Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-19 06:49:10

LOGOUT.hu

Parfüm topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18899) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Tudom a Mexx "parfümöknek" nincs túl nagy reputációja a topikban, de a kérdésem azokhoz szól, akik ismerik a Mexx - Classic Never Boring illatot (korábban más néven volt kapható).

Én ezt korábban ajándékba kaptam és bár messze nem a legjobb minőségű, de ezt az illatcsaládot kedvelem (fás-földes-fűszeres). Tudtok ajánlani még olyan illatokat, amiket meg is lehet szagolgatni ha besétálok egy plázás parfümériába és ennél azért magasabb szintet képvisel, de ugyanezt az illatvilágot hozzák? Nincs türelmem "trial & error" módszerrel végigfújkálni kéttucat random típust. Nem kell EDP-nek lennie, egy minőségibb EDT is jó, vagyonokat nem is költenék rá most.

Hozzáteszem:

Megértem, hogy miért megy a fikázás a Mexx parfümökre, korábban ez is más néven volt kapható és mikor utánpótlás miatt betértem a DM-be (ott nagyon sűrűn akciós 4-5k körül), akkor volt alkalmam végigszimatolni a teljes kollekciót. Még a Classic Never Boring és a Black volt értékelhető, a többi mind ugyanazt a fos, kisgyerekes, sport dezodoros hatást hozza, mint a többi tucatmárka. Folyton kapok innen-onnan, rokonoktól, céges partnerektől, karácsony, névnap, szülinap alkalmából ilyen DM-ben kapható dolgokat (David Beckham, S.Oliver, stb) és eddig egyedül ez a konkrét Mexx volt, aminek az illata is jó (számomra), elbírja kiütések nélkül a bőröm és még valami tartósságnak nevezhető dolgot is tud. A többi két fújás után ott rohad a polcon. A rokonokat már lebeszéltem róla, hogy ilyeneket vegyenek ajándékba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.