Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Szia, termeszetesen maxra van allitva a kaveerosseg. Probaltam, hogy lejjebb veszem, de akkor meg annyi ideig se megy a daralo... Tuti valahogy elallitodott, de hogy hogyan azt nem tudom. Az EA8010 service manualban megtalaltam hogyan kell beallitani a daralasi idot, de az a gombkombinacio nem valt be az enyemnel... (ofc)
Igy gyakorlatilag hasznalhatatlan a gep
(#51406) bl4ze: Koszonom a tanacsot, ralesek

-
Jim-X
őstag
Szisztok!
Probaltam a Haztartasi kisgepek topikba irni, meg nem kaptam valaszt, hatha itt valaki tud segiteni!
Van egy Krups EA8150 automata kavefozom. Elkezdett belole folyni a viz, szetszedtem kitisztitottam es kicsereltem a munkahengeren a ket O-gyurut ami elegge el volt hasznalodva. Par napig teljesen jol mukodott, ismet finom kavet fozott. De utana egyszer csak elkezdett a daralo kevesebbet daralni. A szokasos 8-9masodperces daralasi ciklus helyett kb a fele, olyan 4mp-ig mukodik. Ezzel eleg keves kave kerul bele es gyakorlatilag nincsen rendes zaccpogacsa, csak vizes trutymo, ami van, hogy ki se esik a tartalyba...
Sajnos nem talaltam csak EA8010 regebbi modellhez service manualt a neten, de a leirt modszer termeszetesen nem jo az en kavegepemhez.
A hiba szerintem szoftveres lehet, mert a daralo jol mukodik, finomra orol, csak keves ideig.
Nem lehet csinalni valami gyari visszaallitast, hard resetet, vagy valahogy hozzaferni a szerviz menuhoz, ahol a daralasi idot lehet allitani?Elore is koszonom,
JimX
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest