- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Megvolt a hétvégi peca, végre elégedettem csettinthettem az idei elég sok csalódás után. 4db 2kg körüli ponty, ebből kettőt elraktam, nagyobbat nem is nagyon szeretem, mert holtág lévén a nagyobb példányoknak elég zsíros a húsa. Jött még számtalan méreten aluli, néhány szebb törpe. Végre nem csak bambán bámultam a spicceket várva a nagy semmire.
Amit viszont hiányolok, hogy keszeg kárász teljesen elmaradt, örültem volna pár szebb példánynak.
Viszont nem tudom minek van ez a szöszölős virága, a holtág teteje tele volt vele, damil sokszor összeszedte, volt, hogy konkrétan annyira rátapadt a damilra, hogy a spiccen a gyűrűbe megszorította a damilt, elég pepecs munka leszedni.
Ami itt most nagyon ment az a spécicorn édes csemege gumicucu, pontyok kivétel nélkül erre jöttek, ananászos, mézeshez hozzá sem nyúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest