sr626 elem. -
adrian94
őstag
-
knoxhu
senior tag
Meg akartam venni a Nomos órát, de még sose vásároltam aliexpressen csak ebay, gearbest, bangood.
Hogy ez mekkora egy retek oldal...ID-ról kép, bánkártyáról kép, bankszámla kivonat. Csoda, hogy az anyakönyvi kivonatom nem kérik...
Úgy látszik óra nélkül maradok. -
Breki
veterán
Kaptam képet megpróbálom felrakni. Útközben vagyok.
[kép]6074: Nekem nem tetszik a háttere, de ha neked bejön akkor igen az Alin a napi ajánlatok között nézd meg. Vagy ha bizonytalan vagy ìrj a fórumtársnak, egyébként mintha itt is vette volna valaki.
6075 Több helyen is olvastam ilyet az újaknál én még azt hiszem Facebook-al reggeltem és virtuális kártya adatait adtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz gagyilovag #6071 üzenetére
Vízben próbáltad már? Vagy abszolút felejtős a dolog még egy tömítéssel is ?
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
konyvest
csendes újonc
Én mostanában telefonról intézem a netes rendeléseket. Play áruházból letölthető az Alis alkalmazás pofon egyszerű és gyors. Első indítás után bekéri az adatokat és többet nem kell vele foglalkozni. Ma rendeltem is egy szép Sewor autómata órát potom 4400ft volt. Kíváncsi vok mennyire lesz jó és szép,képeken nagyon csecse volt...Ja és hogy mikorra jön meg
-
petipetya
nagyúr
Fura, sosem találkoztam ilyennel az aliexpress felületén. A weboldalon és az androidos appban ugyanúgy történik a vásárlás, éppen ma reggel rendeltem egy órát. Szokás szerint megadtam a bankkártya adatait (mivel azokat nem mentem el ezen az oldalon), bepöttyöztem a régóta megadott címemet és készen is voltam. Már jelzett is a bankom appja (és nem az apja, hehe), hogy levonódott a pénz.
Biztosan jó felületen jártál, pontosan milyen menüpontokat választottál ki? Nem lehet, hogy regisztráció nélkül akartál rendelni, és akkor kéri ezeket az adatokat?
Ha be vagy regiszrálva, akkor érdemes lenne megpróbálnod az androidos appból leadni a rendelést. Ráadásul ha azon keresztül olvasod be a monitoron látható QR kódot, akkor minimálisan olcsóbban tudod megvenni a terméket.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Jorgos01
tag
Ebay-en, licittel vásároltatok már?
Jelent az valamit, hogy egyes liciteknél látható a licitálók neve, másoknál pedig nem.
Ráadásul azt tapasztalom, hogy ahol nem látható a licitálók neve, ott sokkal alacsonyabbak az árak, és pont ez az ami visszatart.
Vagy túlságosan paranoia-s vagyok?Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott villanyborotvát tud valaki?
Köszi előre is!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
gagyilovag
aktív tag
válasz Roland8622 #6081 üzenetére
Felejtős,pattintós hátlap,tömítés nincs alatta.
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! Mi a tapasztalat Aliról mennyi idő alatt jön meg a rendelés? Min 3hétre saccolom...Ja és B.U.É.K.😉
-
szbalogh
addikt
BÚÉK!
Nézzetek be a YouTube csatornámra!
Jah, nyertem egy 100 000 Ft-os ceruzafaragót a NOMOS adventi naptárból
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
konyvest
csendes újonc
válasz szbalogh #6096 üzenetére
Kari előtt lassabb a Posta.
https://www.aliexpress.com/item-img/2016-Fashion-SEWOR-Men-s-Watches-Top-Brand-Luxury-Army-Full-Steel-Skeleton-Sport-Automatic-Mechanical/32663660980.html?spm=2114.10010108.1000017.4.16Sj5u
ezt rendeltem.vélemény tapasztalat esetleg építő jellegű kritika?
-
titán
válasz gagyilovag #6099 üzenetére
Aliexpress dollárban terhel. Nem váltanak ők semmit sehova.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest