Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
-
vendingo
veterán
válasz sticky35 #174555 üzenetére
Fertőd biztosan esélyes, a Fertő meg csak bevállalás kérdése. Ha ismerős vagy a környéken, akkor nem a kijelölt határon mész át.
Sopronból indulva a páneuropai pikniknél a B13-as út szerintem nincs ellenőrizve. Visszafele pamhagennél nem vagyok járatos, de szerintem ott is van valami kiskapu.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
xy.zsolt
őstag
Egyedül a fertőújlaki bringás határ az amit a covid alatt sem őriztek....gondoltam ma kimegyek arra megnézem mi van, de olyan erős pofaszél fújt, hogy gondoltam menjen akinek két anyja van Pomogy, Kópháza, Páneurópai piknik, Fertőrákos, Harka, Ágfalva, Brennberg biztosan ellenőrzött...covid alatt mindnél próbálkoztam. Mikor jönnétek? Addig talán kiderítem a tényleges szitut
Ki menni bármelyiken ki lehet, de vissza Fertőújlaknál kell jönni...ha lehet[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Khelben
nagyúr
Attól függ, hol laksz. Ha az osztrák határtól 30 km-re van a cím a lakcímkártyádon, akkor átmehetsz. De akkor is csak a nyitva lévő átkelőkön, Pamhagennél és StMargarethennél. Ez utóbbi miatt olyan 6 km plusz az eredeti Fertő-körhöz képest. Ha viszont messzebb laksz az osztrák határtól, mint 30 km, akkor hivatalosan nem jöhetsz vissza karantén nélkül. Kishatárokat lezárták betontömbökkel, de nem tudom, mennyire ellenőrzik. Itt nálunk tavasszal egyszer láttam egy rendőrautót a lezárás alatt.
-
xy.zsolt
őstag
válasz sticky35 #174568 üzenetére
Ma pont Röjtökmuzsajnál tekertem Arra azért készülj, hogy itt sem simák az utak, nem potyára járunk át Ausztriába tekerni
Erről jut eszembe...az egyik vesekőleverős szakaszon tekertem és jól vizsgázott a 3M matricával a computer alá Gopro csatlakozóhoz rögzített lámpám/villogóm....meg sem moccant
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Csak pár tipp:
Sopron belváros + Lőverek Sörházdombi kilátó, Károly kilátó, Várhely Kilátó, Újhermes Magas-bérc kilátó,
Fertőd kastély + Sarród utáni tájvédelmi körzet.
Fertőrákos kőfejtő, Mithras szentéj + Páneurópai piknik emlékhely.
(ha Fertőrákoson jársz akkor a Kovács kocsmában a sült hekk-ket muszáj megkóstolni ....esélyes, hogy sehol máshol nem fog ezután úgy ízleni a hekk )
Nagycenk, kastély
Kőszeg sincs vállalhatatlanul messze...szerintem[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Röjtökmuzsajról megy egy út egyenesen Fertőhomokra. Az viszonylag kis forgalmú, bár vannak kátyús részei. Fertőhomokról elmehettek kelet felé Fertőd-Sarród-Fertőújlak útvonalon bicikliúton és mellékutakon. Itt szoktak lenni szürkemarhák, bivalyok meg sok madár. Naplementében a legjobb. Röjtökmuzsajról lehet menni egyenesen Fertőszentmiklósra is, de az az út elég keskeny és forgalmas, én nem szeretem.
Fertőhomokról nyugat felé Balfon keresztül el lehet jutni Fertőrákosra és a lepusztított Fertő-partra. LE van zárva minden, szóval nem tudom, mennyire érdemes, de a Fertő tavat csak itt lehet közelről látni. Balftól mehettek fenn a dombok között a bicikliúton, ki van táblázva.
De lehet menni a rendes úton is, itt csak reggel meg délután van nagyobb forgalom, napközben elviselhető. Meg mivel egy autó széles az út, úgyse tudnak gyorsan menni (csak a hülyék...) A páneurópai piknik emlékhelyet nemrég újították fel, azt is meg lehet nézni.Sopronba bejutni van több lehetőség, Fertőrákosról bicikliúton, de ez részben földút, nem aszfalt, outival nem az igazi. [link] Én inkább Balfról szoktam vagy a Szárhalmi erdőn keresztül, utóbbiban van egy kis szint is meg kátyús szakasz is, de gyorsan menni úgyse lehet. A városban körül lehet nézni, biciklizni annyira nem élmény, kevés a bicikliút és az is keskeny meg forgalmas.
Sopronon túl a kedvencem Asztalfő, oda erdészeti aszfaltút visz fel, forgalom nélkül. Csak Görbehalomig kell eljutni, de azon az úton is viszonylag kicsi a forgalom. [link]
Ha szerettek mászni, akkor fel lehet menni Hermesre a Magasbérc kilátóhoz vagy Muckra a Panoráma úton, utóbbi szintén le van zárva az autók elől. Muckról meg le lehet gurulni a Károly kilátóhoz, de itt már járnak néha autók is.Dél felé csak egy értelmes célpontot ismerek, a nicki gátat, oda is viszonylag kis forgalmú utakon lehet menni. Kár, hogy most jöttök, ha nyitva lenne a határ, tudnék még pár száz lehetőséget írni
-
sticky35
tag
Köszönöm Khelben a részletes útvonalakat, próbáltunk párat bejárni belőlük:
Első nap később értünk a szállásra mint terveztem, csak délután fél öt körül tudtunk elindulni, megcéloztuk a naplememtés szürkemarhákat. Fertődön megálltunk kicsit a kastélynál, onnan vitt egy jó kis bringaút észak felé, gondoltam az irány nagyjából stimmel, menjünk ezen. Nyárligetnél néztem a térképre, láttam hogy ez kicsit fére visz, a pénzváltónal beknyarodtunk egy murvás útra nyugat felé, azon folytattuk tovább. Ezen volt egy sáros rész amin egy döngölt keréknyom vitt keresztül, persze pont akkor jött szembe egy autó, lehúzódtam a dagonyába, gondoltam jobb ha elmegy gyorsan, akkor láttam hogy az utó is lehúzódik a sárba, majdnem elakadt szerencsétlen osztrák nyudíjas papa, de azért ki tudott jönni. Furcsa volt ez a hozzállás egy autóstól.:) Itt volt egy rövid földutas rész míg elértük az aszfaltot Fertőújlak felé de nem volt vészes. A nádasnál kinn voltak a szürkemarhák, itt megálltunk nézelődni, nagyon békés volt a táj.
Visszafelé már Sarród felé mentünk, még sötétedés előtt simán visszaértük a szállásra.Második nap megcéloztuk a Páneurópai piknik emlékhelyet, nem nagyon variáltuk az útvonalat, csak a jelzett kerékpárúton mentünk Fertőrákosra, onnan tovább az emlékhelyre. A bicikliút a szőlődombokon vitt keresztül enyhe lejtőkkel és emelkedőkkel, kb 10-20 méterenként nagy bogárrajokkal. Először azt hittem muslicák, de a szőlődomb után meg tudtam őket jobban is nézni, mert mindenünk csupa bogár volt, inkább valami szárnyashangyáknak tüntek. Szemüveg nagyon ajánlott és csak az orron lélegezni, különben megvan az ebéd is útközben.:) Az emlékhely furcsa érzés volt most hogy működött a "határzár", egészen nosztalgikus hangulatba kerültem, igaz volt amit kiírtak, "Európa itt kezdődik", csak még mindig a határ túloldalán...
Visszafelé megálltunk a Kovács kocsmában hekkezni ahogy xy.zsolt ajánlotta, tényleg megérte, még barátnőm is megette panírrral bőröstül, pedig azt máshol mindig meghagyja.:) Megkósoltuk a hugót is ami valami helyi specialitás lehet, utána láttam máshol is, bodzaszörpös fröcs citrommal, finom.Harmadik nap lett volna a tervek szerint a legjobb, Sopron Lövérek és onnan megnézni pár környező csúcsot. Enyhe emelkedő Görbehalomra és ott jobbra a bányászati múzeumnál be az erdőbe, itt kezdett el barátnöm durcizni hogy hideg van (hajnalban még esett, tényleg hűvös volt, de három réteg ruha volt rajta), feltörte a nyereg a fenekét, nincs kedve tekerni. Azért az erdészeti út végéig elmentük Asztalfő felé, de hiába győzködtem hogy visszafelé még nézzük meg a Hermest, megmakacsolta magát. Egy kis megállóval a tónál visszagurultunk Görbehalomra, itt ki van táblázva egy étterem a bányamúzeum melletti meredek zsákutcában, feltekertünk, de étterem sehol. Épp kint volt a kapuja előtt egy helyi öreg, kérdeztem hol az étterem, mondta hogy még az úton feljebb három utcával, de menjünk át a kertjén, így nem kell az úton is feltekernünk a meredeket, köszönjük neki. Így már meglett az étterem, finom volt a kacsás előétel meg a pizza, de annyira nem hogy barátnőmet rá tudjam beszélni hogy legalább a Muckot nézzük meg lefelé menet, szóval az is kimaradt, inkább a Harrer cukrászdára volt kíváncsi, oda gurultunk el, süti+fagyi, aztán irány a szállás.
Ezután már még kevesebbet mentünk, negyedik nap megnéztük Nagycenket Nagylózson keresztül, ahova egy földút vezet, ami most az autópálya építés miatt le volt zárva, de azért mentünk tovább rajta. Szombaton nem ment a munka, csak a biztonsági őr volt ott, de épp mikor arra mentünk, állt be a haverja egy Passattal "tankolni". Mi nem zavartuk meg őket és ők sem dobták el a kannákat hogy visszafordítsanak. Nagylózsról az új autópálya nyomvonal mellett egy nagyon szép kis út megy Peresztegre, onnan pedig egy széles bicikliút Nagycenkre a kastélyhoz. Innen mentünk tovább Hidegségre, aztán Hegykőre a Tornácosba ebédelni. Kívülől azt hittem egy sima csárda, de aztán láttam hogy feljebb pozicionálják magukat, de legalább rendes adagot adtak, még másnap reggel sem voltam éhes.:)
Vasárnapra esőt mondtak, ezért nem terveztünk semmit aznapra. Persze eső nem volt, de már csak sétáltunk, aztán irány haza.
Köszönöm az útvonalajánlatokat, szép helyeken tekertünk, élvezetes volt ez a néhány nap. Még nem vetettük el a Fertő-tavi kört sem, ha idén még lesz jó idő és a határon is át lehet menni, akkor mindenképpen visszamegyünk.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz sticky35 #175214 üzenetére
Örülök, hogy szuper lett az itt lét. Szerencsére rendes, jóravaló emberek élnek erre, a táj szép, a kajáldák is rendben vannak....szeretek itt élni Hegykőn, na Annak külön örülök, hogy ti is megtapasztaltátok, hogy annyi ember nem tévedhet a Kovács kocsmás hekk-kel....nem túloztam (ahogy soha sem)....csak az a baj vele, hogy ezután már sehol sem fog így izleni Ha egyszer úgy jöttök, hogy nyitva számotokra is a határ akkor ahogy már előttem is említették még több szuper hely vár felfedezésre a "környéken", nem "csak" a Fertő kör.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz sticky35 #175236 üzenetére
Mivel írtad, hogy adott a szállásotok nem is ajánlottam Hegykőt....legközelebb. Itt több a szálláshely, tavasztól tél elejéig több a külföldi és hazai turista mint a helyi lakos....ha nincs covid. Nyáron 2 hetente rendezvények vannak, érdemes ezekhez igazítva is foglalni. Pl szüleim 8 éve költöztek ide, de anyu még most is úgy érzi mintha nonstop nyaralna
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz sticky35 #178065 üzenetére
Kutya, gyerek közelében én szinte mindig úgy megyek, hogy ha kiugrik elém meg tudjak állni.
Amúgy csengess nyugodtan ha valaki nem figyel, azért van.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ggeleven
őstag
Én is próbálok full visszalassítani, bár nagyon utálok nem lendületesen haladni és bizony csengetek, kiabálok előtte, ha látom, hogy nagyon figyelmetlenek. Az nem zavar, hogy megijed vagy összerezzen. Ráadásul ha bunkó, akkor még emlékezetem arra is finoman, hogy egy bicikliúton ténfereg és húzzon máshova. Mondjuk forgalmas részen ez elég idegörlő.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
parandroid
félisten
Mindenképpen csengess. Németek konkrétan elvárják, meg is sértődik, némelyik be is szól, ha anélkül mész el mellette, úgyhogy én is felfogattam egy csengőt a stucnira. Amúgy muszáj óvatosnak lenni, ezért utálom én is a bringautakat, edzés jelleggel csak akkor lehet rajta haladni, ha a kutya se (na, ez most különösen igaz) jár arra. Amúgy szabályosan 30 fölött nem is mehetnél rajta elvileg. Más kérdés, hogy ilyenkor gyakran a fele is sok. Kutyatulajdonosok nagy része is meglepődik, hogy a kutyája hogyan reagál a biciklire, abszolut nem értik, hogyan mozog, ráadásul nagyon sok kutya fél is tőle, ezért támadja. Én az enyémeket mindig megfogom, vagy leültetem magam mellett, ha bicikli jön, pedig ezeken egy rutinosabb bringás úgy gázolna át, hogy csak zökken egyet. Gyerek egyébként ugyanez pepitában, lézengő nyugdíjas meg még rosszabb. Annál már csak ami rosszabb, az a lézengő nyugdíjas nordic walking stickkel, mijdig halálfélelmem van, hogy addig hadonászik vele, hogy bedugja a küllők közé (elég, hogy megvakarja az orrát, a bot máris kint van mellette 1,5 méterre). Na, ennél már tényleg csak egy dolog van veszélyesebb, a pedeleces nyugdíjas - amerre néz, arra megy alatta a technika, márpedig az a 200 watt kicseszett sok nekik. Nem véletlenül kedvenc kiegészítőjük a visszapillantó tükör. Hallja, hogy jössz, hátranéz a válla fölött, már irányt is váltott 45 fokban balra.
Szóval muszáj más helyett is óvatosnak lenni, ha nem egyedül vagy az úton, ismeretlenül senkiben nem lehet megbízni.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Szakbarbár
aktív tag
Elém már sajnos szaladt ki kisgyerek is és elütöttem, de szerencsére nem történt komolyabb baj, de nem kívánom azt az érzést senkinek sem. Azóta gyerek/kutya mellett csakis lépésben a lehető legmesszebb megyek el.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
xy.zsolt
őstag
válasz sticky35 #179530 üzenetére
A legjobb amit e téren láttam mikor két messzebb lévő fatörzs köré tesznek egy hosszú pórázt (így lesz egy fix körpálya) majd rárögzítik a pórázhoz a blökit...eléje 1méterrel a pórázra rögzítenek valamit amit nagyon akar aztán mehet az üldözés
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
válasz sticky35 #179527 üzenetére
Ma én is találkoztam kutyással. Bicikliúton tekertem, majd egyszer csak egy kutyus szépen kezdett átsétálni az úton. Gazdája 5 m-es pórázon engedte és persze más irányba nézett
Gondolkoztam átmegyek a pórázon, mondván nem odafigyeltem (ahogy ő is tette), de inkább megálltam. Nem szóltam semmit, gazdi elnézést kértEgyébként én nem tudom mi volt ma, de ennyi szabálytalankodót nem láttam idén egész évben, mint ma.
#179491 6030D: Na ezt nem tudtam, jó dolog az elektromos. Egyetértek azzal amit írsz, nem hiszem, hogy városi használaton kívül értelme lenne az auto. váltásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sticky35 #179586 üzenetére
Az a szemüveg nagyon ott lesz egyszer ha lejön majd halandó pénztárcájának szintjére.
ZolkoW...nekik sem öröm és kacagás az élet, sokan a túlélésért küszködnek...aztán ha elterjed a gyártóknál a direkt értékesítés, le is húzhatják a rolót, marad a szerviz...bár az alkatrészforgalmazás csak megmarad.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bringasisti
őstag
válasz sticky35 #179842 üzenetére
A műholt 4 jelet sugároz mert a légkör befolyásolja a jel terjedését. Mezei készülék fog két jelet , így kompenzálják a légkör furcsaságot. Ha fizetsz mint egy geodéziai műszer akkor 3 jel, ha katona vagy akkor 4+ titkos. Egy telefon tud 3 rendszert így összejön 7-9 hold ami műhold nézet esetén lehet látni milyen pontos ha vidéken kialsz a házad teraszára mikor nincs elektromos szmog + földi adók jele
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
Toobee
veterán
válasz sticky35 #181106 üzenetére
Kérdés melyik boltos mondja? Aki csak ugatja a szakmát? Legutóbb voltam egy helyen, közel volt a munkahelyhez. Nagy sarazás után telement a bovdenház kosszal, fos lett a váltásom. Mondtam neki mi a helyzet, azt mondta ezek a régi szettek ilyenek, nem tud mit kezdeni vele. Kértem cserélje ki a bovdent házzal együtt, azt mondta attól se lesz jobb. Elvittem másik helyre, 2 óra alatt készen voltak mindennel, úgy működik most a váltásom kis túlzással, mintha új lenne.
-
jjeahh
nagyúr
válasz sticky35 #181106 üzenetére
Sok tapasztalatom nincs, de esélyes, hogy a szerelő jobban jár, ha kónuszost veszel. Nálunk is a helyi boltban a szerelő srác kizárólag Shimano agyakkal dolgozik, ezért nem nála fűzettem kereket. Szerény tapasztalataim szerint a Shimano csapágyak semmivel nem bírnak többet, mint az iparik, cserébe ha tönkremegy, vehetsz új agyat és fűzetheted újra a kereket, ha jól sejtem, mert a csapágyház maga az agy. Iparisban ha egy csapágy tönkremegy, veszel egy 6 eurós SKF-et, kicseréled és gurulsz tovább. Nem véletlenül gyárt öz összes nagy név (DT, Fulcrum, Mavic, meg az összes többi a Shimanot kivéve) iparis agyakat.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sticky35 #181958 üzenetére
Örülök,hogy tetszett,jó közeli hely itt a sötét télben bóklászni.
maximillian4...én is sokat költöttem volna már ha nem egyengetek,könnyen hajlít6ó anyag az.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
FerNandor
őstag
válasz sticky35 #184535 üzenetére
Nagy őszes szakáll, hosszú őszes haj kis bütyökbe fogva a tarkó fölött, kitetovált karokkal. És, miközben csapatsz az ösvényen, egyik kezedben capuccinót szürcsölsz.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
rétisün
veterán
válasz sticky35 #184521 üzenetére
én ezért rendeltem mindig olyankor, amikor raktáron volt a megkívánt bringa
amúgy ez hogyan van, a pénzt előre levonják ilyenkor, vagy csak zárolják a számlán, vagy hogyvanez?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sticky35 #184964 üzenetére
XC XC XC XC XC XC XC XC ... Amúgy meg milyen bringa az amely kormányára még csengőt sem lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
első koskormányos gép? Nekem hónapokig eltartott, mire kezdett alábbhagyni a rettegés, ha egy autó haladt el mellettem. Eleinte fel se merült, hogy akkor igyak kulacsból, ha épp előznek, stb.. Magyarul erősen megszokás kérdése, én adnék időt neki.
Ja, csengőből van egy (elég béna hangú, de legalább csengő) felgumizós BBB, az megy nálam a bandázs legbelső végéhez valahova. Annál beljebb lámpa van, meg a kormánytáska pántja, szóval ott útban lenne. Tetőn szállításhoz meg le szoktam venni mindent, ami nincs odacsavarozva.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
tacto
aktív tag
Ez csak megszokás kérdése, főleg, ha tetszik a gép, nehogy feladd, mind városban, mind terepen egyre jobb, majd nagyon jó lesz. Szerintem. Én feladtam a csengőt, pedig próbálkoztam vele egy időben. Elvileg nem kötelező sportgépre (?), bár az oútim inkább városi, a másik meg épp sárvédós gravel.
-
kenguru99
senior tag
"Egyébként koskormányra hova tesztek csengőt?"
https://youtu.be/_ldA4C7pbPA
"mind terepen mind városban sokkal irányíthatóbb gépre lenne szükségem mint amit a koskormány+hasalós pozíció kiad."
Nekem is gravel bringám van de én gyakorlatilag, kényelmes országútinak használom. Szerintem nem való terepre a koskormány, akármekkora divat is most. És városi forgalomban is igencsak szokni kell. Ez az első koskormányos bringám. Az első pár kör után egyértelműen az volt a véleményem, hogy eladom, meg is hirdettem. Most már ki merem jelenteni, hogy szeretem. De most is azt mondom, hogy terepre nem való, max sima földútra. -
parandroid
félisten
Én a stucnira tettem egy cateye csengőt. Próbáltam többféle mini, meg hidden vackot, ordító (sic!) a különbség. Ennek ilyen befűzöm-és-tekerem felfogatása van, gyakorlatilag bármire rögzíthető. Az új gépen nem tudom még, hova teszem, ez sokkal aerobb, de valamit muszáj sajnos kitalálni, az elektronyuggerek igénylik (‘mit kiabál, nincs csengője?!?’). Ja, az xc-n meg gyakorlatilqg nincs stucni, csak egy átfordító, feljön a villanyak, és gyakorlatilag annak van nekiszorítva a kormány elölről.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz sticky35 #184974 üzenetére
Ott is próbáltam, de engem zavart, utána került a stucnira. Furán néz ki, de ott volt a legkevésbé útban, mind praktikusan, mind a szemnek (a garmin fejegység ez elé lógott be középre, a kormány előtt).
Gyorsan felcsattintottam megint, de most ugye a görgőn van a bicaj...p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest