Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4301) SB93 válasza harry (#4300) üzenetére


SB93
csendes tag

Igen, Budapest. Újpesti lakos vagyok, de a 3-as metró vonalán jó lenne minden, mondjuk a Nyugatinál tovább már nem nagyon mozgolódnék...

www.balintsfuture.wordpress.com

(#4302) Integra válasza SB93 (#4301) üzenetére


Integra
titán

tomi másik edzés helye a klinikák megállónál van, k-cs.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4303) Krike válasza SB93 (#4301) üzenetére


Krike
aktív tag

De választhatod a Titánokat is, mert nagyszerű csapat, jó edzők, és a Primal Move-ba is kapsz bevezetést. És szintén nincsen messze Újpesttől: helyszínek

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#4304) BajzáthA


BajzáthA
csendes tag

Köszönöm mindenkinek!
Azért ebből a testsúlyból jóvalta többet ki lehet hozni még.

(#4305) Integra


Integra
titán

jónak ígérkeznek a 30-i kínzó programok :))
a köredzések különösen :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4306) harry válasza Integra (#4305) üzenetére


harry
veterán

Erre megint nem tudok menni sajnos... :-\ pedig szívesen belekóstolnék a nagy köredzésbe.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4307) Integra válasza harry (#4306) üzenetére


Integra
titán

bereggeltem a két köredzésre :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4308) Lacika_LP


Lacika_LP
csendes tag

Sziasztok,

tavasszal ismét tervezünk egy kis versengést kecskeméten!
Ha valakit érdekel, keressen fel bátran.

Szakítás verseny, kecskeméten

Üdv.:
Barcsik László

(#4309) BajzáthA


BajzáthA
csendes tag

A 70 kg-os kategóriát érdemes lenne még darabolni. 60 kg..... Amúgy a girevoy sportban van egy kialakult súlykategória rendszer nem szégyen használni.

Ma ért végett az IUKL szervezet világbajnoksága.
Írtam pár sort róla a blogomon:
http://asianomad.blogspot.hu/2013/11/kettlebell-vilagbajnoksag-reszeredmenyek.html

A netre felkerült egy 2014-es girevoy sport versenynaptár. Érdekesség, hogy az egyik szervezet Pécsre szervez egy versenyt. Május 9-11 időponttal.
https://www.google.com/calendar/embed?src=b4e248ce9gtq15lk0uojvgbhes%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FBerlin

Jó edzéseket!

(#4310) Lacika_LP válasza BajzáthA (#4309) üzenetére


Lacika_LP
csendes tag

Természetesen ismerem a súlycsoportokat..

Mivel a versenyzők zöme az én tanítványaim közül nevez, úgy igyekeztem kialakítani a súlycsoportokat, hogy a legtöbb ember számára izgalmas legyen a verseny.

A túl sok súlycsoport nem szerencsés, mert így kevesebben lennének súlycsoportonként.
A túl kevés pedig nem igazán igazságos.

Így találtam egy afféle középutat, ami szerintem egész jól működött az előző versenyen is.

Ez egy amatőr, jó hangulatú kis verseny, a legfőbb célja, hogy mindenki érezze jól magát, és szakítson egy jót.

(#4311) BajzáthA válasza Lacika_LP (#4310) üzenetére


BajzáthA
csendes tag

Így már értem. :)
Jó versenyzést!

(#4312) harry


harry
veterán

Tegnap swingeltem egy keveset, 2*24kg, ~27perc, 300 ismétlés. A kiindulási terv 500 volt, de elég volt ez így is, a többi vagy az idő (túl sok pihenő), vagy a technika rovására ment volna. Na de, viszonyítási alapnak jó.

Illetve ha már eredmények, pár hete csináltam egy snatch tesztet, 5p, 28kg, 70 ismétlés. Ez volt az első, hogy nagyobb súlyt próbáltam, majd lehet decemberben meg tudom nézni megint, akkor kicsit többre számítok (mondjuk 80, szóval azért nem sokkal, de meglátjuk).

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4313) Integra válasza harry (#4312) üzenetére


Integra
titán

komoly eredmény ez így is :K
hány kg vagy?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4314) koxx válasza harry (#4312) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Májusban próbáltam én is a 28-assal. Visszakerestem mit írtam akkor 2:40 alatt 57 db. Aztán felszakadt a bőr a tenyeremen a szar magnézia miatt. Sztem most 30-at se tudnék megcsinálni :D

(#4315) harry válasza Integra (#4313) üzenetére


harry
veterán

Köszi :) Most úgy 85kg körül, amiből azért lehetne fogyni :D

koxx: 2:40 alatt 57 szép, amit tudok, az 2p-kor jártam 40-nél (ekkor én is erősen elgondolkodtam, hogy na elég lesz :D), tehát eddig 10-10, aztán pedig 5-5 ismétlésekkel haladtam csak. Magnéziáztam, de nem gyűrte meg a tenyerem.
Nem úgy, mint most ez a swing, minkét tenyeremen meghúzta kicsit a bőrt, nem lesz így kellemes hétfőn, lehet kénytelen leszek ismét kesztyűt ragadni, amit bár nem szoktam / nem szeretem, de ha a seb miatt nem tudok ráfogni, akkor azért kell...

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4316) Integra válasza harry (#4315) üzenetére


Integra
titán

azért 85kg-mal is szép súly a 28-as. de ha még 30 alatt vagy, akkor ez a minimum.. :K :DDD

nem snatchelek alapvetően, mert annyira rossz a technikám, hogy csak összeverem a karjaim vele :( ez az egy, amit sosem tudtam rendesen csinálni. tudom ciki, de ez van :DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4317) harry válasza Integra (#4316) üzenetére


harry
veterán

Jó, majd összekapom magam :D Most 25 vagyok, szóval még van időm fejlődni ;)

Hihi, nem tud jól snatchelni ;] No de hogyhogy? Annyira azért nem vészes, fogsz egy kisebb bogyót (~16, 20), szerintem pár edzés után már simán belejönnél. Arról nem is beszélve, hogy már snatchtesztet is csináltál sokszor, meg hát vizsgáztál is, nemde? Vagy akkor jobban ment, és azóta keveset próbálod? Gyanítom edzésen nem fordul elő sokszor.
Mi például nem szoktunk rendszeresen TGU-t csinálni (igaz volt pár hét, hogy akkor téma volt, de akkor sincs heti rendszerben), régebben szerintem jobban ment, már nem is igazán szeretem...

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4318) Integra válasza harry (#4317) üzenetére


Integra
titán

óóóó, hát az ifjúság... na, így már mindjárt egy fokkal jobban érzem magam :)
hahaha, nem jól? gyenge kifejezés, pocsékul tudok csak snatchelni...
tgu nálunk mindig van, snatch ritkán, és nem is bánom, mert tényleg nem a kedvencem. valamiért ritka szar a technikám hozzá és tényleg összeverem magam, főleg a bal alkarom.. rossz a felrántás hozzá, és szerintem lefelé is rosszul engedem vissza és sokkal több erőt emészt fel egy snatch mint kellene. nemtom, droid vagyok hozzá vagy mi.. :( :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4319) Ájvé válasza harry (#4317) üzenetére


Ájvé
veterán

Azért én azon is csodálkozom, hogy swing leszedte kezedről a bőrt, ha már technikánál tartunk.
Snatch meg tényleg eléggé egyedi. Hiába csinálod kisebb súllyal, ha túl könnyű akkor alsó pontban az ember hajlamos elnagyolni és karból rántja vissza, kevesebb a csípő munka. Pedig nagyobb súlyt jobban le kell engedni és hátulról visszarántani. Bőrt meg felső ponton szedi nagyon, azt is nehéz kitanulni, nem mindegy hogyan forgatod át, itt is kisebb súlynál csak átcsapod, nagyobbnál ez már veszélyesebb, nem mindegy hogy érkezik az alkarodra felső pontban.
Snatch mindig is nagy kihívás volt nekem, de nem tudtam rendesen megtanulni és ha neki is állok mindig szétszedi a kezem, utána meg napokra félretehetem a bellt ez meg nem éri meg, akkor már inkább swingelek ami biztonságos.
TGU pedig nagyon jó gyakorlat, nagyon jó erősítő és vállizületet is korrigálja (addig a snatch meg inkább árt a vállnak). Első két pontot (felülésig kartámasszal) használják rehabra vállízületnek, már csak ezért is jó.
További nagy előnye szerintem, hogy könnyebben nagyobb súllyal is végezni. 36-ot nem tudom szabályos military pressel kinyomni, viszont TGU minden további nélkül megy (az se könnyű, nem erről van szó). Kisebb súllyal is hatásos persze, több ismétlést lehet csinálni egymás után (létrák).
Egy jó batárom csak TGU-t és swinget csinál, egyáltalán nem a hátrányára. Most én is követem példáját. Tény hogy erő/állóképességben akkor voltam a legjobb, mikor 10.000-es swing kihívást csináltam 24kg-al, mellette nem tudtam túl sok erősítő gyakorlatot végezni, mert nem maradt volna erőm arra az 5 kör tabatára a végén. TGU mindig volt az elején ha erősítettem is és nem csak swingeltem. Erősebbnek is éreztem magam mint utána, amikor sok más gyakorlatot mixeltem, meg nézegettem különböző edzésterveket. Majd kiderül mennyire lesz jó, de sokat legalább nem kell gondolkodnom edzésterveken :)

(#4320) harry válasza Ájvé (#4319) üzenetére


harry
veterán

Majd ha csinálsz ennyit meglátod :-P Le nem szedte, csak vízhólyag lett rajta, hiszen persze annyira nem tépi, mint egy snatch, de azért valamelyest mozog, dörzsölődik. A bal kezemen a kisujjam alsó harmada, a jobb kezemen a gyűrűsujjam alatt a nyerem, ha egész pontos akarok lenni. Pont azok a részek, ahol már kisebb a szorítás, tud egy kicsit mozogni a golyó, mert pl. mutató/középső ujjnál meglehetősen stabilan fogom, noha a felső holtponton nem mindig szoktam olyan nagyon erősen szorítani. Múltkor talán az ezres swingnél jött elő még ilyen, amúgy nyilván nem szokta bántani a tenyeremet, szóval sok kell ahhoz (legfeljebb akkor, ha kis fülű golyóval csinálok kétkezeset, de ott meg az ujjam külső részét dörzsöli, az más téma).

Snatch: most az egy dolog, hogy hajlamos kisebb súlynál lazítani a technikán, de akkor is könnyebb, mert nagy súlynál hiába figyelsz, ha nincs hozzá erő / technika, csak rángatás lesz belőle. Amúgy remek rávezető a high-pull, ami meg nem sokkal bonyolultabb egy egykezes swingnél, a könyökre kell figyelni, és ezt lehet gyakorolni normál súllyal is. Innen már csak egy kis plusz lendület, meg egy karnyújtás.

Snatch hónapban van olyan, hogy egy hét után már megfárad a tenyér, de szerencsére pár nap alatt tud azért nagyjából regenerálódni, tehát jellemzően hétfő és szerda zúzás, hétvége pihi, hétfőn mehet ismét. Persze hó végére már néha vannak nehézségek :D De volt más olyan, hogy teszt után sem volt különösebb baja, pl. a 28-as sem szedte szét, csak éreztem, hogy már húzza és terheli.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4321) Ájvé válasza harry (#4320) üzenetére


Ájvé
veterán

Két kezes swinget nem szoktam csinálni az igaz, de 36-al azért szoktam, 240-nél még nem volt gond (persze kétkezes swing nem egykezes), előfordulhat nem mondom, csak furcsa.
Snatchet szinte sose úszom meg legalább hólyagok nélkül, ez a legnagyobb bajom vele, egyébként nagyon jó és gyilkos még kisebb ismétléssel is (bár swing is az nagyobb súllyal).
High pullra is figyelni kell, óvatlan voltam és 16-os is meghúzott kicsit (dupla 16-al csináltam többek közt high pullt is), csak utána éreztem meg nem is közben.
Szinte minden nap bellezek, ha csak kis swing erejéig. Jó a napi edzés, még ha csak egy kicsit is csinálsz. Edzésnapokon (küzdősport) persze sokkal nehezebb nekiállni, de igyekszem.

(#4322) harry válasza Ájvé (#4321) üzenetére


harry
veterán

Szerintem érdemes csiszolgatni a snatch technikát, van az a szint, ahol azért már egész jól bírja az ember tenyere. Persze ha valaki sokat csinál, akkor mindegy milyen a súly vagy technika, gyűrni fogja, no de egy átlag terhelést azért ki lehet bírni.
Én inkább csak ilyen kampószerűen tartom az ujjaim végével, ha magnéziázok, azt is csak ott szoktam, a felső ponton gyorsan átlököm, és nyitott tenyérre érkezik a golyó. Lehozásnál ahogy előrebillentem a súly, szintén ujjvéggel kapom el, szóval igyekszem úgy csinálni, hogy ne szorítsam a golyót (csak az alsó ponton, mikor már hátrafelé viszem), és így ne csavarja meg a tenyerem.

Amúgy tényleg jó lenne további edzéseket beiktatni, nem is feltétlenül bellt, de valami plank, törzserő, mobilitás, egyensúly, ilyesmik gyakorlására, ami ráadásul jellemzően nem is súlyzós edzés, tehát a pihenést sem "rontaná el". Vagy ha bell, akkor igen, valamilyen swing blokk.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4323) Integra


Integra
titán

na, a mai tgu-ra hegyezett edzés után új értelmet nyer a kar és váll remegés nálam :DDD szokásomhoz hűen utolsóként, negyed órával később fejeztem be az edzést, de végigcsináltam :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4324) koxx


koxx
MODERÁTOR

Mit kezdjek a jobb vállammal? kvára fáj :( , egy normális windmillt sem tudok megcsinálni mert félek, hogy a fejemre ejtem. Snatch még úgy ahogy, jerk is megy, de azért érzem.

(#4325) Integra válasza koxx (#4324) üzenetére


Integra
titán

elsősorban pihenj. és naponta többször mozgasd át a váll izületet, amennyire tudod, de ne terheld értelmetlenül. nem hajtottad te is picit túl magad?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4326) koxx válasza Integra (#4325) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Kosáredzésen fájt igazán, bellezést nem vittem túlzásba. Konditeremben is inkább guggolás és deadlift megy. Lehet pihentetni kéne, de mégis mennyit :F átmozgatás jó ötlet, kenni is kéne.

(#4327) Integra válasza koxx (#4326) üzenetére


Integra
titán

legalább 1 hét súlymentes rengerálódás, csak joint mobility, semmi más. de ha nem javul, nyugodtan lehet 2 hét is. most kell nagyon észnél lenni, mert ilyenkor lehet komolyan lesérülni huzamosabb időre, ha nem hallgatsz eléggé a testedre :(
nem hiszem, hogy baj lenne, de tényleg adj magadnak időt regenerálódni. és esetleg bekenheted voltarennel vagy inno reuma forte kenőccsel, utóbbit kente jóbarát rendszeresen.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4328) koxx válasza Integra (#4327) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

a 'csába :((( nehéz lesz kibírni, főleg így télen

(#4329) harry válasza koxx (#4328) üzenetére


harry
veterán

Egy hét alatt lehet helyre jön, hátha csak valami ideiglenes gyorsan múló hülyeség... súlyokat / nagy terhelést lehet tényleg nem kéne addig erőltetni. Mindenféle kencéket nyomathatsz rá, attól rosszabb nem lesz. Esetleg valamilyen ízület regeneráló kieg cucc, goto gyúrós topic.

Mai edzésen a hétvégén keletkezett vízhólyagot sikeresen letéptem clean vagy snatch közben, nem tudom már, utána kesztyűben bohóckodtam. Szerdán még egy ilyen kétgolyós zúzás, aztán decembertől snatch, figyelni kell majd tenyérre rendesen.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4330) Krike válasza koxx (#4328) üzenetére


Krike
aktív tag

Miért nem beszélsz Csíky Ferivel, vagy Ivanchich Andrással, szerintem tuti rendbe raknák.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#4331) Pocee


Pocee
senior tag

Integra tudtommal Te használsz fivefingerst edzésen,megkérdezhetem,melyik típus vált be leginkább beltérre?

Mr.Brightside

(#4332) koxx válasza Krike (#4330) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Mert most nincs erre pénzem.

(#4333) Integra válasza Pocee (#4331) üzenetére


Integra
titán

a legegyszerűbb, legkönnyebb sprint-et, ide nem kell több. még futni és teljesítmény túrázni is ebben járok :)

van egy red meg egy grey, a red-et elkéne adnom, mert fél számmal nagyobb. sajnos hiába a cm táblázat, csalóka.. :(

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4334) Krike válasza koxx (#4332) üzenetére


Krike
aktív tag

Akkor csak a normális pihentetés, és valami jó kence segít. Ha dolgoztatod, nem jön hamar rendbe :( Kitartás

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#4335) robekri


robekri
addikt

Tomi tegnap "pihentetett" a szombatra. Igaz az eleje meg volt nyomva és a 8as swing a végén.... :D

A hétfő az viszont top 3as volt nálam :C

[ Szerkesztve ]

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#4336) harry


harry
veterán

Hónapzárásként megvolt a kétgolyós, kártyás edzés, jóvót ;] Főleg, mert aznap tudtam aránylag rendesen enni, és így még némi erőm is volt a dolgokhoz. Edzésnapon ez a warrior téma valahogy nem jön be annyira... Persze a másik véglet sem jó, tehát nem fogom pár órával korábban telezabálni magam, de úgy érzem, kell (nekem) aznap valami tartalmas étel is, hogy este legyen erőm, ami azért talán érthető is. Hátránya, hogy evés közben jön meg az étvágy, végig tudtam volna enni a napot :D

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4337) Integra


Integra
titán

kis hajtós program

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4338) oregpaca válasza koxx (#4324) üzenetére


oregpaca
csendes tag

Nekem a TGU vált be.Cak tgu és swing egy pàr hétig! Jó még a kézenàllàs falnàl!

pajtás

(#4339) harry válasza oregpaca (#4338) üzenetére


harry
veterán

... akkor, ha fáj a vállad? :F

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4340) oregpaca válasza harry (#4339) üzenetére


oregpaca
csendes tag

Most nem fàj, mint mondtam, a TGU segít.Valszeg a stabilizàló izmok megerősödnek ezzel a gyakorlattal.A lènyeg a türelem.Pàr hèt TGU utàn a Press is jobb lesz!

pajtás

(#4341) Integra válasza oregpaca (#4340) üzenetére


Integra
titán

absz személyfüggő az ilyen, van aki vállpanasznál összefossa magát a tgu-tól..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4342) Kobe válasza Integra (#4341) üzenetére


Kobe
veterán

nálam speciel a térdem miatt fosom össze magam TGU nál....

Amúgy szerintetek önállóan, instruktor nélkül mennyire lehetne komolyan folytatni ? Már vagy 3 éve járok edzésre, de sajnos a baráti kör kikopott mellőlem -> jóadag lelkesedéscsökkenés, és a munka sem annyira flexibilis, így gyakrabban nem érek oda mint igen....viszont abbahagyni nem szeretném :U

(#4343) Ájvé válasza Kobe (#4342) üzenetére


Ájvé
veterán

Ha 3 év jársz akkor gondolom elég jól elsajátítottad az alapok, így nem igazán lehet akadálya. Talán próbáld ki, amikor egyébként sem tudsz menni akkor van rá lehetőséged utána majd meglátod milyen egyedül és mennyire megy. TGU-nál csak nem olyan vészes a térd terhelés, felállni talán nehezebb lehet nagy súllyal (saját képességhez mérten nagy súllyal), egyébként szerintem térdez nem nyírja annyira.

TGU jó lehet vállra bizonyos esetekben, használják rehabra is az első két mozdulatot (kéztámaszig), de sérüléstől függő lehet ahogy Integra is írta, ha magas tartásban eleve problémás vagy fáj gondolom nem tesz jót. TGU azért nagyon jó, mert egyrészt nagyon jól erősíti a vállat, másrészt visszanyomja az ízületi tokba a vállat (helyes kivitelezésnél). Kis súllyal óvatosan megpróbálnám ha váll mozgással nincsenek problémák (magas tartásban).

(#4344) Integra


Integra
titán

asszem, ma istenesen elfáratam.... nagyon finom volt a két hosszabbított köredzés, nem lesz gond az alvással :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4345) harry válasza Kobe (#4342) üzenetére


harry
veterán

Mire gondolsz "komoly folytatás" alatt? Kemény edzéstervet írhatsz / találhatsz, hogy azt mennyire komolyan tartod be, már csak tőled függ. Szerintem könnyebb csoportban és edző mellett, de az egy dolog.

Ha technikai fejlődésre gondolsz, akkor mindenképp érdemes megmaradni egy instruktor mellett, vagy legalább valamilyen rendszerességgel eljárni, esetleg szemináriumokat látogatni, hisz azért elfáradni lehet egyedül is, tanulni azért jóval nehezebb.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#4346) Kobe válasza harry (#4345) üzenetére


Kobe
veterán

Arra, hogy megvan a kello motivacio ahhoz h hetente legalabb 2-3x rendesen eljarjon az ember
Sajna nekem csak ugy megy, ha valami ismerossel / haverral lehet kozbe bratyizni dumalni, amiota ez nincs meg, azota kb a beka segge alatt a motivacio, az eronlet egy resze is oda - korabban haverral huztuk egymast, es volt fejlodes rendesen, most meg kb semmi.

1-2 ismeros jar mas tipusu edzesre, lehet kilrobalom azt mennyire jon be, es kettlebellt szoloban akkor. Hiaba probaltam ravenni par embert h probalja ki, nem igazan volt ra igeny

(#4347) j.bravo válasza Integra (#4344) üzenetére


j.bravo
addikt

A második tényleg jó volt :) (elsőn nem voltam, nem mertem bevállalni kettőt)
Az a kötél-hullámoztatás nagyon genya dolog :)

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#4348) Reaper válasza Integra (#4344) üzenetére


Reaper
őstag

Finom volt, nekem az első köredzést sikerült bevállalni, meg utána a TRX-et, ami több volt, mint amit gondoltam, hogy kibírok, most még mindíg az izomláztól szenvedek, mókás lesz így a mai edzés :DDD

(#4349) robekri


robekri
addikt

Én is az elsőn voltam "csak".

Tejfakasztó buli után (6kor feküdtem le, nem "szomjasan" :D) kemény volt ez is. Gratula mindenkinek aki el jött és részt vett! :C

üdv

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#4350) Integra válasza j.bravo (#4347) üzenetére


Integra
titán

csak én csináltam meg mindkét köredzést, mást nem láttam. nem tudom teljesen eldönteni, hogy az első vagy a második köredzés volt keményebb, kb azonosan nehéz volt mindkettő, talán a második egy fokkal nehezebb volt számomra a fáradtság miatt.
első köredzés 25/15 volt 12 állomással 5 körrel, a második ugye 30/15 volt 10 állomással és 6 kör. jól kiszámolta a tomi és jól voltak a gyakorlatok is egymás után összerakva.
ma 10-kor keltem, mára aludtam ki a szombati edzést, vasárnap teljesen szét voltam zúzva, még délután is aludtam egyet és régen éreztem ennyire minden porcikám. ma meg go, újra edzés :DDD

ahogy olvastam erik oldalán, 670ezer ft-ot sikerült összesen gyűjteni :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.