Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Integra #2493 üzenetére
Nagyobb bajo az volt, hogy hiába szóltunk Tominak, nem hozott másik 28-at a padhoz a szekrényből.
Swinghez jó lett volna emellett másik nagyobb súly is, de a hasamon érzem az áldásos haskerék hatásait, minden kör végére belement 10, bár az utolsóban már a karomból fogyott ki az erő -
Reaper
őstag
Tudom, nem nagyon írtam még ide, de friss az élmény
Úgy néz ki végre sikerül súlyt váltanom, csak a vállam bírja.
Hétfőn bevittem egy 28-ast az edző 24 mellé, hogy majd azzal swingelek. Ehhez képest a bemelegítés után mindent azzal csináltam végig, kivéve a körbe séta, ma meg a 2széria 5-ös létrát is +guggolás + swing-létra csak hogy jó legyen. Magam is meglepődök, hogy végig tudtam csinálni. Persze a windmil, és a körbe séta marad kisebb súllyal, de akkor is most kicsit örülök magamnak -
Reaper
őstag
válasz
Integra #1358 üzenetére
Hétfőn Tomi ezt szedte elő:
clean-guggolás-nyomás-szélmalom 5 swing
ugyanez 2-2, 3-3, 4-4, és 10, 15, 20 swing
ebből 2 kör volt, úgyhogy adtunk az élvezetnekA mai meg "kör" edzés volt, fekvőtámasz-fűrész, guggolás-nyomás, swing, haskerék, padra fel - padról le lépés, TRX bicepszre, kötél általi halál, majd padra leülés.
5 kör, szerintem k*rvajó volt
Na lehet irigykedni.
-
Reaper
őstag
2 hónap kihagyás után tegnap megesett az idei első edzés, nem volt vészes, de 2 hónap alatt sikerül úgy elszoknom a mozgástól, hogy minden porcikám tiltakozott. Szerencsére a bemelegítés után már ment rendesen, de ugye egy súllyal lentebbről kellett kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest