-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
Mano66
üzenetére
Nem kell, hogy érts. Szerinted nem vagyok épeszű, hiszen négyesével veszem a szűrőket, pedig nincs is kávézóm. Ha nem akarod megvenni, akkor ne tedd. A személyeskedésre pedig semmilyen okot nem szolgáltattam. Kérem az ilyen és hasonló hsz-eket mellőzzétek. Ezek remek szűrők, ha megmaradnak, akkor használom időnként, ahogy eddig is tettem. Nekem jobban bejön a Strada / VST vonal, de ez semmit nem von le a Renekák értékéből. Unalmas, hogy azon megy a találgatás és a személyeskedés, hogy lesz-e valaki, aki 40.000 Ft helyett, postázva 25.000 Ft-ért hajlandó lesz megvenni vagy sem a kosarakat. Nekem nem mindegy, hogy egyesével kell küldenem és csomagolnom + 4x 1.090 Ft-ért postáznom (tudom van olcsóbb is, de én hülye vagyok), mert hát a postaköltséget természetesen vállaljam be, stb.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest