Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Szisztok!
Probaltam a Haztartasi kisgepek topikba irni, meg nem kaptam valaszt, hatha itt valaki tud segiteni!
Van egy Krups EA8150 automata kavefozom. Elkezdett belole folyni a viz, szetszedtem kitisztitottam es kicsereltem a munkahengeren a ket O-gyurut ami elegge el volt hasznalodva. Par napig teljesen jol mukodott, ismet finom kavet fozott. De utana egyszer csak elkezdett a daralo kevesebbet daralni. A szokasos 8-9masodperces daralasi ciklus helyett kb a fele, olyan 4mp-ig mukodik. Ezzel eleg keves kave kerul bele es gyakorlatilag nincsen rendes zaccpogacsa, csak vizes trutymo, ami van, hogy ki se esik a tartalyba...
Sajnos nem talaltam csak EA8010 regebbi modellhez service manualt a neten, de a leirt modszer termeszetesen nem jo az en kavegepemhez.
A hiba szerintem szoftveres lehet, mert a daralo jol mukodik, finomra orol, csak keves ideig.
Nem lehet csinalni valami gyari visszaallitast, hard resetet, vagy valahogy hozzaferni a szerviz menuhoz, ahol a daralasi idot lehet allitani?Elore is koszonom,
JimX
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.