Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3601) Csarlee válasza tomtrial (#3566) üzenetére


Csarlee
tag

Hmmm... Elgondolkoztam én is ezen a táborozósdin nyáron! Szerintettek melyiket érdemes inkább választani?

(#3602) gege71.hu válasza tomtrial (#3596) üzenetére


gege71.hu
addikt

szerintem egy bellel könnyebb a pistol. legalábbis nekem :)

(#3603) tomtrial válasza gege71.hu (#3602) üzenetére


tomtrial
tag

Éppen ezért lennék már kíváncsi Én is, hogy menne-e a 48al :D A tiéd nagyon szép!!!

Íme az én 2 belleseim: [link] Itt arra is kell figyelni, hogy rack-ben tartsd a "golyóid" :D ...

koxx: egy irányba ... hehe ez jó duma :D

[ Szerkesztve ]

(#3605) Krike válasza Csarlee (#3601) üzenetére


Krike
aktív tag

Nézd, az általam feltett táborba legalább 3 olyan SFG jön, aki ott volt tavaly. A hangulat adott lesz, egy edző tartja az edzést, a többi körbejár, és javít, ha kell. A másik tábort a tavalyi nevén hirdették meg, de csak Zsiga volt ott, ha jól tudom. Politikába nem szeretnék belemenni, remélem akármelyiket is választod, jól érzed majd magad. És 3571-nél Tomi is rájött, nem biztos, hogy jól választott.

[ Szerkesztve ]

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3606) Csarlee válasza Krike (#3605) üzenetére


Csarlee
tag

Hmmm... A Beast Tamer (kb, Fenevad Szelidítő) jól hangzik, az edzőket is ismerem legalább névről..
Na, majd meglátjuk, asszonynak valahogy be kell adni :) :) :)

(#3607) Krike válasza Csarlee (#3606) üzenetére


Krike
aktív tag

Én pl. viszem a családot nyaralni reggel, aztán lelépek edzőtábor, és vissza nyaralni :)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3608) Integra válasza Csarlee (#3606) üzenetére


Integra
titán

hát.. ha a gyurira ránézel majd, akkor megérted miért.. :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3609) tomtrial válasza Krike (#3605) üzenetére


tomtrial
tag

Annyira rájött Tomika, hogy már írt is a másik helyre, hogy storno!!! Remélem visszakapom a pénzem és megyek ebbe a táborba inkább!!! Valóban az tévesztett meg, hogy tök ugyanazon a néven futtatta a másik csapat a saját táborát ...

[ Szerkesztve ]

(#3610) kilinked


kilinked
csendes tag

Én azt furcsállom, hogy ugyanarra az időpontra szervezték a két tábort. Biztos lennének olyan elvakultak, akik mindkettőbe elmentek volna szívesen. Én kívülállóként (nem megyek egyik táborba sem) azt hiszem, hogy mindkét tábor jó móka lesz, szóval nagyon nem választhat rosszul az ember.

(#3611) WolfLenny válasza tomtrial (#3571) üzenetére


WolfLenny
senior tag

Szerintem meg ne érezd átverve magadat.

Én ha tehetném Balatonrendes táborba mennék. Amiért a tavalyi jó volt azok ott lesznek.

SZVSZ minőségi edzést inkább ott fogsz kapni, mondom úgy, hogy tavaly voltam a táborba.
Részben tudom miért lett két tábor, de nem tárgyalom itt ki.

(#3612) lorcsi


lorcsi
veterán

most olvasom a obisban, hogy 50x50-es gumilap (vörös és zöld szín)
2cm vtg 1300-1600 huf
a 4cm vtg 2000-2300 huf

[ Szerkesztve ]

(#3613) Sycrupol válasza Krike (#3605) üzenetére


Sycrupol
csendes tag

Kedves Krike - a hozzászólásaid alapján te is a lellei tábor szervezőjének tűnsz, vagy legalábbis királyi többesben fogalmazol velük. Viszont, ha szervező vagy, nem világos miért kell valótlanságokat állítanod.

A tavalyi táborban ugyanis 4 szervező volt, jómagam (Szigligeti Attila), Kovács Zsigmond, Darvas Rachel és Szalkai Gábor. Tavalyelőtt pedig Rachel-el kettesben kezdtük el a táborozás hagyományát. Így elmondható, hogy a tavalyi táborból 2-en lesznek az egyik helyen és a másik helyen is a szervezők közül.

Az sem igaz tényszerűen, hogy a feltüntetett emberek mind szervezők lennének - valóban részt vesznek és órákat is tartanak, de a szervezők idén is - tudtommal és Racheltől kapott információkból - Rachel és Gábor.

Az sem stimmel, hogy hozzátok mondjuk a nagyon nagy nevek miatt érdemes lemenni, hiszen akit kiemeltél - Csíky Ferenc SFG a barátom, kollégám és rendszeres munkatársam. A megegyezésünk alapján Ivánchich Anrdással - akiről szintén csak hasonló jókat tudok mondani - péntektől a mi táborunkban lesznek és tartanak Kettlebell Rehabot is, amely méltán híres program. Csak mi nem tüntettük fel őket szervezőként - mert ők meghívott előadók, akik emelik a táborunk fényét.

Kedves Tomtrial: sajnálattal hallom, ha átverve érzed magad. Egyáltalán nem állt ez szándékunkban - mint ahogy a táboros szakítás sem. Csak tavaly sikerült egy olyan mélypontot elérni szakmai munkában, amit már a saját klienseink kértek rajtunk számon, nyilván ez a szervezők között is konfliktusokat okozott, ezért úgy láttuk jónak, ha különválnak az útjaink.

Az első évektől kezdve a szervezés nagyon nagy részét vállalom magamra a táborokból, ezért elmondhatom, hogy idén nekünk már januárban megvolt a táborunk időpontja és a másik tábor csúszott rá hónapokkal később (április-május magasságában) arra az idősávra, amit mi már a Balaton északi partján (direkt azért, hogy ne legyen érdekkonfliktus) lefoglaltunk magunknak. Elhiheted mennyire voltunk boldogok a dologtól - de eszünk ágában sem volt ezt megtévesztésre felhasználni. Mit tudnánk tenni annak érdekében, hogy ez ne maradjon egy kellemetlen emlék? :)

A Dózison egyébként sem tüntetek fel soha semmilyen megtévesztő információt semmilyen tekintetben - nem is állna érdekemben. Csak a példa kedvéért, tetszőleges munkámra (kezdő csoport, tanfolyam, szeminárium) 100 %-os garanciát vállalok. Pont azért, mert annyira pofátlanul biztos vagyok benne, hogy az illető aki eljön elégedett lesz a szolgáltatással. Ha megtévesztenék, akkor ez egy nagyon veszteséges üzlet lenne :)

(#3614) Sycrupol válasza Krike (#3605) üzenetére


Sycrupol
csendes tag

Közben megtaláltam a személyes adatok között, hogy kit tisztelhetek benned :) Így már világos honnan a pontatlan információk, nyilván a Rachel/Gábor tanítványaként tőle hallottad ezeket. Viszont kérlek, ha egyszer valami bizonyíthatóan nem igaz (pl: amiket a fenti hsz-emben kifogásoltam), azokat ne terjeszd rólunk ilyen formában, mert rossz színben tüntet fel minket. Biztos vagyok benne, hogy nem szándékos volt, mint ahogy abban is, hogy a jövőben nem fog előfordulni, mert korrekt ember vagy :)

Így meg már azt is értem, miért azt a tábort javasolod mindenkinek :D Egyébként biztos vagyok benne, hogy mindkettő jó lesz és megtalálja a maga célközönségét!

[ Szerkesztve ]

(#3615) Tristis válasza Tristis (#3599) üzenetére


Tristis
őstag

Erre kérhetnék választ kedves kettlebell rajongók? Csak, hogy visszairányítsam a figyelmet a sportra ;]

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#3616) WolfLenny válasza Tristis (#3599) üzenetére


WolfLenny
senior tag

Szerintem a műanyag jobban tapad. Tehát egy snatch vagy clean-nél nem a legjobb választás.

Edzeni nem edzettem még műanyag fülüvel, de áruházakba kézbe fogtam. Hát nem győzött meg.

(#3617) Krike válasza Sycrupol (#3614) üzenetére


Krike
aktív tag

Kedves Sycrupol!

Nem állt szándékomban valótlanságokat állítani, nem tudtam, hogy te is az előző tábor szervezői között voltál. Az edzőim nem mondtak semmit sem ezekről a dolgokról, pusztán a tábort hirdették meg a csapatban, és én kitettem ide is, hátha valakit érdekel a dolog. Elnézést kérek tőled, tőletek, nem kívántam rosszat tenni, vagy mondani senkinek sem, csak mivel még nincsen kint a kettlebell.hu oldalon, ezért raktam ide is a tábor hirdetését. Írtam is a hezitáló "kollégának", hogy szerintem bármelyik tábort választja, biztosan jól fogja érezni magát.

Többit írom privátban.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3618) Krike válasza Tristis (#3615) üzenetére


Krike
aktív tag

Én is a szimpla, borítás mentes vasgolyót mondanám, és a padlóra valami védőszőnyeg, vagy puzzle szerű decathlonos cuccot. Nekem szintén 360 Gears Elite+ -ok vannak, és szeretem őket, ráadásul lerakva stabilabbak is, ha ezeken nyomod a fekvőtámaszt.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3619) tomtrial válasza WolfLenny (#3616) üzenetére


tomtrial
tag

Ahogy azt előttem Krike fórumtárs is említette, én is a 360 Gears Elite+ belleket ajánlanám. Szvsz nem érdemes ilyen gumírozott bellt vásárolni, a másik műanyag borításút pedig gyorsan verd ki a fejedből :D

Amit mág tudok ajánlani. Amikor itthon edzettem akkor én a bellek aljára ilyen IKEA-ban is kapható öntapadó filcet ragasztottam fel és ezzel óvtam a laminált padlót a karcolásoktól.

A kettlebell-t nem egy szezonra hanem egy életre kell vásárolni, hiszen ezek a golyók még akár az unokáid kezeiben is megfordulhatnak :) Ezért javasolnék valami sokkal jobb minőséget a te általad linkel 2 bellen kívül. Természeten ha az ár a legfontosabb akkor akár egy Spartan golyó is jó lehet ha kényelmes a haverodnak ... persze nem ez a műanyag kialakítású hanem a sima festett acélgolyó. Viszont a mostani 360 Gears Elite+ bellekk már nem olyan vészes áron kaphatóak a tactical shop-ban, és szerintem jobb minőséget is képviselnek. 360 Elite+ ... sőt úgy tudom hamarosan elérhető lesz a Military Grade verzió is szürke festésben .... na az is elég pöpecen fest. 360 MG Elite+

Remélem tudtam segíteni ...

(#3620) Tristis


Tristis
őstag

Köszi szépen, akkor összefogunk többen, és úgy vesszük az ajándékot meg a kis súlylökő fiúkának! :R

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#3621) tomtrial válasza Tristis (#3620) üzenetére


tomtrial
tag

Igazán nincs mit, sok sikert! Ha pedig átadtad neki akkor akár Te is kipróbálhatod, hátha megtetszik a sport :D

(#3622) harry válasza tomtrial (#3621) üzenetére


harry
veterán

Hát ha nem is a 20-as bogyóval ;] de amúgy mindenképp tudjuk javasolni.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3623) Tristis válasza harry (#3622) üzenetére


Tristis
őstag

Én még anno egy komplett, fasza kondigépet kértem. Ha kedvem van felszaladok, kicsit bökdösöm a súlyokat. Emellett heti egy úszás meg futkározok is vacsi előtt, ha érzem hogy sok energiám van. Nekem ez megteszi, de azért köszi srácok! Igazából az a lényeg, hogy az ember azt csinálja, ami megtetszett neki. Én életmentő vagyok-voltam néhány évet egyetemen (USA-ba), szóval én inkább ilyen villanó fóka-szerű vagyok :))

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#3624) harry válasza Tristis (#3623) üzenetére


harry
veterán

Igazából az egyik ok, amiért ajánljuk, mert elég sokrétű dolog :) Fejleszthető erőt, állóképességet, formálhatja a testet, javítja a stabilitást, koordinációt, stb. Használják küzdősportolók, kommandósok, kravmagások, vagy csak úgy magában is sokan belleznek. Szóval könnyű benne megtalálni azt, ami adott célokhoz kell, ezért javasoltuk, de persze, kinek-mi jön be.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3625) BajzáthA


BajzáthA
csendes tag

Ma álltam neki az ötszáz szakításnak dupla 24 kg-al. Végül 125 szakítás és 125 magasra húzás lett vegyesen elosztva. Utána jobbnak láttam megállni. Egyedül a bal felső hátam állt be. ( A testsúlyom 61-62 kg.) Nem vagyok csalódott az eredmény miatt..

(#3626) Integra válasza BajzáthA (#3625) üzenetére


Integra
titán

egy állat vagy.. :R

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#3627) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

1000 swingre megy valaki szombaton?

Én még nem vagyok rá készen. :P

⭐ Stella

(#3628) kilinked válasza radi8tor (#3627) üzenetére


kilinked
csendes tag

Hol lesz? Ki szervezi? Nyitott rendezvény, bárki mehet?

(#3629) radi8tor válasza kilinked (#3628) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hopp, most látom, hogy a jövő hét szombaton lesz. :B
Rákérdezek, hogy nyilvános-e.
Amúgy a helyszín: 360 Gym Lomb 1134 Bp. Lomb utca 34

⭐ Stella

(#3630) Krike


Krike
aktív tag

És van egy ilyen trepnyák is: [link]

[ Szerkesztve ]

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3631) Krike válasza radi8tor (#3629) üzenetére


Krike
aktív tag

Vicces, mert 1000 swing-et halasztottak jövő hétre a thor gym-ben is ;)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3632) harry válasza radi8tor (#3627) üzenetére


harry
veterán

Miért nincs az ilyen eseményeknek nagyobb hírverése :F Bár ha nem public, akkor érthető, noha a legtöbb helyen van 1 alkalmas fizetési lehetőség.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3633) Krike válasza harry (#3632) üzenetére


Krike
aktív tag

Van hírverés, de többnyire a faccse a fórum :)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3634) radi8tor válasza kilinked (#3628) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Publikus, bárki által látogatható ez a rendezvény:

Időpont: 2013. június 8. 10.00
Helyszín: 360 Gym Lomb 1134 Bp. Lomb utca 34
Link: http://doodle.com/cpwxq6krkz46dca3
Fenti linken kell névvel jelentkezni.

⭐ Stella

(#3635) harry válasza Krike (#3633) üzenetére


harry
veterán

Talán Lakatost, és Tacticalt követem, de mindent nem tudok / nem akarok, ott a kettlebell.hu, nem lenne rossz oda is kiírni az ilyen eseményeket, mert számomra örvendetes, hogy van thor gym verseny, meg itt is egy sportnap, egyik és másik tábor, csak épp a hivatalos oldalon nem szerepel egyik sem...

Úgy általában véve, jót tenne a sportnak, és az azzal kapcsolatos közéletnek, ha többekhez eljutnának ezek a hírek, és mint központi oldal, ennél mi más megoldás lenne kézenfekvőbb. Nem tudom, hogy azt ki tartja karban, ott okoz-e nehézséget, vagy a szervezőkben fel sem merül, hogy ezt publikálják, de szerintem nagyon is jó lenne, sőt, kéne.
(Mod: áh, mint szeminárium szerepel a két tábor, ez akkor rendben is van, de talán a "kisebb" események is felkerülhetnének).

Természetesen más, ha valami kis házi bajnokság van, néha nálunk is van challenge, és akkor 1000 swing, fél óra snatch, stb, de az egy normál edzés keretében van, nem pedig külön szervezett alkalom, amire mást is várnak.

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3636) Krike válasza harry (#3635) üzenetére


Krike
aktív tag

Teljesen egyetértek az érveiddel, de ezt akkor kzpontilag kell koordinálni megint, ergo go to Lakatos Peti.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3637) harry válasza Krike (#3636) üzenetére


harry
veterán

Attól függ, hol áll meg a dolog, pl. ha a szervezők nem keresik meg az oldalt (vagy L. Petit), akkor ő(k) persze, hogy nem tudják kirakni az oldalra.
Fordított esetben bonyolultabb lehet, de erre nincs rálátásom, találgatni meg nem akarok.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3638) harry válasza Csarlee (#3551) üzenetére


harry
veterán

Ma át is vettem a 24-es Spartan golyót, végre van ekkora méretben is saját bellem :)

Eddig ugye egy 20-as golyó volt, szintén ilyen típus, de ennél is, a füle nekem pont jó, nem túl magas, nem túl vékony, de nem is a legalacsonyabb tömzsi. Fül felületkezelése szintén rendben, de majd lehet igazítok rajta (a másikat is kicsit megcsiszoltam nemsokkal vásárlás után, de amúgy használható így is, tehát nem sorjás vagy rücskös, vagy hasonló). A golyó felülete kicsit érdesebb / rücskösebb, de az mindegy is.

És igen, az alja ugyanolyan hepe-hupás, noha nem kell hatalmas dolgokra gondolni, megállt a buszon is menet közben, nem dől el, viszont fekvőtámaszt nem biztos, hogy szívesen csinálnék rajta. Vagy, az már egy kicsit magasabb szint ;]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3639) Krike válasza harry (#3637) üzenetére


Krike
aktív tag

A budaörsi sport feszt megjelent a hivatalos oldalon is: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586285568060259&set=a.416912778330873.91589.411245718897579&type=1

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3640) Woodslave


Woodslave
nagyúr

van egy 16-os bellem, ha csak a kondicionalas célom, heti két alkalommal milyen "edzéstervet" kellene csinalnom?

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#3641) Sycrupol válasza Krike (#3631) üzenetére


Sycrupol
csendes tag

A Thor Gym-es halasztás oka prózai: mi akarjuk felavatni a Thor külső helyszíni részét, ám a héten úgy nézett ki az időjárás nem engedi (azért elég hideg, szeles és esős volt pénteken is, bár a meteor rosszabbat jósolt). Így toltuk 1 héttel.

Ez open rendezvény, bárki csatlakozhat (1000 forint), bár kétségtelenül főleg a saját embereim között hirdettem és hirdetem ezeket. Nem panaszkodom így is leszünk most vagy 20-an (mint szinte mindig), de szívesen látunk külsősöket is. A remek hangulat az avatás és a csapat miatt is garantált, eddig még senki nem csalódott, aki lejött :-) Jelentkezés nálam - e-mailben: attila@kettlebelldozis.hu

Egyébként én is szinte csak a FB-on hirdetek, megint csak prózai okokból - időhiány. Viszont aki értesülni akar hasonlókról, az kövesse nyugodtan a csoportot - nem csak rendezvények... rengeteg hasznos infót is igyekszem megosztani.

[link]

Linkesítettem.

[ Módosította: koxx ]

(#3642) Sycrupol válasza harry (#3637) üzenetére


Sycrupol
csendes tag

Ez általában úgy megy (a részemről), hogy a kisebb rendezvényeket (pl: 1000 swing) elsősorban, ám nem kizárólag a saját embereimnek szervezem. Értsd nem tervezek nekik nagy hírverést, de barátokat, ismerősöket, rokonokat így is mindig le szoktak hozni, tehát szép kis csapat gyűlik össze.

A tábor teljesen más tészta, arról a Péter is pontosan tud, mivel ő engedélyezi ezeket, illetve intézi a honlapra való felkerülését közvetetten. Viszont nem gondolom, hogy a Kettlebell Hungary feladata kéne legyen ezeknek a marketingje, azt mindenki intézze maga. Persze értem a te álláspontod is :)

Csak azt tudom mondani, hogy érdemes követni 1-2 csoportot, én például rendszeresen megosztom mások értékesnek ítélt (nyilván szubjektíve) rendezvényeit is. Pont a sportélet fejlesztése miatt. Linket lásd fenn a másik hozzászólásomban :)

(#3643) Krike válasza Sycrupol (#3641) üzenetére


Krike
aktív tag

Meg kellene próbálnom 20 kg-val, mert 16-al megcsináltam egy óra alatt 5 hónaposan. Csak pont akkor lesz anya hollandiában, és a kölkökre is vigyázni kell, meg akkor lesz a főzde feszt is ;)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#3644) Dozie


Dozie
csendes tag

Hello!

RKC MG 24 Kg-os bellet keresek! Bocs, nem találtam az adok-veszek topicnál ilyet!

Üdv.

(#3645) whatnot


whatnot
őstag

20kg-os golyót tervezek beszerezni.
Jelenleg boltban elite black-et lehet beszerezni (azt is már szűkösen, tacticalban pl. nincs).
Első otthoni golyóm egy silver elite 12kg és szeretem a fogását, nincs ilyen valahol 20kilós kivitelben? (A tenyerem nem izzadós, szóval nekem nem csúszik, viszont a lakk szépen kíméli a kezemet, az elite blackről meg nincs tapasztalatom...)

[ Szerkesztve ]

(#3646) harry válasza whatnot (#3645) üzenetére


harry
veterán

Amennyire én tudom, a Silver - Black között a fül kialakításában nincs (?) különbség, és bár talán nem az a fényes kalapácslakk van rajta, de annak is hasonlóan sima, gondolom porfestett felülete van.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3647) whatnot


whatnot
őstag

Valaki tud boltot, ahol van raktáron 360gears elite+ black 20kg kettlebell?

Egy webáruház két napja behazudta, hogy nekik van, bankkártyás fizetést követően meg hipp-hopp kiderült, hogy még sincs, viszont van csodás (fostalicska minőségű) deka barbell súlyuk. (A bolt immáron felkerült a tiltólistámra.)

(#3648) lorcsi válasza whatnot (#3647) üzenetére


lorcsi
veterán

leszedték a pénzt is?

apródon van fent egy csomó súly

(#3649) harry válasza whatnot (#3647) üzenetére


harry
veterán

Én eleve kevés helyet ismerek, ahol árulnak, Tacticalban most nincs (azért megérhet egy telefont, hogy mikor lesz), itt meg nem látom a raktárkészletet, de a legtöbb webshop esetén nincsenek raktáron a cuccok, de egy telefont megér: [link], [link], [link]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#3650) whatnot válasza lorcsi (#3648) üzenetére


whatnot
őstag

Már vissza is küldték.
De kicsit nehezen hiszem el, hogy pont most szombatról hétfőre esett neki mindenki pont 20kilós kettlebellt rendelni ebből a típusból.

Amúgy jah, aprók. Láttam is a silver szériából, ami nekem tetszett, csak hát Győrben.

@harry: 3 linkelt bolt közül az egyik művelte a fent leírtat. Amúgy mindhármat néztem, egyelőre csak az egyiket kérdeztem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.