Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
üzenetére
Ja, nem volt szándékomban téríteni, hogy márpedig mindenki vegyen Flair-t. Csak azt mondom, hogy napi szinten egy vagy két alkalommal használom bő fél éve és szeretem. Persze én csak kettőt húzok vele/alkalom, nyilván, ha 4-6 kell gyors egymásutánban, az már kis diszkomfort érzést válthat ki.
Volt egy Flair-hullám nem is oly rég itt a fórumon is, most kicsit elült.
A lényeg, hogy mindenki a saját igényeihez, tudásához és főleg pénztárcájához mérten választ gépet. És annak ellenére, hogy szeretem a Flairt, az utódja nagy valószínűség szerint pumpás lesz.(#95022) koxx : az R58 fent van nálam a listán, mint potenciális utód és bár még nem dőlt el semmi, mostanság a tesztek, videók, egyéb benyomások hatására inkább a Lelit Bianca felé hajlok.
A karos vonal tetszik, de ha azt ki akarnám maxolni, a Strietman lenne a befutó, viszont a forint-euro árfolyam elment kirándulni, meg még a Kalmár-féle nyomásmérő is kéne hozzá... ezek összessége már igen messzire sodorja tőlem ez a kis karost.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest