- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
-
gban
veterán
Látom, nem csak nekem tűnik nagyon szupernek a Megforce - nekem a gagyik után lehet, minden jobb egy élmény lenne

-
-conrad-
addikt
-
gban
veterán
-
gban
veterán
Ahogy néztem, akciósan ugyanilyen gagyi, ugyanilyen csomagban (rod pod, 2x kaplásjelző, 2x swinger)már volt néhány helyen akcióban 10-ért.
Nem tudom, ott is volt-e ilyen táska hozzá - 3 fakkos, szerintem ez sem 2 filléres cucc.dredbiro: passz....
Nekem rátenni kellett, de kihúzható, spicc nem maradna meg rajta? Előrebillenne?
Illetve, mögé kell állni, és úgy rakni a botot hogy megálljon...
Szerintem a hátsó villa nem lefordítható. -
gban
veterán
A történet az úgy nézett ki, hogy az asszony úgy gondolta, magamnak sosem veszek "drágát", sőt, újat se ha nem kell, így kitalálta, kapok egy botot meg orsót névnapra.
Meg is vette, a bolt ajánlására (Walterland) egy jó kis matchbotot orsóval.
Odaadta, de nála nem ritka hogy gőze nincs hogy jót-vesz-e, a szándék viszont megvan, így gondolta ő is, hogy lefixálja, cserélhetjük ha nem jó nekem.
Ahol pecázok, ott 2-5-15 méterre pecázok, úszóval, és 2 méterre a stég 2 oldalán kinyúlik még a nádfal, vagyis oda igencsak erőltetésre alkalmas cucc kell.
(ezért is volt jó az 5m-es bot, mert be tudtam vele tenni a nádfal elé az úszót)
Plusz bottartóm sem volt, így az sem volt előny, hogy a match gyűrűkre ránézni sm nagyon szabad csúnyán, pláne nem csak úgy letenni a stégre.
Ki is cseréltem, addig nézegettem, hogy ne legyen túl durva úszóhoz, de mégis erős legyen, és könnyű is, míg ezt találtam: Daiwa Megaforce Tele 3,6M 30-60gr, és 17.600 volt az ára
Írtam szerintem már (elnézést aki már olvasta), könnyű, és feltétlen hátsófékes orsót akartam.
Volt 1000 féle leakciózva novemberben / dec. elején, de alig volt jó, könnyű, és hátsófékes.
Végül szintén a korrekt eladó segítségével ráakadtam erre: Daiwa sweepfire 3050X
Ára is annyi volt.
Nekem maximálisan beváltak, örülök is nekik nagyon, és úgy érzem, jól is választottam. -
dredbiro
senior tag
spiccbothoz nem lesz jó a sima tartó, mert bele fog esni a vízbe a bot, inkább guglizz rá erre íves bottartó spiccbothoz
igen, ilyesmire gondoltam,ezek között keresgélj megfelelőt spiccbothoz, akár 6 méteres spicceket is megtartanak ( persze nem laza partoldalban ) -
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
így tényleg nehéz lesz a választás, ha nem tudod megfogni a kezedben a kiszemelt botokat. ha a technikai specifikáciot nem nézzük akkor szerintem elég annyi hogy a jelenlegi 430 gramm körül van, az új meg kicsivel több mint 200 gramm, ez magáért beszél ( persze 3,5 x ára van ) mivel jelen esetben a súly/érték arány a lényeg, így hosszabb távra nézve vennék egy könnyebb botot drágábban , mint egy nehezebbet olcsóért, tartó nélkül.
-
dredbiro
senior tag
szerintem igen, akár 2-3 órára is nehézkes lenne, a linkelt botról nincs infom, daiwarol már hallottam, viszont nem volt eddig tőlük semmilyen horgász cuccom, ha van rá lehetőséged mindenképpen probald meg boltban kinyitott állapotban is megfogdosni , megemelgetni, a bot végén minden egyes gramm számít
gban az nagyon jó vétel volt akkor, jelenleg sima tartóim vannak,egyelőre ezek is megfelelnek a célnak
vásárlás után ki kellett próbálnom egyből az uj 6 m-es botot,kb egy délután erejéig, másnap voltak bajok a víz ivással

-
gban
veterán
Van azóta egy könnyű, de nem gyenge 3,60-as Daiwa bot + Daiwa orsó kombóm.
Ég és föld, ezt eltartogatnám egy hétig is, könnyű is, meg a kiegyensúlyozás is rendben van.
Plusz rálegyintek, és 3x olyan messzire tudok bedobni vele.
A másikat jól megsuhintva is max. feleennyire ment be az úszó.
Hihetetlen volt amikor kipróbáltam, csak vigyorogtam percekig
-
gban
veterán
Én egy orsós 5 m-estől (szerintem tök noname, azaz lehet, kínai) kaptam a gyulladást, de 2 nap, reggeltől estig, néha letéve, állandóan bevagdosva, ki-be, az a víz ha megy, bedobás után le sem ér a csali, már viszik is a kárászok.
Na ez sok volt a karomnak.
Aztán rá egy kis utazáskori csomag-cipekedés, majd még egyszer, és egy hét horgászat, de kevés kapással, viszont sok fárasztással.
Tavaly június legelején kezdődött, nemrég múlt el teljesen. -
dredbiro
senior tag
-
adrian360
őstag
-
hcs57
addikt
-
adrian360
őstag
-
hcs57
addikt
-
dragonfx
veterán
-
becsitibi
senior tag
-
dragonfx
veterán
-
Kurik
tag
-
FatalEror
addikt
-
sketchifun
senior tag
Még kb 3 éve fogtam egyet.
Balatonon, a parton, napozás közben vettem észre, hogy kijön a vízből, levegőzni.
Megpróbáltam lecsapni rá, az istenért nem tudtam elkapni. Aztán beraktam a kezem a vízbe, feljött, elkaptam a torkát, és kihúztam. Jó másfél méteres volt. A karomra tekertem, és avval riogattam a csajokat a stradon.
Természetesen éppségben visszakerült a vízbe.
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
Főtt búzát szoktam. Én Professzional vákum csomagoltat szoktam venni, ha jól emlékszem valami 300-400ft/kg.
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
-
Recon666
Közösségépítő
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
-
becsitibi
senior tag
-
KonzolKartel
őstag
-
Recon666
Közösségépítő
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
-
KonzolKartel
őstag
-
becsitibi
senior tag
-
Gézengúz
addikt
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
-
FerNandor
őstag
-
Kurik
tag
Elindulok a hatvani híd lábától vagy is egy kicsit feljebbről, mert ott sorra egymás után vannak az emberek. Szóval körülbelül az összefolyástól (Nógrádi-Zagyva) egészen a lőrinci duzzasztóig. Ahol dobálható a terep ott rá kell próbálni.
Bárkivel beszélek azt mondja, hogy Selyp, Petőfibányánál a legjobb itt a környéken. Viszont régen sokszor mentünk horgászni Jásztelekre és ott már normális folyó kinézete van a Zagyvának. 
Igen, voltam kedden Boldogon (nem horgászati célból
) és az helyi lakosok mondták, hogy sok hal van Náluk a Zagyvába. Nincs messze megpróbálható...Most ezt úgy leírtam mintha olyan sokat járnák, de ez eddig nem így volt.

Idén jóval több időt szeretnék/szándékozok eltölteni a folyó megismeretével.Jöjjön egy kicsit jobb idő és lehet menni.

-
Kurik
tag
-
hcs57
addikt
-
Kurik
tag
-
Kurik
tag
-
FerNandor
őstag
-
FatalEror
addikt
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
-
FerNandor
őstag
értem

(#11354) Recon666 köszi. végülis utána gondolkodtam, hogy persze, miért ne lenne elég egy vékonyabb is.. egy pár kilós ponty úgyse ugrana meg annyira, hogy elszakadjon az elöke, nem? a bottal meg a fékkel úgy is lehet fárasztani rendesen.
na még egy kérdés

horogból milyet érdemes felkötni, ami mondjuk egy tenyeres kárász, keszeg is be tud kapni? vettem 1/0, 2 és 6-os horgokat, így ránézésre szerintem a kettes lenne ideális.amúgy tervezek venni egy feeder botot hamarosan. és úgy tervezem, hogy a teleszkóposat néha átszerelném úszózásra. meg lehet azt úgy oldani, hogy teszek a fözsinórra egy forgót, vagy forgókapcsot és arra szerelem fel egyszer a fenekezö szerelét, máskor meg az úszósat?
-
FerNandor
őstag
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
odrif
MODERÁTOR
-
Kurik
tag
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
"minősíthetetlen gagyi", "rossz", stb. megnézem azért vasárnap, de nem akarnék úgy járni, hogy megveszem, utána meg mehetek horgászboltba normálisat venni.
Recon nem muszáj olcsóbbnak lennie, ha pár ezerrel drágább, de jobbat kapok horgászboltban, akkor inkább azt veszem, szett se kell, segítenek ott biztos összeállítani. mondjuk 10ezerböl lehet kapnék valami jó botot, (orsóm lehet, hogy van, majd megkeresem és berakom) meg orsót, szák, ha nem lesz jobb, olcsóbb akkor jó a lidlis, damilt meg ilyeneket nem számolom bele, mert az nem akkora összeg.
-
Kurik
tag
-
Alg
veterán
-
Steady74
Topikgazda
A fotó alapján egy tiszta vizű tóról van szó, ha esetleg nem így van szólj.
valami sötétbarna, feketébe hajló etetőt válassz szerintem. 1 kg elég+2 kg lösz, esetleg valami jó intenzív poraroma (Vde karamelles azt hiszem valamilyen brasem) nagyon ütős, de ha már MM-et ajánlottam, abból jó a dévér speciál etetőanyag.
majd mesélj milyen volt, érdekel!
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
Akkor javaslom a 16/12-es főzsinór előke párosítást.Ha beakadsz, akkor csak az előkéd lesz oda.
Én kevernék 1 kg etetőanyagot meg 2 kg valami jó sötét löszös földet, vinnék főzz búzát meg csontit. Az etetőnek jó felét bedobnám a földdel együtt, aztán meg 1-2 percenként búzát meg csontit lőnék rá csúzlival. Mondjuk a Maros mix téli dévér, vagy a "sima" dévér speciált ajánlanám, azzal nem nyúlsz mellé. Csalinak csonti meg vékony giliszta, esetleg ha anyagilag belefér és van jó horgod, akkor szúnyoglárva.
-
Steady74
Topikgazda
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
hcs57
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
mi az hogy, van értelme? Nanáá, nekem is be vannak gumizva a spiccek... Nagyon hálás dolog, ha keszegezés közben beesik egy amur és nem tud menekülni... Ha nem lenne gumi egyből szakítana!

Az ultrabaitről, meg csak annyit, hogy én is használtam, de sajnos semmi pozitívum nem volt... Ha eszik a hal, akkor bármit tehetek rá, ha nem eszik, akkor van den Eyden és társai sem képesek csodára... És sajnos ez tény!

-
Dr.Én
veterán
én még mindig arra gondolok a sok hínár miatt nem esznek oly aktívan....?
még fokhagymás kukoricát is próbáltam, csak hát annyi féle etetőanyag, csali, pellet van hogy vége láthatatlan
Ma este nyerek a lottón és akkor fel vásárlok minden féle csalit
Recon666
ez se lehet rossz...
majd jövő héten még nézek valamit, de hát az én bukszám is véges és üres az a bajelőző években sokat jártam fizetős óra ott szinte mindenre jött a ponty és az amúr.
igaz sokba is került, bíztam abba hogy ha kiváltom újra az engedélyt akkor majd olcsóbban ki jövök horgászat terén de hát nem ugy néz ki...
sokba jön ez a kísérletezgetés
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
ezt még nem, ez valami aroma féle ha gondolom?
pelletből is ma próbáltam kagylósat, eprest, hallisztest vagy mi fenét és mindegyik nagyon erő teljes illata volt.
kukoricából próbáltam az erjesztett kemény kukoricát, vaníliást és mézest....
kosárba meg erjesztett kukorica tápot raktam, de semmi hatása nem volt
holnap meg nézem ezen módszereket más tavon, mást most nem tudok csinálni
biztam benne hogy az erjesztett kukorica meg hozza az étvágyukat de nem....Arra is gondoltam hogy azért nem akarnak enni mert sok hínár a tóban?
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Dr.Én
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Dr.Én
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

)

(közben megint szakad a hó a változatosság kedvéért)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Steady74