Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Misogi #18548 üzenetére
20 éves, faék egyszerű parfüm, olyan mint a Nikos Sculpture ph, vagy a Salvatore Ferragamo Ferragamo Pour Homme.
Régen jók voltak, mindenki ezeket fújta, de mára már sem minőségben, sem illatban nem jók. Csak bambán mosolygunk, hogy mit ettek ezen régen az emberek.
-
Misogi
aktív tag
Burberry Touch-ról vélemények? Fragranticán kb. mindenki isteníti, de nem igazán értem miért, nem tűnik valami komplex illatnak, sose szagoltam még azért kérdezem.
-
Nyárra beújítottam egy aqva amara-t, qurva jó illat!
-
mufi
senior tag
válasz
Citroware #18535 üzenetére
Probald ki ezeket is: a Bond no 9 Bleecker Steet, Elysium, Mefisto/Silver Mountain Watert mielott beleugranal az Aventusba. Ez utobbinak ketto valtozata van, a gyumolcsosebb illetve a masculine fustosebb.
Basenoteson talalsz infot a batchekrol. Alapvetoen az S szeria a jo a 2019-es szeriabol, azt mondjak az S21,31,41 nagyon jok lettek, a regi batchekbol pedig jo az A, D, Y. -
válasz
tibbike01 #18536 üzenetére
Ki akarom próbálni. Nem tudom, hogy nekem hogy állna. Nem vagyok egy szokványos jellem, nem biztos, hogy az én személyiségemhez is illene attól, mert sokaknál nyerő.
Ráadásul ha jól látom, az már nem is EDT hanem EDP ami ha jól tudom, erősebb. Én pedig még a "rámenősebb" illatok esetén sem akarom azt, hogy nagyon érezhető legyen. Pl egy randin. Akármennyire is jó a parfüm, még ha tetszik is a csajnak, nem akarom, hogy elvonja a figyelmét más dolgokról, amiket én fontosabbnak tartok. Inkább csak mint egy kis extra, úgy tekintenék erre, nem pedig úgy, hogy na ezzel akarok lenyűgözni mindenkit és minden második ember szóvátegye hogy mennyire jó ez az illat, ahelyett, hogy valami másról kezdenénk el beszélni.Mondjuk ez valamennyire megoldható azzal, hogy kevesebbet fújok belőle.
-
Egyébként a teljes történet az, hogy kétféle parfümöt akarok venni. Egy mindennapi, visszafogott, munkába járóst, és egy másikat, egy "rámenősebbet" kiemelt alkalmakhoz, pl parti, randi. Ez utóbbira a JP Gaultier Le Beau és az Ultra Male között gondolkodom egyelőre, de a Creed Aventus is benne van a pakliban, azt nagyon dicsérik mindenhol.
-
Még az is kérdés, hol tudnám ezeket kipróbálni. Néztem a Notino oldalán, nem éppen azokból vannak minták, amelyek engem érdekelnének. Krémmánián sem találtam ilyet.
-
Sziasztok, a témában szakértő kollégákat kérdezném, hogy az én igényeimre milyen EDT-t lenne érdemes kipróbálnom, összehasonlítanom.
Főképpen
Home Officeirodai munkához használnám, 20-as éveim második felében lévő mérnökként. Egy enyhe illatot választanék egész munkaidőre, amit szinte nem is lehet érezni. Többen vagyunk egy légtérben, nem akarom, hogy mindenkinek feltűnjön a közelemben az, hogy parfümöt hordok, csak ha valaki véletlenül nagyon közel kerül hozzám, akkor. Szóval egy elegánsabb, visszafogott, finom illat kellene.Amiket kinéztem interneten, és leírás alapján érdekelhet, de még nem szagoltam:
Prada l'Homme
Hugo Boss Bottled
Yves Saint Laurent L’HommeDe még nagyon sokat láttam, amiket ajánlottak, úgyhogy igazából azt sem tudom, merre induljak el. És ezek vajon tényleg jók-e.
-
bzs73
őstag
válasz
tibbike01 #18522 üzenetére
Érdekes, én elején éreztem magamon rendesen, pár órája fújtam be magam, már nem nagyon érzem, bár lehet ez a sz@r maszk miatt bedugult kicsit az orrom, mivel bent voltam a városba 1-2 helyen, viszont minden ismerős megjegyezte hogy jó a parfümöm. Szóval csak érezni, ha már a csajismerősök üzletben, maszkal érezték.
-
Talala
senior tag
Hello,
Tudnátok nekem pár jobban sikerült aventus klónt mondani? -
bzs73
őstag
Rendben, köszi nektek, meg is rendeltem.
Csak hát tányleg a notinot reklámozza a tv is, és hát 2x ár az eredeti, de még az akciósan is drágább majd 7e ft-al, ez azért elbizonytalanítja az embert. Mondjuk notinora küldtem már vissza én is Christian Dior Sauvage-t, mintha víz lett volna.
-
El Gringo
senior tag
M. Margiela by the Fireplace 15% notinóval 3000/10ml árra jönne ki. Valakik?
-
mufi
senior tag
válasz
KisTücsök #18507 üzenetére
Aventus-t szoktunk, de nem tudom, hogy lehetne e belőle rendes batchet találni. S21, S31 illetve S42 kellene, ez utóbbi nagyon jó, de lehetetlen szerezni...az S21 az füstösebb, hasonlít a régebbi Aventusokhoz. Belgiumban S11 volt amikor kérdeztem, Olaszok még nem válaszoltak...
Amit még én nézegetek egy ideje, az a Penhaligon's Blasted Heath-je, nagyon sokan dicsérik de nem lehet beszerezni normális áron.
Ha van rá lehetőséged próbáld ki Mizensir Bois Iridescent-jét, nagyon kellemes illat. -
KisTücsök
addikt
Volt korábban szó, h többen vennénk valami nyárra való parfümöt, abból lett/lesz valami? Nem követtem a topikot az elmúlt pár héten.
-
Jhonny06
veterán
A Chanel Platinum Egoiste-ot próbáltad? Egy barátom hordta régen és akkor is szimpatikus volt, de valahogy most érzem, hogy jobban megérettem rá, de talán még így is kicsit fiatal vagyok az illathoz. Remekül vegyíti a klasszikus és modern vonalat, szerintem egy 40-es/50-es férfin tökéletes. Sajnos az ára nem túl barátságos, a Chanel-eket nem nagyon akciózzák sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest