Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem 3 hete ezt az edzést!
Idáig nagyon tettszik. X. kerbe járok ZMNE-be. (Kerékpárral megyek.)Lenne egy pár kérdésem.
Esténként mit szoktatok kajolni az edzésetek után? (hús+zöldség; vagy tej féleség?)
Igazából nem akarok számolgatni CH-t meg fehérjét.
Reggelre: több CH
Délben: lehet több CH ?
uzsonna: 2 db alma, vagy narancs
Este: hús+zöldség; vagy tej féleség (CH-t már nem, virsli, felvágottak bele férnek-e?)
Napi 3 liter folyadék csak épp megvan.
Elnézést, hogy ilyennel traktállak benneteket.
Köszönöm a válaszokat.üdv
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
Jó és akkor mi van a haza tekerésemmel?? Utána már gáz???
Köszönöm neked is az infókat.....
Igazából nem akarok étrendben olyan nagy "szigorúságot" csak csökkenteni CH-t este......
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz Integra #3862 üzenetére
akkor te a 18.20as edzésen voltál
Én voltam a szőke copfos...... a 19.20as csoportban.
én az 5-nél már csak 20 SW toltam, igaz nekem ez az első ilyen létra. (3 hete bellezek)
[ Szerkesztve ]
-
-
robekri
addikt
Fogyni szeretnék első sorban, vagyis leadni az úszó gumit ami izom lesz.
Kajával úgy vagyok, hogy nap közben eszem CH-t, este viszont már nem nagyon szeretnék, ez persze nem jön be mindig, mert tegnap is majorannás krumplifőzit toltam.
Folyadék nagyjából megvan 3 liter.
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
Tegnapi Mári-edzés létrákból volt "megépítve" !
-
-
robekri
addikt
Hétfői edzés???
3 percecskék???
Hason fekvés
bal láb-jobb kéz;1min
jobb láb-bal kéz;1min
és a végén láb és kéztartás.1minMIlyen hosszú tud lenni egy perc... Törölköző orrom alatt természetesen....
-
robekri
addikt
Tegnapi TGU statikus edzés nem igazán jött be. (nyílván azért, mert még nem tudom 100 %-ban helyesen elvégezni a gyakorlatot)
Ötös létra sokkal jobb volt a végén.
-
robekri
addikt
válasz Integra #4218 üzenetére
Bocs elfelejtettem, hogy ebben benne van a kerékpározásom is...
(4. hónapom lesz múltkor már 16ról 20kg-ra váltottam)Majd szerdán elkérem megint a kütyüt. Nem köredzést mérni!
-
robekri
addikt
Tomi tegnap "pihentetett" a szombatra. Igaz az eleje meg volt nyomva és a 8as swing a végén....
A hétfő az viszont top 3as volt nálam
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
Én is az elsőn voltam "csak".
Tejfakasztó buli után (6kor feküdtem le, nem "szomjasan" ) kemény volt ez is. Gratula mindenkinek aki el jött és részt vett!
üdv
-
robekri
addikt
válasz Integra #4464 üzenetére
otthon felejtettem cuccom tegnap, másik tatyóm hoztam be.. edzésen észre is vettem
Nem volt kesztyűm megint bevérzett bőr alatt. Nem rég szedtem le a több éve megvastagodott bőrőm....
Maradjon a kesztyű?! Pedig jó lenne nélküle. Ötlet?
-
robekri
addikt
sziasztok BUÉK!!
dec 27 este haverom sikeresen elcsavarta, ez úttal (mint kiderült most hét csütörtökön) eltörte közép balos bemutatós újjamat. (nem voltunk szomjasak )
HURRÁ!!
34 évesen nem az én hibámból ha minimálisan is "megtörtem" ....
edzés nem tudom mikor lesz Így (ünnepek +3,5 kiló )
HURRÁ!!
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
válasz Integra #4841 üzenetére
Nah végre én is járok megint februártól Tomihoz.
Ujjam még nem 100%, de már megy az edzés.Nekem alkarom elfogyott 4. körre,(megmarkolni golyeszt ) de tartottam az első körben levő darab számot.
Kalória bázis oldal nem rossz, hogy nagyjából képben legyek. számolni nem fogom.
Integra te melyikre jársz edzésre, sosem látlak, gondolom a 17.20ra? Jó lenne már veled dumálni.
-
robekri
addikt
fekvő támasz golyóval fincsi volt tegnap!
-
robekri
addikt
válasz Csarlee #4876 üzenetére
egy kis rack+nyomás (5-6-7), swing (20), guggolás(5), fűrész (3x10) fekvőtámaszos(3x10) és a végére egy kis swing megintcsak (15-20-25-30) Nálam ez már 15-20-25-20 lett
Jaa és a 3x séta
-
robekri
addikt
Tegnapi edzés -hát mit mondjak- lazának indult, majd a 12 egymásra épülő gyakorlat után.....
-
robekri
addikt
válasz Integra #4932 üzenetére
láttam
Csabinak szóltam, hogy PANTERA és Metallica páros hibátlan volt edzés közben!
Sokan most sem csinálták meg becsülettel az egymásra épülő gyakorlatsort.
Nagyon faja volt az edzés számomra-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
válasz Integra #5009 üzenetére
Én is a kollégával beálltam párba.
Ő 24el dolgozik én 20kilóssal.Toltuk 20-24-28!
A végén a 28al már nem sétáltam egy-egy kört, lenyomtam még egy 24-el
-
robekri
addikt
válasz Csarlee #5012 üzenetére
Tehát 32es súly a "dolgozós" súlyod. Ez már szép.
Nekem még csak a 20as.
Otthon már 24es figyel. El kezdtem (volna) 20/10es tabata swinget, de meghaltam. 20/20asnál is sajna. Marad a sima swing létra és társai. Remélem nyár közepére már Tominál is váltani tudok 24re.
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
-
robekri
addikt
Sinistre jóvoltából szert tettem egy 24 kilós bellre.
Edzésen 20-al dolgozom még.
Azt gondoltam, hogy otthon kedd-csütörtök 30-35 perceket már (mint ahogy tegnap is ) edzek vele.
Swinget, clean&presst, létrák. Elég szerintetek ennyi, vagy toljak végig egy rendes órát?
(Tomi féle bemelegítés és nyújtás -smr nélkül-természetesen fél órás edzésnél is végig viszem)Pénteken, vagy szombaton rendes 60-70 percet edzenék!
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
Enyémre senki sámli??
-
robekri
addikt
válasz Integra #5100 üzenetére
B@ssza meg nekem sikeresen bal kezem bicepsz begörcsölt, vagy tudja a f@sz mi lett.(lehet vasárnap fél részegen nem kellett volna 'kanderozni )
Kinyújtva kegyetlenül fájt. bemelegítés megvolt és utána mindjárt vége is lett.
Biztos jó lehetett edzés, mert Csarleen láttam a "szeretet jelét"
Elmondjátok köbö mi volt,,?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest