- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
Szubjektív vélemény volt, szerintem úgy is írtam, de tudtam hogy így se leszek népszerű vele

Nem, az én időmben még nem volt rézcső tuning (nem is írtam), de már akkor is ez, hogy a fúvókás PID-es GC-nél nem kell jobb...
De a cikk írója valószínűleg kipróbált pár kávét aznap, amiben volt rézcsöves is, mégis az lett a szubjektív konklúziója, hogy a HX-es jobban ízlett neki...ahogy nekem is. Ennyi.
De amúgy a tuningolt GC-sek is nekem ugorhatnak, és mondhatják, hogy hülye vagyok, de biztos vagyok benne hogy a 80%-uk tovább fog lépni, és nem a tejgőzölés miatt

Darálóból Variom van. Mazzer SJ cserén gondolkoztam, de netes fórumokat olvasgatva egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy bármennyivel is jobb lenne mint a Vario espressóra. De SJ vs Major összehasonlítást is nézegettem már, és ott se írták hogy lenne különbség, sőt ott inkább SJ felé billent többeknél a mérleg, már amennyire emlékszem. A 400-500e-s darálókat még nem érzem, de lehet hogy egyszer annak is eljön az ideje...Szívesen elnéznék a következő kávékupéra, de gondolom ha csak fél óra-órára ugranék be, akkor sokat nem tudnék kideríteni, többre meg sajnos nincs időm.
Bár félek, hogy ha megint lenne pénz, akkor Strietman-ra költeném

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs