- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Parnis valódi történet.
Mivel a facebook egyik órás fórumán is előkerült és itt is voltak ilyen információk amik nem teljesen helytállóak, ezek egy részét én másoltam be, egy kis felderítőmunka eredményét tenném közre ezzel megcáfolva ezen dolgok egy részét valószínűleg hiteles forrásból.
Egy ismerősöm most van kint Pekingben megkértem, nézzen utána nekem ezeknek a dolgoknak illetve, hogy mi igaz ezekből és pl svájci felügyeletből bevizsgálásból. Ő elég profi, igaz nem óra ügyekben.
A Pekingi olimpián a sportolóink kinti tolmácsa volt, részben kint él és anyanyelvi szinten beszél Kinaiul.Az igazi PARNIS Watch Manufactury egyáltalán nem jelenik meg nyilvánosan, nincs internetes oldala, és a külvilág felé hagyja üzleti tevékenységünket a forgalmazók számára.
A PARNIS egy valódi és szinte világszerte bejegyzett márka. A legfontosabb ehhez még Kínában és Európában is (Alicanteen keresztül) regisztráltak. Miért fontos, hogy a PARNIS is regisztrálva legyen Kínában? Ez azért van, mert Kínában a kínai vállalatok többnyire tiszteletben tartják más kínai védjegyeket és márkákat. Ha nem, könnyen bajba kerülhetnek saját jogrendszerükön keresztül.
Minden PARNIS óra csak egy gyártóból származik. (Ugye ez jelentős tévhit)
Ha egy kicsit gondolkodik, akkor bővelkedik veled, hiszen bárhol vásárolja meg a PARNIS-t: Nem fog észrevenni semmilyen apró különbséget a gyártásban, ami 100% -os lenne, ha a PARNIS órákat különböző gyárak. Valójában: Nem. Azok a különböző eladók, akik még az igazi PARNIS-nek is nevezik magukat "csak" nagykereskedőknek, mint mi.A legtöbb ember azt mondta, hogy a PARNIS nem valódi márka, hanem a hommage órák szinonimája. Mások azt mondták, hogy még egy igazi PARNIS gyár sem létezik. Ehelyett - így azt mondták - a PARNIS órákat számos Guangzhou és Shenzhen gyártótól gyártják, majd sok értékesítési csatornán forgalmazzák.
Ezeket nem én mondom, hanem a Max Bouaraba
Parnis németországi forgalmazója. Nem tudom hányan tudják vagy ismerik a Liv Moris márkát.
Ugye már itt is volt róla szó.És ha már órás oldalak szóba kerültek ez az oldal még nem szerepelt itt pedig figyelmet érdemel.
Official Parnis Webshop Germany
[link]Egyelőre semmi se biztos, lehetnek minőségbeli különbségek, de a fentebb leírtak valószínűleg igazak és egy forgalmazó promotálja ezt. Nála esetleg doboz leírás papír van ez az ebay-es órák többségénél nincs, csak maga az óra jön, bár én is kaptam már Parnis-t anyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest