-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Sziasztok,

Három kérdésem lenne ezzel kapcsolatban

1: Szerintetek is elírás, hogy kávébabbal is használható?
Csak mert ezen baromira nincs őrlő, vagy vak vagyok... 
2: Amúgy megéri ennyiért? Creme-es, erős espresso-t szeretnék inni, de a költségvetésbe nem nagyon fér bele drága kávéfőző!
Tudom, hogy vannak ettől sokkal jobb gépek, de azért hiszem, hogy az 5000 Ft-os Orion csodánál (langyos barna f*st enged le
) ez jobb kávét főzne. Vagy hagyjam a fenébe, pénzkidobás? Mit tegyek?3: Ha választani kellene a fenti DeLonghi vagy a Philips-Saeco HD8423/19 között, melyik a jobb választás?
Vagy ugyanaz más márkanévvel? (Nagyon hasonlít a kettő)Nagyon köszönöm előre is a válaszokat

Egy laikus koffeinaddikt
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak mert ezen baromira nincs őrlő, vagy vak vagyok... 
Tudom, hogy vannak ettől sokkal jobb gépek, de azért hiszem, hogy az 5000 Ft-os Orion csodánál (langyos barna f*st enged le
) ez jobb kávét főzne. Vagy hagyjam a fenébe, pénzkidobás? Mit tegyek?