Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
joe979
üzenetére
Mit értesz trendi peca alatt? A finom szerelékes horgászatot, vagy a feederezést?
Én imádok light, medium cuccokkal operálni.A feederezést próbáltam kerülni amennyire tudtam, mindig inkább a match felé húztam az évek során.
Nád szélét továbbra is a match-el fogom meghorgászni, de nagy távolságokra nem szeretek vele dobálni, mert nekem macera ugyanoda dobni, eresztékkel szórakozni, zsinórt jelölgetni, pontosan etetni.
10-20 méterre ez mind nem probléma, de fölötte már kényelmesebbnek éreznék egy feeder botot miközben a finom szerelék ugyanúgy megmarad. Eddig ha távolabbra akartam horgászni, akkor elővettem a bojlis botot, de az minden volt csak nem élvezetes, amikor a 2 kilós halat csörlőztem ki vele.
Ezeknek a preston botoknak utánanézek, mindig is érdekelt, hogy milyenek.
Amit tudok, hogy dömét nem veszek.Ami továbbra is homály, az az, hogy mekkora dobósúllyal, mekkora hosszal kéne keresgélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74