Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucmalajmc
tag
Egyet értetek azzal, hogy a legjobb vizek mind magántavak? a Horgász engedély már eléggé "kiment a divatból", mert ott ugye napijegy van és kész.
itt Békés megyében nincs is olyan víz ahova érdemes horgászengedélyt kiváltani.
erről mit gondoltok?
-
cucmalajmc
tag
válasz krammerka #3868 üzenetére
Nagyonszép, Grat!
Meg irigyellek is, remélem én is eljutok végre horgászni valahova...
Ui:
Nemtudom milyen a hely, ahol horgászol, de az amúrok nyáron feljárnak sokszor vízfelszínre a vízbe lógó nádlevelet csipegetni. Ismerősöm a horgot beleakasztotta egy ilyen lelógó nádlevélbe és jópár amúrt fogott így. Ja meg pálinkába áztatott kukorica is fogós szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
cucmalajmc
tag
SG fórumon olvastam
Hellosztok
a Holt Körösnél Szarvason lakom és ma hallottam azt a sztorit amit már a fél város hallott:Egy embertől elszökött egy Anakonda és belement a vízbe és már több horgász látni vélte
megtörténhetett?féltenünk kell saját és háziállataink életét?idézet az iwiwről:
Emberek!!!! Egy magát csak Józsi kódnéven megnevező hírforrás szerint a FÚRUGYI holtágszakaszon több sokattapasztalt horgászember szeme láttára rendezett vérfürdőt egy kígyónak látszó élőlény. Az eset kapcsán csak zavaros információk szűrődtek ki.
De az biztos, hogy az áldozat egy kendermagos háziszárnyas volt (Ó BOLDOGTALAN) valmint kiderült a kígyó (idézem) "olyan kockásos bőre vót mint a linóleum oszt olyan szája vót mint a kupecbuxa (valamint) szörcsögő hangal riogatott minden strandolót!!!!"
No szóval kapára kaszára kígyó van a határba!!!!!!!!!!ismétlem most olvastam és jót nevetek rajta
-
cucmalajmc
tag
damilt milyen gyakran cseréltek? a feederemen már vagy 4 éves 16-os zsineg van. félek, hogy nehogy emiatt menjen el a hal.
[ Szerkesztve ]
-
cucmalajmc
tag
Na ide elkéne mennem, mivel Békés megyei vagyok...
Nyáron hetente 2x telepítenek!
6 órás napijegy ára 1900Ft (ebben benne van 2 db nemeshal és 3 kg egyéb hazavitele)
Egésznapos az 2500Ft
Majd még megálmodom, bár szüleim döntenek úgyis
Ő szerintük a város széli csatornába mennyünk horgászni, mert hogy az ingyen van -.-'[ Szerkesztve ]
-
cucmalajmc
tag
ezen felnevettem!
"Egyszerűen élvezetesebb vele a peca nekem, nem vizisíel a hal hanem ténylegesen fárasztom".
Így van! Feederrel az első pontyom, olyan lassan fárasztottam, mert karikában volt a bot én meg reszkedtem nehogy elszakadjon a 16-os zsineg. (és csak 1,5 kg hal volt)
Hát nemtudom mi lesz a horgászatommal, elvileg szombaton megyünk most a helyi tóra.
Csak az a problem, hogy nincs merítőm Mert eddig mindig ismerőssel mentem, neki meg ugye volt, és a szomszéd merítője mindig zöldebb!
És igen már vagy 10 éve horgászok!
-
cucmalajmc
tag
én is holnap megyek! csak nincs merítőm... szóval, ha ponty jön akkor elvágom a zsinórt
-
cucmalajmc
tag
Most jöttem haza horgászatból. Fizetős tó...
1 db kárászt fogtam 4 óra alatt, feeder bot 16-os zsineg, 16-os horog.
Senki nem fogott semmit sorra mentek haza az emberek. Mellettem egy koma rakósbottal már kínjába lőtte a csontit nem fogott ő egy darabot se.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest