Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4320) harry válasza Ájvé (#4319) üzenetére


harry
veterán

Majd ha csinálsz ennyit meglátod :-P Le nem szedte, csak vízhólyag lett rajta, hiszen persze annyira nem tépi, mint egy snatch, de azért valamelyest mozog, dörzsölődik. A bal kezemen a kisujjam alsó harmada, a jobb kezemen a gyűrűsujjam alatt a nyerem, ha egész pontos akarok lenni. Pont azok a részek, ahol már kisebb a szorítás, tud egy kicsit mozogni a golyó, mert pl. mutató/középső ujjnál meglehetősen stabilan fogom, noha a felső holtponton nem mindig szoktam olyan nagyon erősen szorítani. Múltkor talán az ezres swingnél jött elő még ilyen, amúgy nyilván nem szokta bántani a tenyeremet, szóval sok kell ahhoz (legfeljebb akkor, ha kis fülű golyóval csinálok kétkezeset, de ott meg az ujjam külső részét dörzsöli, az más téma).

Snatch: most az egy dolog, hogy hajlamos kisebb súlynál lazítani a technikán, de akkor is könnyebb, mert nagy súlynál hiába figyelsz, ha nincs hozzá erő / technika, csak rángatás lesz belőle. Amúgy remek rávezető a high-pull, ami meg nem sokkal bonyolultabb egy egykezes swingnél, a könyökre kell figyelni, és ezt lehet gyakorolni normál súllyal is. Innen már csak egy kis plusz lendület, meg egy karnyújtás.

Snatch hónapban van olyan, hogy egy hét után már megfárad a tenyér, de szerencsére pár nap alatt tud azért nagyjából regenerálódni, tehát jellemzően hétfő és szerda zúzás, hétvége pihi, hétfőn mehet ismét. Persze hó végére már néha vannak nehézségek :D De volt más olyan, hogy teszt után sem volt különösebb baja, pl. a 28-as sem szedte szét, csak éreztem, hogy már húzza és terheli.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.