Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
issey miyake solar lavender[link]
mindenhol lehúzzák, de számomra isteni illata van.
Aki véletlen megbotlik és beesik egy parfümériába, és nem unja még a barbershop, szappanos illatokat, vessen rá egy pillantást.
Neten azt irják 20-30 percig bírja, és minimum 20 fújás kell
Aki tud ennek megfelelő "niche" vagy jobb verziót, ne tarta magába. De ne legyen papás -
d4d
tag
Megérkeztek a korábban, Jhonny által ajánlott kis szórófejes üvegek. 9 nap alatt ideértek, express one hozta ki. Egy 2 milist próbálgatok, teljesen ok, aranyosak, sokat dob rajtuk hogy tényleg üvegből készültek. A gyári 1,2 milis minta "üvegek" elég bénák ehhez képest
Valami tipp esetleg, mivel vagy mikkel lehetne kényelmesen átfejteni a parfümöt ezekbe a pici üvegekbe?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31500 üzenetére
ha van még szabad hely, megkérdezem kollégám, mert ígértem neki 3×11ml travel atomizert, de jól el is felejtettem...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31510 üzenetére
na, kell neki, ez gyorsan ment
majd szólj, ha rendezni kell a dolgokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gergo5991
őstag
[link] prada ocean le parfum van valakinek kiadó? Refill árban esetleg?
esetleg valaki szagolta, velemeny? -
Bondix
tag
A parfimo oldal megbízható?
-
tibbike01
őstag
Teli üveg Alexandria II 75ezer ft fbon. Ti mit gondoltok erről az illatról?
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31517 üzenetére
meg jót tesz neki a hideg idő, ez a mostani húgylangyos 15-18 fok sok már neki szerintem
-
gergo5991
őstag
carbon nekem is nagy kedvenc, ma 8 koleganő is "rácuppant" erre az ocean le parfum-re, nagyon érdekelte őket hogy mi ez a finom illat.
Megyek is decantert keresni rá.
A prada luna rossa black sosem vonzott, mert nagyon leszólják mindenhol a tartósságát illetően, de az is nagyon jó illat, tegnap jött belőle minta.
[link]Bottled Absolu Hugo Boss-ból is rendeltem mintát, mert fragranticán nagyon felsz*pták, de vagy kamuzik ott mindenki, vagy csak ennyire eltérő ízlésünk van, szerintem borzalmas.[ Szerkesztve ]
-
dirtboy86
tag
Bois imperialból valaki nem ad ki egy 30ml-t? van üvegem de csak 10ml ha maradt. 150ml utántöltő nekem sok (esetleg valaki felesben 1-et? )
-
pohár
félisten
válasz dirtboy86 #31520 üzenetére
én tudok hétfőn neked csinálni decantot, ha szeretnél (mondjuk 4k/10ml áron, ha az neked is jó)
-
Amilo02
aktív tag
válasz gergo5991 #31519 üzenetére
Szerintem nagyon jó illata van az Absolu-nak. Teljesen más vonalon megy tobább mint a többi Bottled. Designerek közül kiemelkedően jó. Fújás pillanatában nekem abszolút a Layton jut eszembe...
Az biztos, h híre van, mert egy hónap alatt kb. 10db 200ml verziót adtam el belőle (Bár az ára is jó nálam 200ml/35.000Ft) -
d4d
tag
Dior Eau Sauvage-t EdT-t, tud valaki 35e alatt? 100ml, bontatlan, újat. Fogyóban a kicsi, kelleni fog a nagyobb kiszerelés.
[ Szerkesztve ]
-
Petyuska111
tag
Ma fújtam egy egészen kicsit a Sauvage Elixir-ből (egy pici gyári mintából) a karomra. A töredéke lehetett annak, ami egy rendes nagy üveg porlasztójából kijön. 10 óra és 2 mosószeres-szivacsos-forróvizes lemosási kísérlet után végül Bradolife bőrfertőtlenítővel tudtam megszabadulni az iszonyatosan agresszív és számomra ellenszenves illattól. Ez a parfüm a jó ízlés antitézise. Azt is át kell értékelnem, hogy egy parfüm nem lehet túl erős. De, lehet.
-
Fr0z3n
őstag
válasz Petyuska111 #31529 üzenetére
Lehet túl erős, vagy sok, csak az legyen a viselhető kategória. A megamare pézsmás jegyeivel, a bergamask a kemotox , a followed a égett curry, a szávázs azzal a szúrós szagával. Lehetne sorolni, hogy mik nem azok. De tudok ellen példát is írni ha kell.
-
addikt
Érdekes, számomra a teljes szávázs vonulatból az egyetlen szagolható az elixir. De akkor már sokkal inkább a Gisada Ambassador intense
My name is Bond, James... Dean.
-
d4d
tag
Az volt az egyetlen a próbák során amitől majdnem elokádtam magam a Müllerben. Az egy dolog, hogy erős volt, de ehhez még rettenet kellemetlen is. Mondjuk nem fukarkodtam vele. Mégis 4.33-on áll. A többi Sauvage se kerül be a mini gyűjteménybe.
Az Eau Sauvage-ból viszont, ha tehetném, csak dísznek beszerezném az 1 literes verziót is. A parfüm lehet kakukktojás, mert azt írják eléggé más mint az edt. Nem arról van szó, mint általában, hogy ugyanaz csak erősebb. De tervben van a teljes sor beszerzése. Meglátjuk Amilo kolléga mit tud ezügyben tenni. -
Misogi
aktív tag
Inkább ez mint mondjuk egy Terre D'Hermés. Megjott egy hete, imadom az illatát és egy óra után (jobb esetben) már semmit sem érzek. Csak azért nem küldöm vissza mert ikonikus parfüm és nagyon tetszik az illata.
Ezzel szemben akkor inkább egy Megamare vagy Bergamask amiből 1 fújás érződik 2 napig.
-
Jhonny06
veterán
válasz Misogi #31534 üzenetére
Fura, a Terre tartósságára pedig sosem volt panasz, rajtam brutál erős és sokáig is tart. Maga az illat is tipikusan olyan, amivel csíkot húzol, rendszeresen érzem az utcán. Mondjuk az én üvegem nagyon régi, de csodálkoznék, ha ennyire megváltozott volna. De rengeteg alternatívája van, pl. a Red Vetiver, ahogy írták is.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyuska111 #31537 üzenetére
Én is így vagyok vele, kifejezetten idegesít, ha reggeltől késő estig ugyanazt az illatot érzem, ráadásul erősen. Pláne, ha valami nagyon lineáris, pl. Megamare. Én mondjuk ritkán futok bele olyan parfümbe, ami ne tartana legalább 4-6 órát, pedig semmiből nem fújok 2-3nál többet.
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Őszre, télre keresnék alap parfümöt, amit akár minden nap is lehet hordani és nem túl hivalkodó. sima alap, csak legyen rajtam vmi és ne a nyárit (issey miyake l'eau d'issey pour homme) kelljen elfújogatni(hátha segít: nem irodai munka, 30+, farmer+póló semmi inges kiöltözős, átlagos v. kissé introveltált ffi, állandó bulizásból már kinőttem)
nem értek a parfümökhöz, fórum keresőt használva a versace eros flame tetszett meg a találtak közül. Ezt ajánlanátok a fentiek ismeretében, vagy van lenne jobb tippetek? Beszerzési hely is jöhetne, pl koku.hu-ról lehet rendelni? 22k lenne az 50ml-es verzió, árban 30k környékéig gondolkodom 50ml-es kiszereléshez társítva.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Keresek valami jó parfümöt magamra aminek az illata: fás vagy citrusos vagy fűszeres.
Jó lenne ha hosszantartó (vagy legalább is az első 1-2 órában ne menjen el), intenzív illata lenne. Kaptam egy Douglas kártyát van rajta 40ezer Ft, ezt akár még ki is pótólnám egy jó parfümre.
Alkalom nincs, leginkább melóba fújom magamra.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Jhonny06
veterán
válasz kuntics #31540 üzenetére
Én mostanában a mufi által ajánlott Givenchy Xeryus Rouge-t tolom, most 32k a 100ml-es változat Notino-n. Elég egyedi, de könnyen hordható cucc. Nyár kivételével bármikor hordható, a tartóssága nagyon jó. Az eleje kicsit Chanel Allure Homme Sport-os. [link]
A Notino-hoz vissza tudod küldeni próba után is, ha nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
Bővült az Eau Sauvage sor, sikerült szerintem extrém jó áron is beszerezni hivatalos Dior kereskedőtől számlával mindennel (34500 az extreme változat), idei gyártás, hibátlan dobozok. Úton van a parfüm verzió is, de arról majd akkor, ha megérkezett. Az kintről jön közvetlen a franciáktól.
[ Szerkesztve ]
-
TomDeNemm
csendes tag
Nálam ez az újítás ma vagy is nyár óta nem vettem semmit. ezzel meg is ugrottam a Dior - Sauvage-t, mert korábban az volt a legdrágább parfümöm, persze már elfogyott
-
d4d
tag
Ez nekem is hiányzik, csak a platinum van meg, de még nem nyúltam hozzá, sajnálom (el)használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.