Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
-
törölt tag
válasz
Putyin90 #19390 üzenetére
A vanília miatt az egyest ajánlanám levendulával. Szerintem nagyon jó illat. Nyáron a meleg okozza a tartósságát, hidegben pedig az öltözék. A Laliqueból nem tudni mit kapsz de valószínűleg a reformulált verziót. A vanília nem domináns összetevő. A többit nem ismerem. Árban elérhető még a Caronhoz hasonló Nicolai New York/Intense bár csupán 30ml.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Évek óta a Chevignon Forever Mine into the legend parfümöt használom, de kezdem már unni, szeretnék váltani. Szeretném kipróbálni a fűszeres/fás illatokat. Esetleg még olyan parfüm is érdekelne, amiben erősen dominál a vanília. Ami még fontos lenne, hogy olyan parfümöt szeretnék venni, aminek az illata hosszan megmarad 2-3 nyakrafújás után. A jelenlegit kb. délig érzem magamon (reggel 7től, 3-4 fújással). Sajnos a környéken nincs egy értelmes drogéria, ahol próbálgatni tudnék, így ajánlásra és leírásra tudok csak hagyatkozni.
Kinéztem pár parfümöt, ami leírás alapján bejöhet, íme:
1
2
3 ettől tartok egy kicsit, de a leírása alapján tetszik
4Az első kettőből lehetséges, hogy rendelek mintát. Árban 17K körül szeretnék maradni. A linkelt parfümök tartósságával kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok. Esetleg ha tudtok ajánlani mást, ami megfelel az elvárásoknak és árban is oké, akkor szívesen veszem.
-
tobias40
veterán
Fragrantika oldalról ha rendelek,tuti eredeti parfümöt kapok,nem kamu?
-
Viiktor1989
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Nem rég szagoltam egy Diesel Only the brave illatot,egy picit Negro cukorka és/vagy fiatalabb korom abszinttól ázott illatàra hasonlított. Melyik fajta lehetett ez, talán a Street változat? Köszönöm.
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
tudnátok ajánlani nekem egy jó parfümöt? jelenleg egy davidoff cool water,meg egy issey miyake L'Eau d'Issey Pour Homme van itthon, a második az,ami jobban bejön. Mindkettőt ez a fórum olvasása után vettem vakon,de nem csalódtam
valami egyszerűbb,hétköznapi kellene,régen erre egy fehér üveges diesel volt (az is bejött) de azt már nem találok sehol. Árban nem szeretnék túl magasra menni,10k környékére gondoltam első körben.
A segítséget előre is köszönöm.(az issey miyake L'Eau d'Issey Pour Homme-hoz hasonlókat tudnátok még mondani,akár a fentebb megjelölt kereten?
-
ak76
senior tag
válasz
bbdzyx #19373 üzenetére
Ez is szintetikus.
A rózsa benne van ugyan, de az első pár perc olyan tőle mint öreganyám bulgár rózsaolajos vegyi fegyvere, a hetvenes évekből, plusz egy doboz energiaital vatta cukorral.
A leszáradása jobb egy fokkal, de hogy ez mitől működhet egy férfin, számomra kérdés, nemhogy uniszex, de maximálisan nőies, persze vannak "férfiak" akiknek ez jól állhat, de nem véletlenül az a neve ami...😎 -
Misogi
aktív tag
Tegnap megszagoltam a Moschino Toy Boy-t, hát rég éreztem ilyen vágyat egy parfüm megvásárlása iránt.
Kurva jó szerintem, mit gondoltok?
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Eredeti parfümöket keresek bolti ár alatt,akár itthonról akár külföldről.
Van bevált beszerzés ami nem a Müller árain van vagy azalatt 5-10%-al?Vagy ami eredeti az drága és kész?
-
yazoo1
tag
A Rasasi rumz zebra férfi vagy női illat?!
-
Misogi
aktív tag
Armaf CDNIM megér 10 ezret, még úgyis ha 2020-as batch?
-
Azie
őstag
amúgy most maszkolva hogy lehet parfümöket próbálni boltban?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest