Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVDfun
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van egy 40 mm-es Seagull 1963 kronója, az meg tudná nekem mérni a számlap átmérőjét, hogy mekkora számlap fér bele?
-
oba
addikt
válasz
rarki72 #25241 üzenetére
"Garancia: 1 év nemzetközi garancia"
Tehát áthárítják az aliexpressre a garanciát, nem vállalnak rá saját garanciát, amit jogszabály alapján minden itthon forgalmazott új termékre adniuk kellene
Nem értem mitől lenne akkor ez másabb, mint ha én rendelném meg magamnak az Aliról kevesebb mint fele ennyiért?
Ha meg nem akarnék várni rá, akkor van fent 30ért FB csoportban 3 db is ebből, teljesen új, és szintén "nemzetközi garancia" van rájuk
28-30 környékén szintén láttam jó pár lejjebb linkelt újabb Rolex designos Pagani Design órát. Egy-két arc rá van állva erre és árulja őket. És sokkal kevésbé éhesek mint ez a csoda webshop
Azt hiszem ezt kihagyom, és ezt ajánlom mindenki másnak is aki nem akarja magát lehúzva érezni
-
@mriya@
őstag
válasz
sajatmagam #25240 üzenetére
3D-s a lünettabetét.
nh35=4r35 seiko szerkezet.
A legjobban húz, és nem csak azért mert igásló. -
@mriya@
őstag
válasz
sajatmagam #25227 üzenetére
Aliexpress, csehországi raktár.
Várd meg, milyen véleményem lesz róla! -
@mriya@
őstag
válasz
sajatmagam #25217 üzenetére
Az eredetié sem nagyobb.
Maximum a cyclops erősebb. -
oba
addikt
-
oba
addikt
Tudnátok ajánlani olcsó quartz vintage Rolex Datejust homage-t? Replika nem kell, nem izgat a felirat :D Mechanikus szerkezet sem kell, fontosabb szempont most a pontosság. Erre a designra gondoltam: [link]
Nem hátrány ha a quartz szerkezet azért nem a legsilányabb, mondjuk ideális esetben egy miyota. Az óra kidolgozása pedig az árához mérten azért legyen vállalható :)
Valaki vett már ilyesmit? Van személyes tapasztalat? -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #25212 üzenetére
A 9-esek nálam is rendben vannak a Tisellben és a Dagazban.
De 8-ast nem választanék egy NH/4R-rel szemben.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #25209 üzenetére
Nekem olyan mint a zsiráf este. Szép-szép, de otthonra nem kellene kínai werk. Másrészt ha itt-ott gyenge is a 7s, NH3x akkor is lehet hozzá kapni alkatrészt, nem kell teljes csere. De ha netán az kéne, az sem vészes. De én úgy hallottam óráspktól, hogy a 7s is hasonló igásló, mint az elődje. De persze ha lehet választani, akkor inkább Myota, bár a 8-asnak is vannak apróbb nyűgjei. Kár, hogy Orient werket (Epson) nem használnak más gyártók.
Esetleg Sea-Gull werkeset vennék, maximum menne a csere egy idő után.
-
nebancsa
senior tag
válasz
@mriya@ #25203 üzenetére
Ez a látvány a szerkezetről mindenért kárpótol
így örülök nem egy "japán" NH szerkezet van bene.
Annak idején nagyon utánajártam, volt olyan oldal ahol még a szerkezetet is darabokra szedték és össze hasonlították az eredetivel, voltak különbségek, de nem sok, sajna azt az oldalt nem találom. Ez az összehasonlítás is elég meggyőző: [link]
Egyébként vissza kanyarodva az NH szerkezetekre egy órás csoportba kérdezték kinek mi a véleménye erről a szerkezetről (sok microbrand-be ezt rakják és onnan jött a kérdés)
Egy órás válaszolt:
" -Én nem szeretem őket, a csapágylemezek anyaga gyenge, kispórolták belőle az ötvözőket, hamar kikopik a motorrugó furata. Szervizeléskor szinte mindig össze kell húzzam szegecselőpadon. Továbbá körülményes beszabályozni is őket, nagyon érzékeny a hajszálrugókulcs, túl érzékenyen reagál. Egy Technomarine órám van sajátként ezzel szerelve.
-Ez a csapágy probléma a Japán és a Maláj kivitelekre egyaránt vonatkozik?
- igen, már a 7S26-tól mindre igaz. A 7009-es volt az utolsó igásló, na az agyonüthetetlen. "Ez alapján már ez sem örök életű...
-
@mriya@
őstag
válasz
nebancsa #25200 üzenetére
Ismerős éppen egy automata "iwc"-vel kínlódott, amikor bementem hozzá a szíjat beállíttatni.
Akkor mutatta, hogy a szerkezet szétszerelésekor eltört valami pirinyó alkotóelem, és ez az anyagminőség jellemző a kínai werkekre.
Emiatt külsős munkákat nem is vállal.
Igaz, nemrégiben egy eredeti Breitlinggel is elzavart a márkasázervizbe. -
dzsi23
addikt
válasz
sajatmagam #25201 üzenetére
हाँ
-
sajatmagam
csendes tag
válasz
pulutodurumo #25197 üzenetére
Köszi!
Dzsi23: indiában? Hehe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest