- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Szia!
Nemrég vettem egy GB-t használtan,és egy nap után nekem is előjött a víz csepegés(folyás).Szintén ezt a tanácsot kaptam,hogy szállítás közben kirázódhatott a cső és rakjam vissza.Szétkaptam,találtam egy csövet,amit szerintem visszaraktam a helyére (nem vagyok egy műszaki ember
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hobby rádiós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.