- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hello,
Ketten vagyunk a parommal, nem iszunk kavet tonnaszam, de amikor iszunk akkor szeretjuk a minosegi kavet. Igazabol cask most kezdtem nezelodni/informalodni elegge az elejen vagyok, boccs ha valami nagyon alap dolgot kerdezek.
Milyen gepet tudnatok ajanlani olyan 600 dollarig ami usaban is beszerezheto? amazon.com vagy ebay.
Lehet uj is hasznalt is, expresso/cappuccino fogyasztas lenne a gyartas targya, eddig kotyogossal foztunk az is nagy ugras volt az itteni megszokott melegvizes atfolyos gepekhez kepest. vegyek csak egy brikka kotyogost amit az elso hsz-ben ajanlottatok es koltsem masra a penzt vagy valoban megeri valami "komolyabb" gepet venni?Ezt neztem elso blikkre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs