Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
thomasrc
üzenetére
Nem bírom ki, hogy ne írjam le...Én rommá tuningolt Silviát használok itthon, Lelit Annát a cégnél. Tehát nap mint nap, mind a kettőt használom. Ezt itt kevesen mondhatják el magukról. Mai viszonyok között, ismerve elvárásaimat én itthonra Lelit Glendát vennék. Nem silviát, nem is kávéstársadalom ladáját, hanem egy glendát.
Tudod mit? Vedd meg a glendát és elcseréljük az én silviámra.Ezeket hozta ma a futár. A svédországi szállítmányom késik (karácsonyra nem jön haza), így kénytelen voltam a kávétársaságtól rendelni.

November 15.-i pörkölés. Imádom ennek a pörkölőnek a kávéit, valahogyan sohasem savanyúak. Nem tudom hogyan csinálják. De nagyon tudnak valamit. Tőlük bátran vásárolok világos pörit.
Amiért feltettem a képet, az a malabar, amit itt oly sokan lenéznek, nekem meg örökös tagja a mélyhűtőmnek, ő nálam a szürke eminenciás. Ettől a pörkölőtől még nem kóstoltam malabart, így itt az ideje. Kb. ez a 12-13. pörkölő amitől kóstolom amiből 4 (vagy 5? utána kellene néznem) magyar. Mind ugyanaz kávé és mégis más-más arcát mutatja. Jövőhéten nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs