Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Hali
Én járok fizetős tóra(győr-Moson megyében) és az utobbi időben minden alkallomal, akár hányszor kimentünk fogtam 2-3 pontyot és nem is kicsit, szerintem a fizetős tón érdemes kiprobálni ezen napi jegyet
Szerintem ha ilyen sürün van telepitve akkor nagyon menni fognak a halak 
-
cucmalajmc
tag
Na ide elkéne mennem, mivel Békés megyei vagyok...
Nyáron hetente 2x telepítenek!
6 órás napijegy ára 1900Ft (ebben benne van 2 db nemeshal és 3 kg egyéb hazavitele)
Egésznapos az 2500Ft
Majd még megálmodom, bár szüleim döntenek úgyis
Ő szerintük a város széli csatornába mennyünk horgászni, mert hogy az ingyen van -.-' -
Dr.Én
veterán
Tegnap elött én is kint voltam pecázni.Kukoricára megint jöttek szépen a pontyok, 3 2kg körüli pontyot fogtam, tesóm kettöt.Igza visszaengedtük őket
Tegnap kimentem arra a pici kis tóra ami falunk mellet van, egy kis kukoricát beszortam de nem jött a ponty.Pedig van benne, láttam benne.Nem tudom mivel tudom kifogni, egyenlőre kukoricára nem éhes
Meg szoktam ott olyat látni hogy hatalmas buborék jőn fel a víz alol ami hullámot gerjeszt.Olyan mintha ponty turt volna.
Berzzeg a törpeharcsák jöttek
cucmalajmc Én is kb két évente cserélem a damilt.
-
krammerka
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
én max 2 szezont horgászok egy damillal
-
Grillo
őstag
Voltam kint tegnap Keszthelyen. Jöttek a keszegek gilisztára szépen, fenekezőn és úszón is. Sajnos pontyot senki nem fogott, viszont nekem a fenekezőn gilisztára délután 4-5 körül kapott egy 3-as süllő, nagyon szép volt, és finom is.

-
cucmalajmc
tag
damilt milyen gyakran cseréltek? a feederemen már vagy 4 éves 16-os zsineg van. félek, hogy nehogy emiatt menjen el a hal.
-
krammerka
őstag
Leteszteltem az új szerkót
1 ponty,1 amúr,mindkettő 1,5kg körüli volt(visszaengedtem őket),nagyon szépen melózott a bot is,meg az orsó is. -
krammerka
őstag
válasz
Kukorica2
üzenetére
Most fogom felszerelni a cuccost,még nem használtam egy percet se,de bízok benne hogy tuti lesz.
20-as GBN zsinort teszek rá,az nekem bevállt.
A pótdobra meg lehet dobok egy 18-as zsinort,csak hát még nem ismerem a botot,így kezdésre nem merek túl finom szerelést csinálni.
Te milyen zsinórt használsz? -
róland
veterán
Tegnap este bicikliztem a Balaton parton, s egy fárasztás utolsó 5 percét nézhettem végig.
Az eredménye: [link].

-
Kukorica2
csendes tag
válasz
krammerka
üzenetére
nekem is egy hasonló kaliberü mecs szettem van csak spro-ba
így kicsit olcsóbban jött ki csak a SPRO Seasons RD 630M Fast Match orcsóval jólmelléfogtam,mostmár 11helyett 7.5ért megkaphatod ,de a féke nagyon silány
maxra kinyitom és a 2kiló feletti pontyoknál sokszor megesik h kézzel kel engednem a zsinórt mert egyszerüen nem engedi a fék....
>Te milyen damilt rendeltél a bothoz? -
Kukorica2
csendes tag
Tegnap kimentünk éjjelre pecázni! 11kor már jött is az első hal ami megtépett, aztán jött 2ponty majd egy erős kapás berántok és visz a hal megállíthatatlanul 1perc és a 25ös előkét eltépta(gondolom amúr lehetett) aztán a partnál még egy amúr lefordult ,és hajnalba bedobom az újracsalizott szereléket kb 10sec és rángatja a jelzőt valami és egy 60centis szűrkeharcsát fogtam

-
Kukorica2
csendes tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Kajmánnal csalizva elkapjuk a bestiát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr.Én
veterán
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Ez igen, eddig siklóval találkoztam itt a nyugati féltekében, de ha ez tényleg létezik akkor elmegyek megnézem 
-
cucmalajmc
tag
SG fórumon olvastam
Hellosztok
a Holt Körösnél Szarvason lakom és ma hallottam azt a sztorit amit már a fél város hallott:Egy embertől elszökött egy Anakonda és belement a vízbe és már több horgász látni vélte
megtörténhetett?féltenünk kell saját és háziállataink életét?idézet az iwiwről:
Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevező hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdőt egy kígyónak látszó élőlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szűrődtek ki.
De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bőre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögő hangal riogatott minden strandolót!!!!"
No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!!ismétlem most olvastam és jót nevetek rajta

-
Kukorica2
csendes tag
válasz
peterszky
üzenetére
Hát nemtudom te mit értesz "olcsóbb" alatt.Bár nemnagyon vagyok tisztában a napijegyekell mert nagyonritkán megyek másik tavakra ,de gondolom én 2e ft van, éjjelre meg mégdrágább már ha éppen azon a tavon engedik az éjjeli pecát.Szóval én évente 40alkallommal megyek ki horgászni akkor az nekem igen csak drága mulatság lenne föleg ha még egy két halat ismerőseknek ,ünnepkekre szeretnék hozni!Ugyanakkor vannak akik jóval kevesebbet horgásznak azoknak értelemszerüen előnyösebb a napijegyes mód.Az egyesületi horgászat fööleg a nyugdíjasoknak és a tanulóknak kedvez.
>Ti amúrozásnál monofil vagy fonott előkét használtok? -
peterszky
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Persze, nagyon szívesen

Telepítettünk:
ponty (folyamatosan, mert ezt azért viszik el a pecások, vannak nagyon szép példányok is 12 kg-ig)
dévér (100 db, kb 1kg-os példányok)
amur (van pár kapitális, 6-12kg-ig, most jönnek majd a kisebbek)
compó (kb. 200 darab, szépen megnőttek, a legtöbb már majdnem kilós)
csukaVan egy pici afrikai harcsás tó, abba belement olyan 4-500 kg ebből a csúfságból

Süllő nincsen. Nagyon kényes hal, nem bírja igazán a szállítást, nem is nagyon vállalják a szállítását.
(reklám helye: adatlapomon ott a weblap, arról mégtöbbet meg lehet tudni, most ennyit bírtam írni, mert kicsit álmos vagyok
) -
peterszky
őstag
Én úgy gondolom, hogy az a jobbik eset, ha van egy olcsóbb napijegy és mellette a kívánt mennyiségű halat megvásárolhatja a horgász. Meg is írom, hogy miért: ha olyan a napijegy, hogy benne van x ponty és y egyéb hal, akkor:
1. sokan járnak csak horgászni, van olyan, aki nem is szereti a halat (ezt jobb helyeken megoldják egy elvihető hal nélküli, olcsób jeggyel)
2. a tógazdának egyáltalán nem érdeke, hogy a horgász meg is fogja ezt a mennyiséget. Megpróbálja úgy alakítani a halállományt, hogy az ügyetlenebb horgászok (ők vannak többségben) ne tudják megfogni a maximális számot. Olyanról is hallottam már, hogy az egyéb hal nem is volt soha telepítve, senki nem is fogott belőle
Ezzel szemben az olcsóbb, hal nélküli napijegyes helyen érdeke a tógazdának, hogy mindenki _sok_ halat fogjon (+ nagyokat is). Ha nekem felajánlanának két helyet horgászni, - egyik ilyen, másik olyan - én biztosan az olcsóbb napijegyeshez mennék.
Ezt írom úgy, hogy többször voltam ilyen helyeken, így tapasztalat + horgásztavat üzemeltetünk és ezt hallom vissza a legtöbb horgásztól is. -
peterszky
őstag
-
Kukorica2
csendes tag
hajnalba megin jött egy 3mas amúr meg egy nagyobacska ráment bójára:Sés egy ponty lefordult
ma a halak voltak a jobbak -
Kukorica2
csendes tag
vadvizi pecásoknak inyenc falat

>mi kimentünk tegnap éjjelre pontyozni első kapás hajnali 4kor jelentkezett fűzött kukira,jön jön ki egyszer csak megfordul és megállíthatatlanul megindul aztán leült fenékre ahol megse moccant úgyhogy be utána csónakkal aztán mikor felé értünk megindul és a 25ös előkém elharapta a bestia
aztán 5kor jött egy 3kilós amúr és sorozatba 3kapást elszalasztottam:S -
Dr.Én
veterán
válasz
krammerka
üzenetére
Hát igen a kukorica nekem is bejött tegnap is
Szépen 7 óra után beindultak a pontyok a part elött ahol be szortam a kukoricát
nyurgaponty 3kg
ponty 1kg
bőven elég volt ez nekem tegnap.
Ha megyek legközelleb is akkor is kukoricával fogok horgászni
Most komoly munkára szánom el magam, van kis falunk mellet egy senki tava. olrári pici pocsolya.de televan törpe harcsával és néhány nagy pontyal
olyan 4-5kg körüliek. az alegnagyob baj hogy a tó szélén hatalmas nádas van és ez által oltári nehéz kiszedni 
-
cucmalajmc
tag
válasz
krammerka
üzenetére
Nagyonszép, Grat!
Meg irigyellek is, remélem én is eljutok végre horgászni valahova...
Ui:
Nemtudom milyen a hely, ahol horgászol, de az amúrok nyáron feljárnak sokszor vízfelszínre a vízbe lógó nádlevelet csipegetni. Ismerősöm a horgot beleakasztotta egy ilyen lelógó nádlevélbe és jópár amúrt fogott így. Ja meg pálinkába áztatott kukorica is fogós szokott lenni. -
krammerka
őstag
Srácok megjöttem a mai pecázásból.
A mai mérleg:
-amúr 5kg
-amúr 3kg
-ponty 2,5kg

Mindegyik kemény,áztatott büdös kukoricával.
Dr. Én:

-
Dr.Én
veterán
válasz
Kukorica2
üzenetére
Kukorica. Legalább is remélem fognak erre jönni.(csütörtökön is erre jöttek)Most du is kimegyek ha lesz valami kukoricára akkor nem lenne rossz. De elképzelhető hogy ily melegben semmi nem fog enni, majd csak este fele talán.
Csütörtökön kajálták a kukoricát, pedig akkor is meleg volt
-
Dr.Én
veterán
válasz
krammerka
üzenetére
Az szép eredmény
Jövö nyáron én is ujra kiakarom váltani a horgász engedélyt mindenképpen,(régebben volt csak anyagi gond miatt nem volt keret).Közelünkben itt a Rába. Abban szép halak uszkáltak régen
Igaz én győr-m-sopron megyei vagyok de vasmegyei engedélyt váltok.Valamiért vas megyében vannak közelebb hozzánk tavak ill. folyók
Horgász versenyen még nem voltam, most megyek elösször.(itt a hal sullya számit igaz?)
Tegnap elött én szépen be etettem apart elé kukoricával és szépen jöttek a pontyok.Az tettszett a legjobban hogy haverom és tesom is kint volt igaz ök 20 méterrel odébb ültek de semmit nem fogtak.Engem szidtak mint az isten nyila
-
Dr.Én
veterán
Hát én sajnos oly környéekn lakok ahol sok a fizetős tó és horgászok is rajtuk
Tegnap is fogtam 4db pontyot
igaz csak kettöt fizettem ki belöle, mert a másik kettöt haverom vitte el.
vasárnap meg megyünk ugyanide versenyezni, remélem fogok azért valamit
Szerintem ha ugyanzazzal a horggászok mint tegnap akkor lesz esélyem sok halatt fogni, legalább is remélem
-
iday
aktív tag
Nekem speciál a magánkézben levö tavak nem tetszenek.
Fizetni kell a napijegyért + a kifogott halért is.
Horgászik valaki a kunsági öntözöcsatornán?

-
Kukorica2
csendes tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nálunk meg a naoijegyes tó a ritka
2 egyesület van összesen 8tó van a rendelkezésük alatt szóval azé van választás
viszont magánkéz alatt lévő tavakban kicsit jobbak a fogási esélyek általában. -
cucmalajmc
tag
Egyet értetek azzal, hogy a legjobb vizek mind magántavak? a Horgász engedély már eléggé "kiment a divatból", mert ott ugye napijegy van és kész.
itt Békés megyében nincs is olyan víz ahova érdemes horgászengedélyt kiváltani.
erről mit gondoltok?
-
Kukorica2
csendes tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Én két éve feederezek.De mostanában egyre ritkábban mivel idáig vízközt jobban jött a hal és búvárúszó helyett inkább meccseltem.Viszont most ,h jön a dög meleg ás a halak is beljebb húzódnak énis beljebb keresem őket feederel

-
Bocaa
senior tag
szokott vki innen erdőkertesre járni lógatni??ha vkinek van kedve harcsázni meg van hirdetve kik éne fogn iegy jó nagy harcsát

-
krammerka
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nekem most a túlsúlyozott úszós megoldás a menő.Nagyon érzékeny megoldás,a fenekezéshez képest lényegesen nagyobb a fogási esély.
-
Kukorica2
csendes tag
Hát etettem küszre és távolabb meccsel keszegre vízközt ,de senci enmjött meg keszeg helyett meg nagyrész 4-6centis törpék jöttek
amik jól meg is szurkáltak.Viszont meglett az eredménye a vízközti keszegezésenk mert amikor elállt az eső sikerüült kb 10nagyobb dévért és egy kárászt elejteni.Mindösszesen 3.6kg lett ,az első egy amúrral előzött meg neki 3.9kg lett. -
Kukorica2
csendes tag
Vasárnap a folyamatos eső ellenére kimentem egy helyi horgászversenyre és sikerült a 2.helyezést elérnem

-
törölt tag
Hétvégén horgásztam egy icsit. Egy sekély nagyon hínáros kanálisban rátaláltam az aranykárászokra. Sok volt ott,legalább 50- 60darab. Kicsik voltak.Kép Utoljára gyerekkoromban fogtam aranykárászt, nagyon örültem neki.
Csak párat fogtam, vissza is engedtem. Volt még pár keszeg és egy ezüstkárász, azokat viszont megtartottam. Sajnos elkezdett esni az eső és haza kellett mennem.
ps.: Ha mégsem aranykarcsi, akkor szóljatok!
-
krammerka
őstag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ott még nem jártam,de a haver nagyon dicséri

-
Convex
aktív tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ismerős volt nekem ez a kép, de már tudom, a Stég oldalán láttam... Hol készült ez a kép?
krammerka: szép harcsa, biztos, hogy nagy küzdő lehetett, főleg ha Háziréten a tuskósból lett fogva... Mi lett a sorsa?
-
Grillo
őstag
Na, voltam Balatonon. Jól jött a dévér, szép nagyok, de más említésre való nem történt. Délelőtt áztam 2 órát, aztán kisütött a nap.
A parttól kb 10 méterre úszóztam fenéken gilisztával a másik bottal, ott is jöttek nagy dévérek, de inkább apró kárász, bodorka, egy 20 centis ponty volt az átlag.

-
vosimo
aktív tag
Hellooo!

Én is szeretek horgászni, szoktam is.
Én az ilyen mű tavakat nagyon nem szeretem, inkább Dunaaaa. -
Intruder A 6
aktív tag
-
Grillo
őstag
Holnap lemegyek Balatonra. Volt mostanában valaki? Megy a hal?
-
krammerka
őstag
Szevasztok srácok!
Ha nem veszitek tolakodásnak,csatlakoznék a topikhoz

Rendszeresen horgászok,nállunk 5 horgásztó található,egymásra nyílnak a tavak.A haver fogott az elmúlt héten egy közel 40kg-os szürkeharcsát,ha gondoljátok dobok fel képet róla

-
Convex
aktív tag
válasz
Kukorica2
üzenetére
Nagy öröm ekkora halat fogni, még akkor is ha nem te fogod. Már segédkezni is nagy élmény volt. Várom az iskola végét, hogy elmehessek egy 4 napos túrára, mert akkor nagyobb esély van fogni több szép halat... Ráadásul egy tavat, vagy akár egy horgász helyet kiismerni is nagy feladat.
-
Convex
aktív tag
Kicsit feldobom a topicot, mert kezd itt is állóvíz lenni. Tegnap voltam pihenés gyanánt horgászni Palotáson, sajnos csak fél napot sikerült eltölteni ezen a kellemes hangulatú tavon. Az idő nagyon jó volt, égető napsütés keleti széllel párosulva. Sikerült is leégnem... A délelőtt folyamán fogtam 4,5kg, és 1,5kg potyeszt. Társamnak volt egy kapása a hal elindult jobbra, de aztán leakadt. Aztán nagy kuss lett. 1 órakor átjöttek a szomszédok beszélgetni, társamnak kirohanós kapással egy 13,5kg-os potyka jelentkezett. Szépen küzdött, derékig a vízbe mászva sikerült megfogni a halat, mert a közeli nádas vette célul, de szerencsére minden rendben ment le és sikerült szákolni a halat.
üdv, Gábor!
-
Convex
aktív tag
Üdv minden sporinak!
Itt a jó idő, itt az igazi horgász szezon, de ilyen melegben pecázni kész öngyilkosság
Azért holnap megyek egyet lógatni, ki kell pihenni a vizsgákat, de kár, hogy juniusban lesz még egy pár.Kellemes napot, és jó pihenést mindenkinek!
u.i: Feszes zsinór!
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Eladó a következő orsó:
Spro Hardliner Lcs Pro 1050 (9+1 csapágyas) nyeletőfékes orsó
kitünő állapotban, garantáltan tökéletes és karcmentes állapot 4* volt használva... 2 hónapos
-
dragonfx
veterán
ma voltunk moby 2ön:
forró nyári kánikula szinte feka lettem
..kevés kapás 3 pontyot fogtam 10kg súlyban (2, 4.5!!, 3.5)...nagyon klaszs erős szép halak voltak visszanyerték szabadságukat.
náha fujdogált a szelő kellett is meg befelhősödött.
reggel azt ittme hidge elsz esővel de hamar előjött a kék égre a nap.
a legnagyobb olyna jó élmény volt tipikus hogászélmény küzd és küzd....de jó volt kár hogy cska ennyit sikerült meg kevés volt a kapás de azért zat mondom már azért érdemes volt elmenni
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy Eurostra 2,7m 200 g dobótömeg telescopos bot
illetve egy perfect sinergí orsó 440-es (40 es méret) 4 csapágy, azonnali visszaforgásgátló
1 fém 1 carbondobegyütt 5000 Forint..
-
(baphomet)
tag
húúúú, horgászos topik, nagyon zsír
én régen nagyon szerettem horgászni, csak mióta 7végente vok itthon így nem sok lehetőség nyílik arra, hogy egy kicsit pecázzam...
főleg, hogy most már a horgászjegyek is sokba kerülnek...

-
Kukorica2
csendes tag
Napokba a tavunkon 97kilós harcsát fogtak egy fél kilós kárásszal

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
15 centis nem túl nagy egy kicsit?

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
11 kilós csuka?
wow az nem semmi...
Mivel fogta? -
mmdms
addikt
sziasztok!
meg tudnátok mondani hogy mennyibe kerülnek ezek mostanába?
D.A.M 2,7m-es, 200-500g os bot, és egy Sea Quest shakespear 8 csapágyas multiplikátor orsó? (valamint van rajta egy 70-es DAM zsinór is)
a botnak van egy javítása, egy 38 kilós harcsa fárasztása közben letört az utolsó előtti gyűrű, nagyapám esztergált rá egy ujat aluminiumból, és profin rögzítette. -
Kukorica2
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ÁÁÁÁá én nembírnám ki ilyen eredmények hallatán ,h nem próbálkozzak
Nekem egy egész évbe nemjön ennyi db csuka és még ekkorák.....
viszont tegnap vízközt sikerült 8kiló keszeget fognom meg este egy szép amúrt
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy Shimano Force Master 3,3 méteres 70-130 g dobósúlyu bot...
Telescopos ... új kb 4* volt bevetésen, nagyon jó nagyot lehet vele dobálni..
ár 10 ezer ft .
Ja dobjatok privben üzit ha érdekel! -
BÁ Nutrition
addikt
-
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy Shimano Force Master 3,3 méteres 70-130 g dobósúlyu bot...
Telescopos ... új kb 4* volt bevetésen, nagyon jó nagyot lehet vele dobálni..
ár 10 ezer ft .Ja dobjatok privben üzit ha érdekel!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Kukorica2
üzenetére
Hát ahol én horgászok ott 30méteren már nicnsenek snecik, de az is igaz,hogy ahol horgászok az a hely kb 60-70 méter széles
Az lehet a megoldás,hogy egy kicsit nagyobb horgot tegyél rá vagy több csontit/szunyogot, mert ha több van rajta akkor nemhiszem, hogy letudnák falni. -
Kukorica2
csendes tag
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
Én 30méteren is megfogom a snecit vízközt sajna
és bár a csemegekukit nem tudják bekapni ,de bedobás után pár mádopercig szórakoznak vele azt othadják csakhát ilyankor meg kikkle húzni me nemtudom ,h hagytak e valamit a csalibó.Ez .h bejjebb is jön a sneci szerintem annak köszönhető h kicsi a tó és a legméjebb pontján lehet talán 2-2.5méter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így kicsit olcsóbban jött ki csak a SPRO Seasons RD 630M Fast Match orcsóval jólmelléfogtam,mostmár 11helyett 7.5ért megkaphatod ,de a féke nagyon silány ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
ma a halak voltak a jobbak
aztán 5kor jött egy 3kilós amúr és sorozatba 3kapást elszalasztottam:S

viszont magánkéz alatt lévő tavakban kicsit jobbak a fogási esélyek általában.
Azért holnap megyek egyet lógatni, ki kell pihenni a vizsgákat, de kár, hogy juniusban lesz még egy pár.

Steady74