Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
addikt
válasz Jhonny06 #31400 üzenetére
1-2 éve sikerült szereznem egy régebbi üveges La Yuqawam-ot, azt majd be akarom izzítani a hidegben.
Nekem abból van egy 2015-ös, nukleáris. Bár az új kiadások is nagyon jók, azok mintha kicsit édesebbek lennének.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Bondix
tag
Páromnak kerestem egy parfümöt amit kinézet a Guess Seductive.
S a parfimo hu oldalon találtam legolcsobban.
Megbízható az oldal? Köszi[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
válasz Elektrosokk #31401 üzenetére
ezekben a bőr olyan intenziven van jelen mint a gucci guility absoluteban? mintám van, de eddig akiknek mutattam, azt hitték direkt sz*patom őket istáló szaggal. Azóta félek minden "bőr"ös parfümtől.
-
dirtboy86
tag
Segítsetek - kb csillió éve nem buliztam - 2 hét múlva rávettem magam h elmenjek - bp - belváros ruin bár / szôrakozó hely, nem fancy úri hely, farmer, polo + kockas ing feeling, barátokkal /btnővel - nem vagyok mar 20 eves (30as vege) mit tolnatok? régen 20as éveimban 212 vip / 1 million (anyám leírva elkeseredek miket toltam) és társai erős fűszereseket használtam de most passz h mit kéne.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz dirtboy86 #31408 üzenetére
mivel még nincs kint az a picsahideg, én a Carlisle/Layton/Herod/Naxos repertoárból választanék, esetleg Uden Overdose, MFK Oud/Oud Extrait/Grand Soir
egy jó Oud Maracuja is jó lehet még, de ilyen időben lehet fojtogat még
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz dirtboy86 #31411 üzenetére
jaj most látom, hogy 2 hét múlva... akkor mehet már bármi kb
akár egy jó Alexandria II is, ha szereted, na az aztán vágja a hideget
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
válasz Misogi #31407 üzenetére
Nekem ilyen illatokból ez volt eddig a legdurvább, konkrétan sz*rszaga van: [link] Biztos van durvább is, nem keresem direktbe ezeket, csak kaptam egy mintát. Minden viccet félretéve nem tudom elképzelni, hogy miért akarja bárki, hogy ilyen illata legyen. Pedig azért én se a basic vonalon mozgok.
[ Szerkesztve ]
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #31415 üzenetére
Ijj köszi srácok ez most így elég ötlet!
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #31415 üzenetére
Instant fejfájás.
-
d4d
tag
Két taggal bővült a mini gyűjtemény, biztos valakinek "elavultak" már, 30 éve biztos jobb, tartósabbak voltak, nem a csajozás nagyágyúi, de nekem amatőr műkedvelőként szimpatikusak
[ Szerkesztve ]
-
dirtboy86
tag
Montale üvegeknek milyen súlya lehet szerintetek? Van egy Arabians Tonka amit megvennék 67g a sulya az uvegnek pecekkel a szorofejben. Youtube on neztem ilyen fake vs real storyt ott a tele cucc 118g pecekkel. Lehetseges h 18g az uveg? Illetve a folyadek ami 100ml a surusege miatt lehet hogy konyebb mint 100g igy az uveg nehezebb? Valakinek otlet a 67g egy 100ml uvegben mennyi lotty lehet?
-
Jhonny06
veterán
-
Misogi
aktív tag
Anno küldtem vissza Notino-nak kicsomagolt és kipróbált parfümöt, semmi gond nem volt vele de ez manapság is működik? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszi!
-
-
dirtboy86
tag
Hallod megvettem - kiszedtem 10ml elvittem nyaralásra , felfújás után nagyon kellemes naptej illata volt Hawaiin Tropicra emlékeztetett, viszont 1) kb 2 óra után 0 teljesítmény, szó szerint, 2) ahogy leszárad rá egy órára átmegy ilyen közepesen vacak ffi öltöző illattá. Na sebaj - jövő nyáron folytatom a kókuszos illatok tesztelését (Soleil Blanc am egész jó )
-
pohár
félisten
válasz Memmaao #31436 üzenetére
de feltüntetik, hogy pl. 95%-os csak az üveg, és olcsóbban is árulják, nem rendes áron
-
dirtboy86
tag
Ezt a csávót ismeritek? Igazi olasz "macsó" sztem durván jól öltözik - na most tanácsot ad hogh hordjuk a parfümöt, ahogy nézem szinte érzem az illatát
-
pohár
félisten
válasz dirtboy86 #31441 üzenetére
notinon régen voltak bontott dobozos/használt parfümök, de mostanában nem láttam, ha most így belegondolok
-
Bondix
tag
Lataffa Atlas edp szeretnék rendelni de Magyarországon nem kapható annyira kapos.
Külföldi oldalt tudtok ajánlani amelyik megbízható és gyors?
Köszi előre is -
Petyuska111
tag
válasz gergo5991 #31440 üzenetére
"fecskendővel ki lehet húzni, tűvel meg valami másat bele nyomni."
Szerintem nem lehet. Kivenni ki lehet gyári üvegből, visszatenni bele nem lehet. Próbáltam tűvel, elég sokat kínlódtam vele, nekem nem sikerült. Egy 30ml-es kiürült üveget akartam újratölteni ugyanabból a parfümből, utazáshoz kellett volna, nem akartam 100ml-t cipelni. Teljesen szétbarmoltam az üveget, de nem jött össze. És ez megnyugtató, mert elég gáz lenne, ha valaki a kiürült gyári üvegeket töltögetné szutyok arab klónokkal és azt árulná. Szerintem ez nem lehetséges, úgy vannak megcsinálva az üvegek. Legalábbis a régiek! Az újratölthetőként árultak - pl. új 2024-es ADG parfümök - esetében ez gond lesz, én ilyen üvegben biztos nem vennék parfümöt másodpiacon...
-
csendes tag
válasz Petyuska111 #31446 üzenetére
Üveg függő. Pl, JPG Scandal, a teljes középső részt ki tudod tekerni, azt töltesz bele amit akarsz. Plusz a magyar leleményességet se feledjük...
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
most egy nagyon hülye példát fogok hozni, de a JPG le male parfüm-ben [link] mi az ami olyan illatot ad neki mint egy full basic legolcsóbb szőlőzsír? mintha ez lenne benne az alap.
Valamiért nagyon folyt, mintha egy zacskó porba lélegeznék bele allergiásként -
gergo5991
őstag
[link] ilyesmi, legit magyar oldalt tudna valaki linkelni? akár pm-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs