- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KL48
tag
100 m-esben mit ajánlotok, ami még megfizethető? Kösz előre is.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Látom ez leginkább egy férfi karórás topic, de esetleg tudnátok ajánlani valami jó órát/márkát a női karórák közül?
-
blt.62
őstag
válasz
JoeCockBill #340 üzenetére
Vízállóak ezek?
-
szbalogh
addikt
Ha nagy karom lenne elgondolkodnék rajta. Itt a fórumon még nem vettek ilyet. Ha megvetted feltétlenül számolj be nekünk róla!
Ha youtube-ra beírod, hogy WH2309, akkor millió találatot ad ki rá. Párat megnéztem de azokban nem mutatták be a funkciókat, viszont a leírás szerint elvileg tud stoppert meg ébresztőt. EZt azért ellenőrizd le!
Itt van a "gyártó" oldala.DX-en 3 db 5 csillagos értékelést kapott. A myiota werk amúgy jónak számít ha tényleg eredeti van benne.
-
blt.62
őstag
Erről mi a véleményetek?
-
válasz
pulutodurumo #336 üzenetére
fel is lehet húzni
-
pulutodurumo
őstag
-
szbalogh
addikt
Ma voltam órásnál itt Veszprémben a Cserhát üzletházban. Nagyon rendes volt olajat kértem tőle pár cseppet, hogy kitakarítás után beolajozhassam a HMT-met.
A lényeg, hogy 2500 Ft egy mechanikus óra tisztítás és olajzás. Elvileg 5 évente javasolt ezt megcsináltatni, de szerintem kínai óránál nem árt ezzel kezdeni ha valaki sokáig akarja használni.
Egyébként most, hogy megnéztem szétszedve a kínai és indiai órámat meg kell, hogy mondjam óriási a különbség. Jó, az utóbbi japán licensz alapján készült. De pl. a kövek ágyának kidolgozása, maguk a kövek meg az illesztések is sokkal igényesebbek.Nem érkezett meg a SOKI submariner-em időre
Azt írta az eladó, hogy küld egyet újra...
-
Sanki
addikt
válasz
Avicularia #331 üzenetére
Én már több, mint egy hónapja használom.
Már nem találom, hogy melyik honlapon lévő órához állítottam be, de 4-5 mp eltérés van (azóta).
Annyi negatívum számomra, hogy elkezdett a pánt belső részre büdösödni, bár biztos köze van ahhoz, hogy dögmeleg van és izzadok rendesen (főleg a munkahelyen a termelésbe, ahol több, mint 45 fok van plusz az olaj a levegőbe). -
Avicularia
veterán
Ma megjött gearbest-ről rendelt naviforce óra. [link]
Első fogásra nem is rossz 10 dollárért, de majd elválik milyen is valójában. -
raziel01
veterán
Jelenleg ilyen Shark Army órám van
Érdemes órát venni 10 ezer felett?
Ezzel az a bajom hogy már nagyon rohad az óra alja pedig csak 1 éves kb.
Meg néha szétjön a csat. Szóval erősebb kéne.Valami jó márkát tudtok ajánlani? Mindenképp olyan órát szeretnék ami fém és arab számokkal vannak rajta a számok.
-
szbalogh
addikt
válasz
purpledonkey #325 üzenetére
De jó Neked az enyém még úton van
Közben találtam róla minden infót. Azért a vastagságát meg a szíj szélességét megnéznéd nekem? Már rendeltem hozzá 20mm-es szíjat, ami rég megérkezett.
Amúgy minden okés az órával?
Meg képek is jöhetnek, főleg a számlapról lenne jó egy közeli. -
szbalogh
addikt
Óraforgató? AZ már túlzás
Ha hordod nem kell forgató. Ha meg nem automata, akkor reggel felhúzod teljesen és kész. Hetente egyszer utána kell állítani, ami fél perc. Ez nem olyan nagy nyűg.Összehasonlítás képpen ez fele annyiba kerül. Rolex másolat, viszonylag elviselhető méret hétköznapokra.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szbalogh #322 üzenetére
Más meg úgy van vele, h mire jó egy pontatlan óra, ami csak egyel több napi nyűg (pláne, ha több is van, és nincs otthon óraforgató, mert akkor használat előtt lehet beállítással kezdeni, ami különösen akkor vacakolgatós, ha dátumfunkció is van az órán),
míg egy kvarcvezérlésű lehet éppoly szép (persze nem skeleton), de a mechanika hátrányai nélkül: bármelyik előkapható a fiókból és már lehet is indulni. Az SKMEI kvarcok egyébként elképesztően pontosak tudnak lenni saját tapasztalatban legalábbis.Valóban fölösleges a karóra sokaknak (én sem használtam éveken át) - de ettől még szép és praktikus. A mobil zsebóraszerűen működik, mert folyton elő kell húzni, ráadásul és a mai típusokat erős napfényben alig látni, és a legtöbb még alapszinten sem vízálló, egyszerű esőben is tönkremennek.
Szóval ez egyszerűen praktikum kérdése - szemben azzal, h valóban szép és csodálható finommechanikai remekmű egy mechanikus óra (de részemről kösz, többet nem)
-
szbalogh
addikt
Úgy vagyok vele, hogy a kvarc és társai (rádiós, napelemes...) tök értelmetlenek, mert ha pontosság kell, akkor ott a mobil, ami már mindenkinek van. Én is azon néztem az időt elég sokáig.
Egy kvarcban nincs semmi érdekes, megy és kész.Nem tudom, nem ismerem azokat amiket Te nézegetsz. Viszont meglehetősen nagy a valószínűsége, hogy az analóg része valami kínai másolat műanyag vacak. Ez annyira nem nagy gond, mert ~1500-ért már lehet eredeti Miyota fém kvarc werket venni e-bay-en.
Ha jól emlékszem itt a fórumon még nem posztoltak ilyen dual-os Skmei-t, de akinek van ilyen márka az dicsérte. Olvass utána más fórumokon! Pl watchuseek
-
tipuka
addikt
válasz
szbalogh #315 üzenetére
köszönöm, ez gyors volt.
egyből találtam videót róla, amiben körbe mutatják.
nekem, mint ha így a képernyőn nézve vastag tűnne nem? mert nekem nagyon bejön.
casio edifice-m volt előttr (ennek egy tesója) de nem találtam a vastagságáról infót a honlapjukon, meg ebay-en, de lehet nekem elkerülte a figyelmem. -
szbalogh
addikt
Úgy keresd, hogy Skmei 1021 dual.
-
tipuka
addikt
sziasztok!
ihletet kaptam tőletek és nézelődtem órákat, már vagy 10 órája böngészgetek.
ezzel a Skmei-vel szemezek, azt mondtátok átlagban ,ez jó márka.
de! nem találok az óráról valós képet sehol sem, mert nincs pontos típus írva, sajnos jártam már úgy, hogy képen szép volt, rákerestem google-ben, nem tetszett.
esetleg valakinek nincs ilyenje, vagy valami valós kép/videó? -
Vikunya
tag
én is kb ennyiért vettem,tegnap jött meg (ebay),nem rossz,annyi bajom van vele,hogy ha telefonon veszem fel a hívást,az órán is megy a duma kihangosítva,nekem csak arra kéne hogy jelezze a hívást,lakásban így lenémítva lehet a telefon és nem kell magammal cipelni (kisbaba miatt,nem kel fel a csörgésre és én is látom ha hívnak)
-
Vikunya
tag
Sziasztok! Vett már valaki U8 smart watch okosórát? Lenne pár kérdésem
-
B-L-A-C-K
titán
Ezeket a kínai automatákat milyen időközönként kell állítani?
-
szbalogh
addikt
Ide is beteszem. Pingáltam a HMT Pilot-omat kicsit.
-
szbalogh
addikt
válasz
B-L-A-C-K #302 üzenetére
Ha a werk-re gondolsz itt írtak róla.
-
axlfsi
veterán
Tudom, izlesek es pofonok, a velemenyek megoszlanak, de nekem ezek a formak nagyon bejonnek... Nyaralas utan lehet beruhazok egyre (apropo, Ti, hogy rendeltek kintrol, ha tudjatok, hogy elutaztok 10-14 napra es pl. pont arra az idore varhato a termek erkezese, de nincs ki atvegye? Nem merem megkockaztatni, hogy visszakuldik 5(?) nap utan, ... plane, ha ragszamos, akkor meg csak at sem veheti mas (nem mintha lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest