Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz celf #63091 üzenetére

    A crema íze kifelyezetten rossz, a kávéval együtt viszont egész jó összhatást eredményez, leszedve egy kicsit más jellegű italt kapunk, nem tudom másképp megfogalmazni, mint tisztább ízeket a krémesség róvására. A szerepe inkább az, hogy egy korrektül elkészített espresson ha frissek a babok akkor ot lesz, szépen egyenletesen, és nem papírvékonyan, lyukasan, így egész jó indikátor, magas szenzitivitással de rossz specificitással a rossz kávéra (magyarul ha rossz a crema, akkor vsz rossz a kávé is, de a jó crema egyáltalán nem garancia semmire). Filterre pörkölt kávéból alacsonyabb nyomással volt aki finom italt kapott crema nélkül, nekem még nem sikerült.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés