Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:52

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19814) coqito


coqito
tag

Olyanban kérném segítségeteket illetve először csak véleményeteket, hogy van nekem egy pár éves gazdaságos madaras tecsós bringám. Na most a fék már cserélve van rajta nagyon jól fog. Váltó eredeti de vált rendesen igazából használható. Első kerék hibátlan talán zsirzás ráfér de amúgy nem lötyög nincs bent 8-as szóval használható. Hátsó kerék viszont viszonylag nagy nyolcas és a tengelye kicsit görbe. Hajtókar cserélve volt pedál használható fém pedál. Lánc nyúlott valamennyire de ha rábólintotok a dologra akkor úgyis cserés lesz.

Na most amit szeretnék az a Kelly's Magnus mellé egy országúti bicó. Nem kell semmi extrára gondolni csak tudjak vele haladni stb. Na most akkor a kérdés: Szerintetek erre a kis acélvázas csodára ha hátsó kerékbe agyat cserélek és becentíroztatom rárakom az maxxis aszfaltgumit, veszek bele egy monoblokkot és veszek rá egy normálisabb kormányt akkor az megéri nekem? :D

Oké a kérdés furcsa de most nincs nagy pénzem egy országutira de velencei tó körözésre meg ilyen aszfaltos kerékpározásokra edzésre jó lenne ez, vagy fölöslegesen sok kiadás lenne már erre. Főleg a hátsó kerékkel vagyok bajba hogy érdemes -e belé új tengelyt vennem centríroztatni és csapágyazni és visszarakni, vagy újat kéne boltolnom. Mert látom Én is hogy ez nem túl nagy minőségű hátsó kerék de most a fő erő a kérdésben.

Válaszotokat előre is nagyonszépen köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.