Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GAgyiXyXy

aktív tag

válasz thomasrc #78007 üzenetére

Nem bírom ki, hogy ne írjam le...Én rommá tuningolt Silviát használok itthon, Lelit Annát a cégnél. Tehát nap mint nap, mind a kettőt használom. Ezt itt kevesen mondhatják el magukról. Mai viszonyok között, ismerve elvárásaimat én itthonra Lelit Glendát vennék. Nem silviát, nem is kávéstársadalom ladáját, hanem egy glendát.
    Tudod mit? Vedd meg a glendát és elcseréljük az én silviámra.

Ezeket hozta ma a futár. A svédországi szállítmányom késik (karácsonyra nem jön haza), így kénytelen voltam a kávétársaságtól rendelni.

November 15.-i pörkölés. Imádom ennek a pörkölőnek a kávéit, valahogyan sohasem savanyúak. Nem tudom hogyan csinálják. De nagyon tudnak valamit. Tőlük bátran vásárolok világos pörit.
    Amiért feltettem a képet, az a malabar, amit itt oly sokan lenéznek, nekem meg örökös tagja a mélyhűtőmnek, ő nálam a szürke eminenciás. Ettől a pörkölőtől még nem kóstoltam malabart, így itt az ideje. Kb. ez a 12-13. pörkölő amitől kóstolom amiből 4 (vagy 5? utána kellene néznem) magyar. Mind ugyanaz kávé és mégis más-más arcát mutatja. Jövőhéten nyílik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés