Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
sortiefish
üzenetére
Diana-ban nincs nagy truváj. Egyszerű DB gép, klasszik köntösben. Azt hiszem az ugyanolyan kapcsolókkal szerelt, olcsóbb modell is ezt a belsőt kapta. Nálunk pörögnek a tejes cuccok is, ezért lett DB gép. Ja és simi írta korábban azt hiszem a sima modellek legnagyobb gépénél, hogy kikapcsol valami fél óra után. Nem tudom már pontosan, hogy volt, de majd leírja, ha erre jár. Na, az szerencsére itt nincs. Nálunk megy olyan 7.30-tól 17.30-ig heti 5 nap. Valószínűleg kartömítés így gyorsabban fog fogyni. PID-en semmi állítási lehetőség nincs a hőfokon kívül, ami szerintem munkahelyi környezetben nem is baj. A hőfokot is maximum én fogom állítani, ahogy a darálót is. Gőz brutál, be is terítették már a kollégák a gépeket tejjel. Hétfőn megyek megint, kíváncsi leszek, hogy 3 nap alatt mit hagytak maguk után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest