- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Szia!
Nemrég vettem egy GB-t használtan,és egy nap után nekem is előjött a víz csepegés(folyás).Szintén ezt a tanácsot kaptam,hogy szállítás közben kirázódhatott a cső és rakjam vissza.Szétkaptam,találtam egy csövet,amit szerintem visszaraktam a helyére (nem vagyok egy műszaki ember
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.