Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Eddig sem kaptam tőled segitséget, ugyhogy ne személyeskedj kérlek.
Nem azt mondtam, hogy napi 3mázsa halat fogok hazavinni, hanem, hogy nekem a horgászattal együtt jár azl, hogy amit fogok azt hazaviszem, és megeszem/megesszük. Vannak halgazdálkodási szabályok, amiket természetesen betartok majd hiánytalanul (honnan vetted, hogy nem teszem??? hogy merészeled egyáltalán?)Nekem nem sport elsősorban. azzal sem lesz bajom, hogyha nem fogok semmit napokig, én azért fogok horgászni, ami a horgászat alapvető célja volt.
Azt, meg, hogy mennyire üresek vitatkoznék...nem kevés barátom horgászik Szolnok megyében, és nincs semmi gond a halálománnyal (sőt kb két hete mondták, hogy miután a csatornán beszüntették a halászatot, és folyamatos telepitések miatt igen gazdag a halálomány)
ahogy irták nem a horgászok miatt csökkent anno a halálomány, hanem a lehalászástól, és a tájidegen fajok telepitésétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Steady74