Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Kelvin #32028 üzenetére
"Természetes vizeink a hasonló mentalitású, mértékletességet, szabályokat nem ismerő horgászainktól lettek ennyire üresek." Ehhez csak tapsolni tudok..
Természetes horgász topikjaink az ilyen emberektől üresek mint Te, mert mindenkit elüldözöl a stílusoddal aki ide betér...
Különben meg a szabályokban előírt mennyiséggel mi is a baj? Ő sem arra gondolt, hogy a napi max 3db összesen 10kg ponty helyett 18-cat visz haza.. Akkor meg mi a probléma?Azért meg kell hagyni van véleményed és azt szépen elő is adod... Te általában egyedül horgászol ugye? Mert nem hiszem, hogy egy embertársad is elmegy veled, hogy hallgassa a baromságaidat..
Tudod mitől üresek a "természetes" tavak?
A kapitalizmus üressé tette őket... A mindenből pénzt akarunk csinálni mentalitás miatt...
A Balatont sem az a horgász tette tönkre aki hazavisz egy jó évében mondjuk 20-50 ne adj' isten 100kg halat..
A Balatont a telepítések tették rönkre.. A tavi pontyok hozták a betegségeiket magukkal amit az őshonos halak nem tudtak tolerálni illetve totál meddő példányokat telepítenek bele... Az őshonos halak már nem is ívnak, csak kis %-ban, mert a telepítéssel tönkretették a természetes folyamatokat.. Apró kis pontyot már nem is fogsz, mert nincs. Süllő sem szaporodik lassan. Azok is csak nagyon kis %-ban ikráznak le. Hozzáteszem a pontyokkal együtt telepítik vissza a busát.. Nem csak képzelem, láttam. Udvariban a kocsiról eresztették bele a Balatonba a pontyokat és tele volt kis busával... Ami azért szörnyű, mert pont a busák ellen harcolnak, hogy elfogyjon és picit vissza tudjon állni a természetes állomány. Igen, szándákosan teszik tönkre a Balatont. Külföldieknek akarnak belőle horgásztavat csinálni.. Teljesen ellehetetlenítik már azokat a pecásokat akik régóta a Balatonon pecáznak. Mindezek mellett egyre több nemzetközi horgászversenyt rendeznek...El lehet felejteni, hogy a horgász tesz tönkre egy tavat.. Baromság.. Csak az ilyen álszent emberek gondolják ezt, akik arról papolnak, hogy a sport szeretete meg a sok szarság közben ugyan úgy vinne haza egy 3-4-5 kilós pontyot a Balatonból. Különben is... Merre felé horgászol? Balatonon még be sem dobtál ugye?
Kívánom, hogy legalább úgy sikerüljön ez az éved fogás szempontjából mint nekem a tavalyi.. Azt hiszem átértékelnéd a horgászatodat...Teljes mértékben elutasítom az ilyen kijelentéseidet... Nem tudod miről beszélsz...
(#32029) sityupityu
Valóban neked címeztem a hozzászólást, de általánosságban írtam benne úgy mindenkiről akiről beszéltem.. Szóval nem konkrétan neked szólt a tartalom...
Na látod a Dunára szívesen lemennék én is... Elvileg idénre haverokkal beterveztünk egy 2-3 napos pecatúrát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest