Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
nebancsa #24595 üzenetére
Köszi .
Igen Meranomról van, pár éve beraktam a wait listre mikor megláttam, aztán most jött értesítés hogy megvehetem. 231/300. Az előző bronzból is 300-at adtak ki.
Nagyon hezitáltam rajta, ennek a harmada volt csak az eddigi legdrágább órám. Mi lesz ha nem jön be, aztán úgy voltam vele hogy árárban biztos el lehet adni ha nem tetszik, mivel ritka.
Aztán utána el is tűnt az oldalról.A hibák azért zavarnak kicsit mert eddig 6db Vostokot vettem és mind hibátlan volt, ez meg jóval, 6-7 szer drágább, és ez trehány összeszerelés, oda nem figyelés miatti probléma. De azért még szeretem
, volt olyan órám amit megutáltam egy hibája miatt annyira zavart, és megszabadultam tőle.
Az acél 67-es is ott van, főleg azzal a fém szíjjal, nagyon tetszik.Gratula. Nekem a kék van bejelölve, hátha lesz egyszer.
Bronz antikolására nem tudsz valami módszert ami egységes öreges patininát hoz létre ?
A tojásos meg a kénes próbálkozást láttam a youtubeon, de azok elég egyenetlenül hozták létre. -
Mukca
friss újonc
Üdv! ha már kínai: tapasztalat,vélemény a Current 8351-ről? köszi!
-
nebancsa
senior tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
nebancsa #24592 üzenetére
Szép óra ez is. Hordani is fogod?
Gondolkodtam rajta én is , de ez a tok nálam felejtős, így még azt is kellett volna vennem, és így is 40k volt amit egy számlapért és a mutatókért nem kevés.Meg előtte már megrendeltem ezt a bronz Vostok 1967-est:
Viszont két hiba van az órán
a bezelen a 45-ösnél az 5-ös festése hiányos, meg a számlap egy fél mm-rel jobbra el van fordulva. Lehet elég lenne a szerkezetet elforgatni egy kicsit, de félek szétszedni nehogy megkarcoljam a hátlapot.
Jah meg a gyári bőrszíj szokás szerint rövid, de azt belekalkuláltam . -
Twincept99
friss újonc
Üdv Mindenkinek!
Rendelt már valaki ilyen órát? Tapasztalat?
Előre is köszi! -
nebancsa
senior tag
válasz
Kornel #24582 üzenetére
Jah így van ez, én is kivárok beraktam pár órát a megfigyelőbe, az eladótól kaptam jó ajánlatot is, de nem mozdulok rá... Már azt beszélik ide nem lesz elég 2 hónap. Ezek az intézkedések csak lassítják a lefolyást, teljesen megállítani nem fogják. Az egészségügyben melózok nagy a pörgés, felkészülnek a legrosszabbra. Remélem elmarad a nagy bumm, és mielőbb véget ér ez a szükségállapot.
-
-
Kornel
veterán
válasz
dzsi23 #24579 üzenetére
Gondolatam itt arra, hogy már most, illetve az elkövetkező napokban, hetekben több tízezer, százezer honfitársunk veszti el a munkáját a turizmusban, vendéglátásban, és az ehhez kapcsolódó iparágakban, illetve sokan aggódnak a maguk és a szeretteik egészsége miatt is. Szerintem sokan leszarják ilyenkor, hogy milyen órát vennének, ha...
-
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24578 üzenetére
Jaj, SOSEM azért veszünk órát, mert az a legnagyobb problémánk..... én pl. irodában dolgozom, szal néha az unalom, néha a sok papírmunka készít ki, néha pedig otthon a tanulás. Olyankor ráírok az asszonyra, de ő sem tud mindig visszaírni. Mit tehetnék ekkor? Hát órázok, mert az érdekel, azt szeretem, kikapcsol, pihentet, eltereli a figyelmem a gondokról. Mellesleg kevésbé lehangoló, mint azt olvasni, hogy mennyi wc papír van még a boltban, mennyire ment fel a kézfertőtlenítő ára, és hányan betegedtek már meg.
Egy kis öröm (amilyen egy óra vásárlása, vagy amikor meghozza a futár [hogy csak az órás dolgokat említsem]) néha többet érhet, mint egy gyógyszer. -
han_lev
senior tag
Húúú, 10 napja senki!
Ez nem semmi! -
sandró60
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
xcvbxcvb #24555 üzenetére
Igen, rég volt, épp erről beszéltem nemrég a másik topikban.
Ez a San Martin sem igazán ide való a 2-300 ezres árával.
Kérdés, hogy ki vesz annyiért San Martint.
(#24556) failed:
Bár nem itthon van, de a kínainál gyorsabban megjön: cheapestnatostraps.com .(#24558) Donki Hóte:
Bele kell piszkálni, hogy össze tudják rakni, szal felmerülhet, hogy eleve hibásan szerelték össze, és talán az első tulaj pont ezért adta el (használtan vette Csigusz 1). -
-
failed
tag
sziasztok!
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg tudtok-e itthon olyan helyet/személyt, akitől olcsón lehet beszerezni nato/zulu szíjakat, vagy netán még egyedi minta gyártásában is tud lehetőséget?
köszi
üdv
-
topi66
aktív tag
[link] Németben lehet kapni az Aldiban Lexor órát amit svájcinak titulálnak.Most akcióban 30 euró.
Ismeri valaki a típust? -
dzsi23
addikt
Pedig az korrekt ár, tekintve, hogy újszerű, és a listaára 1000 euró körül van, chrono24-en is jóval 200 ezer felett vannak.
De úgyis annyit ér, amennyiért megveszik.
Természetesen, vateráról csak személyes átvétellel vennék ilyen drága órát, bevizsgálás után. Facebookon ismerek már pár megbízható eladót, akiktől be merném vállalni postával is, de vaterán nem..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest