- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Tudom, izlesek es pofonok, a velemenyek megoszlanak, de nekem ezek a formak nagyon bejonnek... Nyaralas utan lehet beruhazok egyre (apropo, Ti, hogy rendeltek kintrol, ha tudjatok, hogy elutaztok 10-14 napra es pl. pont arra az idore varhato a termek erkezese, de nincs ki atvegye? Nem merem megkockaztatni, hogy visszakuldik 5(?) nap utan, ... plane, ha ragszamos, akkor meg csak at sem veheti mas (nem mintha lenne).
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
De jo, hogy irtal rola! Nem is tudtam, hogy van fem szijjal is. Tegnap majdnem megvettem ugyanezt, csak (szerintem) elonytelebb, mubor szijjal. Ami ugyan 16 dollar, de ahogy latom, csak volt annyi. Ma mar 21...
-
axlfsi
veterán
Basszus, most olvasom:
Water Resistance Depth: 20m Ennek mennyire lehet hinni? Kozel sem merulnek vele ennyit, de mondjuk ha egy laza pancsolast, uszast, 1-2 meter melysegig merulest ha kibirna (ami kozel sincs a 20m-hez), az nagyon megorvendeztetne... Ha ezt el nem olvasom, meg zuhanyozni sem mernek benne...
Szerintem kamu -
axlfsi
veterán
Ertem, koszi! Annyi, hogy azert egy picit megis mas, mint amelyekrol altalaban olvasni es igy nem feltetlenul ugyanaz a minoseg, strapabiras (pl. ennel ugyebar van "FlyWheel"
, azaz itt allithato a szamlap vagy ki, hogyan hivja es ettol egeszen megvaltozhat a velemeny rola (Elromlik egy honap utan? Nem romlik el egy ev utan sem? Stb...).
Azt olvastam, hogy ezeket altalaban ugyanazzal a belsovel szerelik, koszi az infotMas: itt egy kis erdekesseg: Az óra részek magyar nevei és szakzsargon (hatha valaki meg nem talalkozott vele) Érdekes olvasmány
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Valakinek esetleg van ilyen JARAGAR oraja? Azt jol sejtem (a kepek alapjan), hogy a harom kis mutato is jar (a funkciojuk szerint)?
Rakerestem a topikban gyorsan, de nem talaltam senkit, akinek lenne... Talan nem is rossz vetel most, igy, akcioban(?) (21 helyett 16)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest