Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Hali!
A vízkőtémához...
Én 2 db Electrolux EEA 130 Crema-t és egy Sencor SES 9050-est használok. Cca 2 havonta váltom őket (vetésforgó
) - ilyenkor mindig vízkőmentesítem az éppen használatba venni kívántat. A szakik szerint ezt borkősavas oldattal elegánsabb, én 10%-os étkezési ecetet hígítok csapvízzel 1/2-1/2 arányban. Ebből az oldatból 2-3 dcl-nyit átfőzök a tartályon és gőzt is nyomatok vele. 1 sor víz -> egy sor gőz -> megint víz -> megint gőz...kb. így. Aztán alapos átöblítés, majd használatba vétel....
A reggeli első csapolásnál mindig félig-meddig előforralt (de nem meleg) vízzel töltöm fel a tartályt (a konyhai mosogató csaptelep meleg vizes kifolyóját használom...ami elég messze van a villanyboylertől....). Vannak, akik előzőleg előforralják a csapvizet, és lehűlés után ezt használják. Egyébként, ha a rezgőszivattyú gallyra menne, itt beszerezhető / nem túl bonyolult a cseréje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vicces videók
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) - ilyenkor mindig vízkőmentesítem az éppen használatba venni kívántat. A szakik szerint ezt borkősavas oldattal elegánsabb, én 10%-os étkezési ecetet hígítok csapvízzel 1/2-1/2 arányban. Ebből az oldatból 2-3 dcl-nyit átfőzök a tartályon és gőzt is nyomatok vele. 1 sor víz -> egy sor gőz -> megint víz -> megint gőz...kb. így. Aztán alapos átöblítés, majd használatba vétel....