- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Steady74 #31610 üzenetére
köszi a kommentet
hát mint írtam lesz minden féle-fajta hely, de elsősorban azért élő, és holt Tisza szerintem.
de olyat szeretnék amivel kezdetben elkarcolok máshol is.
Nekem nem az kell, hogy két óra alatt fogjak 20kg halatt, az sem lesz baj ha csak néhány kapás lesz egy este/délután alatt, ha kiszakadok a napi stresszből, rohanásból.igen, ezt már eldöntöttem, hogy nyeletőfékes lesz a feeder felszerelésem (én is úgy voltam vele, hogy ez a plussz hasznos rajta) mi minősül amúgy médium botnak? ez is súly alapján mérik?
Akkor a 3.6m egyfajta vegyes megoldásnak jó? (máshol is olvastam, hogy a szakinak az a méret jött be)
igen nekem is ez fétis féleség, hogy egyfajta bot (de én még spékelném az orsóval is ha megoldható?
by Döme-t még nem is hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Revolut
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged