Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avirid
tag
Egy kérdés
. A Molinarit eresszem a Gaggiával időben hosszabbra, alacsonyabb hővel, szűrőt nem elérő adaggal - lassítsam az átfolyást finomabb őrléssel, vagy legyen több/hígabb a kávé?Az első próba bebukott sajna, elcsatornásíthatta magát, mert bár 4-5 mp után jól indult, majd elkezdett felgyorsulni és a 15.mp végére megtelt a csésze
. Pedig egy fokozattal finomabban őröltem és úgy éreztem jól sikerült a tamperolás is. Azért is kérdezek, mert arra gondolok, hogy pont a finomabb őrleménytől csatornásodott be? Büntetésből megittam
, nem volt rossz, de olyan fincsi Molinaris se, mint szokott.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A Molinarit eresszem a Gaggiával időben hosszabbra, alacsonyabb hővel, szűrőt nem elérő adaggal - lassítsam az átfolyást finomabb őrléssel, vagy legyen több/hígabb a kávé?
. Pedig egy fokozattal finomabban őröltem és úgy éreztem jól sikerült a tamperolás is. Azért is kérdezek, mert arra gondolok, hogy pont a finomabb őrleménytől csatornásodott be? Büntetésből megittam
, nem volt rossz, de olyan fincsi Molinaris se, mint szokott.