- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Köszi, nektek is!

Megvolt a tegnapi peca (faterrel és feleségemmel), sajna a nagy melegben, front előtt, reggel 9-től, este 19-ig 1 db kapásunk se volt, de idény nyitónak remek volt, jókat ettünk/ittunk/beszélgettünk.

Miháld horgásztavon voltunk, szép környezetben, kb 5-6 család volt rajtunk kívül a tavon, de senki nem fogott semmit, 1-2 tenyérnyi keszeget leszámítva, úszóval. Én bojliztam, 4-5 félét is próbáltam, ebből volt pár már bevált kombináció pop-uppal, de toltam többféle kukorizát is, lebegtetve is, de semmi.
Indulásnál a maradék etetőanyagot odaadtam a szomszéd kollégának (kisfiával fédereztek), de hiába volt ott is jó cucc, se gilisztával, se csonti csokorral nem tudtak kapást kicsikarni, gyakorlatilag az egész tó be volt tompulva. Pedig, állíttólag nincs elhanyaglva a telepítés, most így sikerült. A környezet, a tó rendezettsége nagyon rendben, szépen karbantartott, egy éjszakai pecára még megpróbálunk benevezni, hátha... 
-
Steady74
Topikgazda
Erjesztett kaják nagyon jók ilyenkor. Javaslom a HD helyett a MarosMix kajáit, olcsóbb, fogósabb. Prérin tavaly teszteltem mindkettőt, MMre több kapásom volt jóval.
Nagyhalcsali engem is érdekel, nem tudom lebegő-e. Múltkor rakóval szép halakat fogtam (8,5 pontyok, 6,5 amur), de nagyon kellett volna valami nagy csali amivel tudtam volna szelektálni. Majd mesélj hogy szuperált!
-
MdewC
nagyúr
-
Emu
őstag
Én hétfőn voltam kint, ugyanúgy hidegfrontban ahogy te tervezed. Reggel nagyon jól indult minden, az első 2 órában volt 7-8 kapás amiből 4-t sikerült is megfogni, de jött egy erősebb széllöket és esett pár csepp eső. Utána gyakorlatilag mozdításom sem volt. Itt azt mondták, hogy nagyobb légnyomás változást hozhatott az a pár csepp eső, és ezért állt le minden. Próbálhattam bármi csalit, újabb kapást nem sikerült kierőszakolnom.
-
becsitibi
senior tag
-
Doblós
aktív tag
-
Doblós
aktív tag
-
Doblós
aktív tag
-
Doblós
aktív tag
-
Doblós
aktív tag
-
dragonfx
veterán
a vip magic is jo csak az egy kilosba van csak.meg érdekes az illata.
szerintme angolmorzsa ttx alap már minden anyagba azt nem irtam sry.
de a spezialba nem kell ttx mert elrontja csak ragacsosabb lesz tőle.morzsa mindig megy bele a multikolor
ttx.et én gyengébb anyagokba szoktam rakni és irto sokat hoz rajtuk.a spezial szerintme komplex etető ha nem raksz hozzá semmit ugyis jo. a morzsa meg a csemege javít rajta persze.de magába is fain. minden benne van.
én most a tavalyi slágert használóm marosmix extra méz..na ehhez megy +ttx kb 15-20%nyi kukorica jo sok meg morzsa.
-
Steady74
Topikgazda
-
dragonfx
veterán
-
Doblós
aktív tag
-
dragonfx
veterán
-
Doblós
aktív tag
-
dragonfx
veterán
-
Doblós
aktív tag
-
nickwaren
tag
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
FatalEror
addikt
-
FatalEror
addikt
-
FatalEror
addikt
Akkor te vérbeli horgász vagy.
De lehet én is neki álltam volna,csak nem szeretem a halat.
De egy kérdés ugye van az egyik spicc botom,és az utolsó 2db tag össze szorult,nem tudom "összecsukni",de nem is nagyon erőltettem,mert féltem,hogy törni fog.Ha esetleg egy jó tömény szappanvizes oldattal "feltölteném" egy éjszakára lenne valami baja nem szívja meg magát a szénszál?Vagy valami más ötlet? 
-
FatalEror
addikt
-
FatalEror
addikt
-
Recon666
Közösségépítő
-
FatalEror
addikt
-
Alg
veterán
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Alg
veterán
-
Kurik
tag
-
nickwaren
tag
-
Steady74
Topikgazda
-
Sickboy25
addikt
-
lakisoft
veterán
-
Sickboy25
addikt
-
dragonfx
veterán
én a dobott megtartottma hátha valainek jo lesz odadni meg zsinortartónak amugy megkibaxtama kukába.

Ez az erjesztett kukorica nem is gázos kukoricát pesten hol kapnék?gazdaboltba?de hol?
vízzel teli, lefedni kicsi só, vagy cukor bele, 2 kanál tej avgy tejfol és 1 hét mondjuk az rkélyne ilyne időbe.

-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Sickboy25
addikt
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
sNORh
addikt
Nem is hirdetem de, van hozzá egy ajándék pótdobom is. Nem adnak hozzá gyárilag, de még csak utólag sem lehet venni hozzá. De én szerkesztettem hozzá egy másikról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lakisoft csak beleölöm a sok pénzt a pergetőhorgászlétbe, mert sokat kell utazni egy-egy ilyen vízért, és nem is biztos hogy fogok valamit a mai vizeken már. Most jöttem haza az Ipolyról. Persze pont kifogtam és bokáig érő víz volt, mondanom sem kell hal az nem volt benne, pár kis méreten aluli csuka volt. Azért nem éri meg utazni..
Itt a környéken, rájöttem csak tóhorgászat lehetséges. -
lakisoft
veterán
-
Dr.Én
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
Én próbáltam már a Bigcarp por aromát. De annyira gyenge volt hogy azt elmondani nem tudom. Egészen pontosan ezt: [link]. Volt még egy másik próbám is a Haldorádó Vörös Démon-t is próbáltam. Ezzel viszont kellemesek a tapasztalataim: HALDORÁDÓ AROMA TUNING VÖRÖS DÉMON
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
Azért a trabucco jó zsinórokat gyárt. Tisztelet a kivételnek
. Mondjuk egyik másik nevisre meg Carp Expertre szoktak panaszkodni hogy csavarodik. Na meg a gagyik is szépen csavarodni tudnak. Háááát könnyen lehet hogy csak az orsó volt a ludas nálad. Milyen orsó volt ez? PONTOS TIPUST kérek
. -
lakisoft
veterán
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
sNORh
addikt
-
tiger71
aktív tag
-
sNORh
addikt
-
Alg
veterán
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
tween
őstag
-
sNORh
addikt
-
tween
őstag
-
sNORh
addikt
-
tween
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt meg fenekező süllőzésre lenne befogva másodállásként.

Ezek már a savanyított tengerire érkeztek vagy az még érik?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- nem tőlem 
Steady74