- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
papaiatis #63410 üzenetére
Ha felnyúlsz a csőrébe ahol kijön az őrölt kávé, ott van egy vékony fém lemezke, ami azért felelős, hogy ne töltődjön fel sztatikusan az őrlemény. Ez viszont visszatrtja elég rendesen, ezért nem jön ki minden. Én ezt kioperáltam belőle és így némi pofozgatással kijön belőle minden. Először szétszedni próbáltam ehhez a művelethez, de rájöttem, hogy meghaladja a képességeimet, így összeraktam és máshogy közelítettem meg. Bevilágítva a csőrbe egy hosszú hegyes késsel felhajtottam, majd félig-meddig elvágtam ezt a lemezkét, majd egy hosszú csőrös fogóval felnyúlva kitéptem. Nem tudom elveszti-e ettől a garanciát (valószínűleg igen), de így már teljesen jól használható. A többi problémára nem tudom a megoldást, de szerintem rosszul rakhattad össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Lightroom topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest