Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Valakinek esetleg van ilyen JARAGAR oraja? Azt jol sejtem (a kepek alapjan), hogy a harom kis mutato is jar (a funkciojuk szerint)?
Rakerestem a topikban gyorsan, de nem talaltam senkit, akinek lenne... Talan nem is rossz vetel most, igy, akcioban(?) (21 helyett 16)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
axlfsi
veterán
Ertem, koszi! Annyi, hogy azert egy picit megis mas, mint amelyekrol altalaban olvasni es igy nem feltetlenul ugyanaz a minoseg, strapabiras (pl. ennel ugyebar van "FlyWheel" , azaz itt allithato a szamlap vagy ki, hogyan hivja es ettol egeszen megvaltozhat a velemeny rola (Elromlik egy honap utan? Nem romlik el egy ev utan sem? Stb...).
Azt olvastam, hogy ezeket altalaban ugyanazzal a belsovel szerelik, koszi az infotMas: itt egy kis erdekesseg: Az óra részek magyar nevei és szakzsargon (hatha valaki meg nem talalkozott vele) Érdekes olvasmány
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Ha mar itt tartunk: mire hasznaljatok (ha hasznaljatok), a flajviilt?
Erosen gondolkodok rajta, mert tetszik a robosztusossaga, a hatmillio szamjegy a szamlapon es (velhetoen) sulya is van. Ezert az arert most, emlekeim szerint, jo vetel.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Basszus, most olvasom:
Water Resistance Depth: 20m Ennek mennyire lehet hinni? Kozel sem merulnek vele ennyit, de mondjuk ha egy laza pancsolast, uszast, 1-2 meter melysegig merulest ha kibirna (ami kozel sincs a 20m-hez), az nagyon megorvendeztetne... Ha ezt el nem olvasom, meg zuhanyozni sem mernek benne...
Szerintem kamu˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz trebrona #231 üzenetére
Ehhe, koszi az infot!
Water Resistance Depth 20M - ez azert meglehetosen megteveszto. Ilyen szabvany nincs is, ahol a Depth szocskat hasznaljak (persze, Kinaban minden mas ).
Suma summarum, ertem, meg csak viz kozelebe sem ezekkel...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
De jo, hogy irtal rola! Nem is tudtam, hogy van fem szijjal is. Tegnap majdnem megvettem ugyanezt, csak (szerintem) elonytelebb, mubor szijjal. Ami ugyan 16 dollar, de ahogy latom, csak volt annyi. Ma mar 21...
-
axlfsi
veterán
válasz trebrona #271 üzenetére
OKe, en elhiszem, csak ahogy a elneztem, a szamlapont felul, mast nem lehetett latni. Gondolom, eloben picit mas (illetve, nyilvan van kulonbseg, hiszen a szamlap alatt ledes a hattervilagitas, mig a mutatok nem, de attol meg elszem, hogy latni, no offense ).
-
axlfsi
veterán
Tudom, izlesek es pofonok, a velemenyek megoszlanak, de nekem ezek a formak nagyon bejonnek... Nyaralas utan lehet beruhazok egyre (apropo, Ti, hogy rendeltek kintrol, ha tudjatok, hogy elutaztok 10-14 napra es pl. pont arra az idore varhato a termek erkezese, de nincs ki atvegye? Nem merem megkockaztatni, hogy visszakuldik 5(?) nap utan, ... plane, ha ragszamos, akkor meg csak at sem veheti mas (nem mintha lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest