Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elfogyott végre az a szörnyűséges Davidoff, beletöltöttem a Lidl-ben vásárolt Monte Santos kávé egy részét, a maradékot pedig szakszerűen eltároltam: bezártam légmentesen egy befőttesüvegbe, és bevágtam a fagyasztóba. A Davidoff után a Lidl-ös cucc kellemes meglepetés, egész iható íze van capuccinónak elkészítve, espressóként még nem próbáltam. Kicsit kesernyés, nem túl testes, de végre kávéillatú és -ízű italt ihattam újra a Tchibo prémiumterrora után. Azóta gondolkodtam, a Davidoff azért lehetett többek között annyira szörnyű, mert akciósan vettem féláron, és 2010-es csomagolású volt. Kb. másfél év állás alatt pedig megavasodott, megvonult, a babok ropogása sem volt már az igazi, ha elrágcsáltam egyet egészben, emiatt lehetett olyan szörnyű savanykás-gépolajos íze. Mindenesetre azt is megtanultam, hogy szemeskávét csak úgy veszek, hogy meggyőződöm először a gyártási dátumáról.
Szerk.: vettem a Tescóban saját forgalmazású, Café Blend "márkájú" szemeskávét, ami a felirat szerint 100% arabica kávét tartalmaz. A szelepen keresztül szagolgatva nagyon kellemes illata van, kíváncsi leszek az ízére. Ha elfogy a Monte Santos, ez következik. Az ára nagyon jutányos, csak 569 forintba kerül a 250 grammos kiszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest