Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Volna eladó 3db Fox Stratos FS10000E nyeletőfékes orsóm. Nem érdekel esetleg valakit, vagy nem tudjátok hol lehet ezeket viszonylag gyorsan eladni?
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelnének FoX Stratos orsók korrekt áron akkor itt a lehetőség: [link]
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, 2db orsót szeretnék venni.
Bojlis horgászatra kellene, prologic c2 natura 390 3,5lb-botjaim vannak.Árban 60k-ra gondoltam, ebből remélem tudok venni valami időtálló párost, lehet használt is ami még garanciális, és természetesen hibátlan állapotú.
Távdobó orsókat szeretnék, mert partról horgászunk, nem szoktunk behúzni. Előre is köszönöm, és mindenkinek eredményes évet kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz mario1012 #35588 üzenetére
Szia!
Zsinórhoz amit tudok neked ajánlani, én is az éven próbáltam ki és eddig nem csalódtam: Gardner Sure Cast Red (piros) zsinór 0,30mm 1400m 12LB (5,4Kg).
Éjjel is jól látszik, és már több 10+-ost sikerült vele fogni gond nélkül.
-
Pocok9b
aktív tag
Valaki ismeri a látóképi víztározót, Debrecen mellett? 1-2 tapasztalatot, tippet, trükkök? Esetleg egy élmény beszámolónak is tudnék örülni. Tervezem hogy jövőre kiváltom rá az évest.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz gerigorrd #38650 üzenetére
Azt tudom hogy nagy. Debrecenben élek, és gondoltam megpróbálkozom jövőre az éves területi jeggyel. Ponty, amúr a célhal, bojlis készséggel, illetve egy kis csalihalas süllőzés. Ezt a 2 horgászatot részesítem előnyben.
Viszont, még soha nem horgásztam ezen a tározón, azért is próbálok meg előtte informálódni, hátha valakinek van vele tapasztalata. Melyik részén kell keresni a pontyokat, mekkorát kell dobni, melyek a fogós csalik stb stb...
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41533 üzenetére
Én debreceni vagyok, ezért itt a környékre szoktam járni, illetve harsány az kemény terep, időben kell foglalni, viszont 160m-es dobásra ott sincs szükség. Mindenki mond sok okosságot, nyilván nagyot kell dobni de ha 120 körül dobsz már az is jó, sőt ismerősöm már nem 1x fogott ott is láb alól kapitális halat. Sok mindentől függ, illetve tény hogy ott nagyokat kell dobni.
zsolt1225: Halottam már én is arról a tóról de még nem voltam ott pecázni, Ohat, Tokaj kovácstó, Pród, Harsány, Rakacai víztározó. Te merre szoktál még járni?
Ahogy írtam is most a Látóképi tározóra váltottam éves jegyet, hatalmas vízfelület (60+ ha) tegnap voltam kint először rajta (232cm-es harcsát fogtak rajta vasárnap délben kb 80Kg-ra saccolták), csak kipróbálni az új botokat 4 órát voltam kint egy akadó mellé pecáztam, 1 kapásom volt de sajnos beugrott vele az akadóba és elszakadt a fonott dobóelőkém ami nem túl vékony...
Illetve május végén megyünk egy 2 napos versenyre a Koi 2-es tóra Nyékládházára.
tween: Minket csak szeretni lehet
-
Pocok9b
aktív tag
válasz mario1012 #41541 üzenetére
Én kb 3 éve váltottam a feeder-ről a bojlizásra, de egyikkel sincs bajom a mai napig szeretem mindent, bár már csak bojlis cuccaim vannak az első feeder botomat meghagytam hátha...
Igen Tokajba már csak kb szeptemberre van hely, amit még tudok neked ajánlani az a Koi 2-es tó, viszont ha jól tudom oda is minimum 48h a foglalás. Mostanában próbálok én is átállni a keményebb pályákra mert eddig ismerkedtem a módszerrel meg fejlesztettem magam, és azért is jó mert legalább ki tudom magam most próbálni látón.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41543 üzenetére
Nos nekem most 5 botom van + 1 spod. 3db prologic c2 natura 390 3,5lbs valamint most vettem 2 szépséget amik nem más mint a free spirit ctx 360 3lbs. Orsóim shimano speedcast 14000.
Használtam monofil előkét viszont nekem az nem jött be, ki fogok még próbálni több félét tudom hogy sok helyen már nem lehet fonott. Természetesen ahol nem megengedett oda monofilt kötök, de első sorban jobban szeretem a fonottat.
Sok horgász van úgy vele hogy ő 100m-t dob viszont ha valóban megmérnénk lehet hogy még 80-an sem lenne, félre ne értsd ezt nem rád írom csak sok emberrel találkoztam hogy Ő 100-ra pecázik aztán mikor mondtam neki hogy dobjon már 1-et láttam hogy nem egészen úgy van ahogy Ő állítja. Én is folyamatosan fejlesztem a dobó technikám mert van hová, és észre is veszem hogy évről évre jobban megy. Van aki nagyon jól csinálja van akinek tanulni kell, nekem a feederes múltam miatt nehezebben megy mert beidegződésből máshogy dobok, de már kezdek átállni.
Egyébként itt sem a távolság a lényeg, aláírom sok horgásznak az tetszik hogy messzire dob és onnét húzza a halakat, mert ez a szokás és a halak is átveszik ezt. Én is szeretek nagyokat dobni élvezetes a fárasztás, de már fogtam 20-30m-ről is 10+-os halat.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz hermanyi #41555 üzenetére
Nem értem miért fáj ez valakinek hogy van aki így horgászik, kipróbáltam a lehetséges horgászati módszereket majd e mellett döntöttem mert ez tetszett a legjobban. Személy szerint én általában ha tehetem nagy tavakra járok horgászni. Ahol bizony sokszor elengedhetetlen a siker érdekében a távoli dobások... De ahogy írtam is horgásztam már 20-30m-re is sikeresen bojlival. Szerintem hatalmas tévedésben vagytok, ha azt hiszitek hogy csak a távolságról szól a történet.
Tényleg csak az ellenszenvet érzem, pedig én is ugyan olyan pecás vagyok mint bárki más, és soha nem méregettem emiatt senkit...
Behúzós pecát soha nem próbáltam még, mert az nekem elveszi a horgászat egyik legfontosabb részét, ami nem más mint a dobás, és hogy mennyire pontosan tudod meghorgászni az adott területet...
Nekem is van dobócsövem, majd ha egyszer elmész egy 2-3...x napos horgászversenyre, ahol akár 1000kg halat is lehet fogni, és este nincs nehéz etetés akkor megnézem hogy mivel etetsz, amikor napi 20kg-ot be kell csövezni. Itt jön képben igazán a jó cső használata ha egy minőségi karbon csővel teszed ezt, vagy egy nehezebb műanyaggal, a pontosságról ismét nem beszélve hogy emelnéd fel a kezed mondjuk az utolsó napon...
És miért bűn azt használni egy rövidebb pecán, ezzel is ingerelve a halak kapókedvét? ugyan az mint a csúzlizás, egy segédeszköz. Nem véletlenül találták ki és adnak el belőle szerintem nem is keveset...
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41617 üzenetére
Én is nézegettem, viszont nekem pont az kellene amiből nincs, méghozzá 10000-es méretben... Gondolkodom hogy ki kellene próbálni valamilyen új orsót, viszont ebből is a 14000-es már kicsit nagy. Főleg hogy az új botokra szeretném őket, ami 360 3lbs.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41619 üzenetére
Imádom a speedcast orsóim, ultegrára nem cserélném le, mert sajnos többről is hallottam hogy rosszalkodik, egyébként nem annyira macerás mint ahogy azt gondolná az ember. Gondolkodom is hogy 2db eladok belőle, mert most vennék másikat (2évesek az orsók és nagyon hajt a kíváncsiság hogy ki kellene mást is próbálni), csak a keret az most korlátos, mert már nagyon sokat költöttem most cuccokra.
-
Pocok9b
aktív tag
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41623 üzenetére
No csak elgyengultem, vettem 2db ultegra 14000 xtd-t amibe beszámoltak a speedcast-eket. Remélem nem fogom megbánni. Illetve 2 év gari van rajta szóval jól jártam vele. Az én orsoimrol most járt pont le. Mondjuk semmi baja nem volt, meg a boltos is nézte, hogy milyen szép állapotban van. Pedig tudta mennyi idős hiszen náluk vettem.
Szerk: arról nem is beszélve hogy kaptam hozzá potdobot is... Illetve tényleg a kíváncsiság motivált. Szívem szerint a legujabbat választottam volna de az már nagyon draga lett volna. Na nem baj majd 2ev múlva kicseréljuk azokra.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41848 üzenetére
Nem ez ilyen: Prologic New Green Tri-Lux
-
Pocok9b
aktív tag
-
Pocok9b
aktív tag
válasz bandi0000 #44013 üzenetére
Ha nem szettben gondolkozol és nincs szükséged arra hogy rádiós legyen, akkor én ezt tudom neked ajánlani: [link]
Nem tudom hány db-ra van szükséged, illetve ha szett kell nekem 1-2 héten belül lesz egy új ilyenem eladó amit jó áron oda fogok tudni adni: [link]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz Palesztin994 #50954 üzenetére
Szia,
Ha megengedsz egy személyes véleményt, nem ismerem a fox botokat, viszont amit én tudok neked ajánlani nagy távdobásra az a free spirit 13" 3,5 SU. Nagyon kemény bot, jól lehet vele dobni.
Az orsókról viszont tudok neked nyilatkozni, 14000 xtd-t használtam és most cseréltem le őket ci4+-ra. Nem csak azok vannak amiket leírtál hanem ott van még hogy sokkal jobb fékrendszere van a sima ultegra helyett, nekem ez hozta meg a váltást.
Ha van még bármi kérdésed az orsókkal kapcsolatban, vagy esetleg a bottal írj nyugodtan és ha tudok segítek.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz smokiii1 #60479 üzenetére
Én bojlizni járok ki, de azt el tudom mondani hogy nekem a 3 év alatt a legjobban a büdös/halas/rákos/krill-es vonal jött be a legjobban, ezekből is kiemelkedő a krill.
Nem tudom mi a cél feederrel, keszegezés, esetleg pontyozás, vagy nagyhalas peca?
Tegnap estét kint töltöttem, egész este egy mozdításom sem volt, erre reggel fél 7-kor duplakapás, majd fél 8-kor ismét.
Sajnos már egyedül voltam reggel ezért csak 1-1 halat sikerült megfogni de 13,35kg és 12,40kg volt egy tő és egy tükör.
Ha még nem voltál készülj hogy brutál erősek a halak.
Aztán egész nap meló és még felvagyok szóval húztam aludni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest